0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Klimayı yükseğe ayarla Mehmet, ondan soğumuşsundur.
+1 Bütün tanıdığımız ustaları, parçacıları unuttuk...
bardağa dolu tarafından bakmak budur diye düşnüyorum farklı bir açıdan çok güzel olmuş...
Ben de gerçekten bir şey oldu sandım Ama okuyunca soğumanın sebebi hep öyle kalır inşallah diye ekleme ihtiyacı dudum Darısı diğer markaların başına...
+1
Gerçekçi kullanıcı yorumları böyle söylemiyor ama.Neredeyse hemen hergün bir şikayet konusu açılıyor.
Havalarin isindigi su gunlerde sogumak guzel Ben de sogudum, hem de coook.
NAÇİZANE TAVSİYE LADA SAMARA AL YİNE ARKADAŞLARINA KAVUŞURSUN:))
Mehmet Abi ve Timuçin Abi.Haklısınız. Zaten ben Toyota kötü bir araba markasıdır demiyorum. Aksine belki de Türkiye'nin en güvenilir markasıdır. Çoğu insan gözü kapalı alıyor zaten. Araştırmıyor bile.Ama Toyota eski Toyota değil. Bunu kabullenmek gerekir diye düşünüyorum. AE101'lerin katalogunda bir slogan var. Kalite hayatınızı değiştirir yazıyo. Acaba bugün bunu söyleyebilir miyiz. Son 3-4 yılda kaliteyi bir hayli düşürdü Toyota. Halen geçmişten gelen AE101'in mirasını yiyor bence. Acilen tedbir alınmalı.. Geçen başka bir forumda gördüm. Adam sıfır Accent Era almış 21-22 milyara. Her neyse fiyatı artık. Motoru çok sesli çalışıyor, içeri çok ses alıyor vs diye feryat ediyor. Adam şimdi gibip sıfır araba almış haliyle beklentilerinin karşılanmasını istiyo. B sınıfı araba almış onu o an görmez insan. O kadar para vermiş karşılığını almaya çalışır. E Corolla'ya gelelim. En ucuzu neredeyse 40 milyar olmuş. Az para değil bu. Bugün 30 senesini devletine adamış bir memur emekli olunca bile 25 milyar anca alıyor.. Tuzu kuru olanlara bişey demiyorum ama para kazanmanın zorluğunu bilen insanlar ne demek istediğimi anlarlar. Yok camı tıkırdıyor, konsoldan cızırtı çıtırtılar geliyor, emniyet kemeri tokası ses yapıyor, yol sesi kabak gibi içerde ve şaka gibi D4D'lerin deposundan çalkantı sesi geliyormuş Servise gidiyo millet. Servis diyorki yapabilcek bişey yok. Ee sen ne yaparsın o zaman servis. Yağı, suyu, bujiyi sanayide Kamil Usta'da değişebiliyo zaten.. O zaman arabaları satarken yanında bi de 19 litrelik damacana hediye edin. 40.000 TL'nin üstüne iyi gelir, harareti alır.
Yok camı tıkırdıyor, konsoldan cızırtı çıtırtılar geliyor, emniyet kemeri tokası ses yapıyor, yol sesi kabak gibi içerde ve şaka gibi D4D'lerin deposundan çalkantı sesi geliyormuş Servise gidiyo millet. Servis diyorki yapabilcek bişey yok.