0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne varsa eskilerde var:)))) Benim triger kayışsız ve zincirsiz ve hava filitresiz Toyotam 1.000.000 mil (1.600.000 km) yapıyor. Henüz 290.000 km de:))))))) Çok sıkıcı değil mi??? Ben emekli olduğumda ve kireçlenme falan başladığında bile tıkır tıkır çalışıyor olacak:))))))))))))))
NAÇİZANE TAVSİYE LADA SAMARA AL YİNE ARKADAŞLARINA KAVUŞURSUN:))
ne kadar güzel, benimde şirkette kullandığım renault marka araçlar hiç arıza çıkartmasa lastiği patlar. yani sadece ülke ekonomisine katkıda bulunsun diye üretilmiş vatan sever araçlar
İki tanesi kendi şahşıma olmak üzere (camry 2.0 G Plus ve yaris 1.5 G Plus), firmamızın araçlarıyla birlikte (1 adet corolla 2.0G, 1 adet camry 2.4G, 1 adet rav4 AWD) toplamda 5 adet toyota aracımız var. Ve artık ben de Toyota'dan soğudum. Niye mi?Eskiden benim bir sürü oyuncağım vardı (makineler ve arabalar). Bunlar problem çıkardıkça tamir etmekten zevk alırdım. Şimdi aracı yıkamak ve periyodik bakımlarını yapmak dışında birşey yapamıyorum. Oysa ben arabaları söküp takmayı, tamir etmeyi çok seviyordum. Şimdi oyuncak olarak sadece makineler var.Bu nedenle Toyota'dan soğumaya başladım.Eskiden sanayi sitelerinde birçok araç parçacısını tanırdım, iyi arkadaşlarım vardı. Şimdi toyota yüzünden onların bırakın isimlerini, adreslerini bile unuttum. Bu benim arkadaşlılarıma zarar vermeye başladı. Tabii birde işin içinden çıkamadığım zaman uğradığım tamirci arkadaşlarım vardı. Bir tanesi ilk toyotayı aldığımda hakkımı helal etmemi istemişti. Niye diye sorduğumda artık buraya bir daha gelmezsin demişti. Onları artık hayal meyal hatırlasamda, özlemeye başladım. Bu nedenle Toyota'dan soğumaya başladım.Eskiden araca bakım yapmak için iyi para harcıyordum, ülke ekonomisine katkım oluyordu; sonuçta hem paranın akış hızına olumlu etki yapıp hem de aldığım hizmet ve parçalar için vergi ödeyerek ülke ekonomisine katkıda bulunuyordum. Eskiden aynı miktarda benzinle daha az yol gidip daha fazla benzin alıyordum, Toyota'dan sonra işler değişti. Şimdi kendimi suçlu gibi hissediyorum, işte bu nedenle Toyota'dan soğumaya başladım.Eskiden diye başlayıpta sonuçta Toyota'dan soğumama neden bularak bitirebileceğim bunun gibi onlarca konu çıkarabilirim.Satılık 5 tane Toyota var, uygun fiyatla verilir
sağ gösterip sol vurmak diye buna derim
kusura bakmayın şu büyük harf olayını hep unutuyorum.özür
AE101'ler heralde kaliteli değil yeni Corolla'dan. Ama biri 1993 yılında çıkmış diğeri 2007. Aynı cümlede geçip kıyaslanmaları bile AE101 için gurur olmalı. Alper Sınav başka bi topikte bi haber paylaşmış. Toyota, Türkiye'nin en sevilen otomobil markasıymış. Zaten bunun için halen Türkiye'de araç satabiliyor. AE101'in mirası bunlar. Son birkaç yılın istatistiği çıkarılsa keşke bi de. Bakalım aynı şey düşünülüyor mu. Türkay bunları kabul et bence. Meraklanma bizim burda iki yorum yapmamız sizin 2009'un piyasasını düşürmez Geçen yine yazmış biri bi konuda. Her binen kişiye tıkırtıları açıklamak zorunda kalıp utanıyorum diyo. Haklı bence adam. C segmenti neden bu kadar hor görülüyoki. D segmenti ülke şartları için lüks kaçıyor. Civic, Focus, Corolla, Cruze... Bunlar insanların hayallerini süslüyor. Abartısız ulaşılması mümkün tatlı hayaller bunlar. Dediğim gibi ülke şartları bunu gerektiyor. Orta direk çoğunlukta bu ülkede. 40.000 TL iyi para. Adam bu parayı arabaya gömünce haliyle sorunsuzluk bekliyo.Sonuç olarak dediğim gibi bakış açısıyla alakalı biraz da. Herkesin kendince düşüncesi var. Saygı göstermek lazım.
Piyasa düşme kaygısı şakaydı sadece onu belirteyim O kadar paraya sıfır araç olcak orsam çok uzun süreli bir araştırma yapardım. Direk kullanıcı yorumlarına başvururdum. Sırf isim yapmış diye belli bir markaya yönelmezdim.
ben artık nefret etmeye başlıcam ya.. zaten tavrımı forumdaki bir çok konuda görmüşsünüzdür..geçenlerde de hava filtresi kirlenmiş hava tutmak zorunda kaldım, nasıl soğudum nasıl soğudum..yeter artık..bir de kışın yağmur çamur falan derken çok kirleniyor, toyotadan soğuyorum..bir de performansı yetmiyor, geçenlerde bir m6 beni solladı o anda toyotadan soğudum..
Orta direk çoğunlukta bu ülkede. 40.000 TL iyi para. Adam bu parayı arabaya gömünce haliyle sorunsuzluk bekliyo.Sonuç olarak dediğim gibi bakış açısıyla alakalı biraz da. Herkesin kendince düşüncesi var. Saygı göstermek lazım.