Gönderen Konu: Sonunda ben de Toyota'dan soğudum  (Okunma sayısı 5940 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Sonunda ben de Toyota'dan soğudum
« Yanıtla #20 : Nisan 02, 2010, 12:02:51 »
Ne varsa eskilerde var:)))) Benim triger kayışsız ve zincirsiz ve hava filitresiz Toyotam 1.000.000 mil (1.600.000 km) yapıyor. Henüz 290.000 km de:))))))) Çok sıkıcı değil mi??? Ben emekli olduğumda ve kireçlenme falan başladığında bile tıkır tıkır çalışıyor olacak:))))))))))))))

Umut hocam bu :alkis: :alkis: :alkis: 'lar senin araban için

NAÇİZANE TAVSİYE LADA SAMARA AL YİNE ARKADAŞLARINA KAVUŞURSUN:))

Clelalettin hocam tavsiyen için teşekkür belki denemek lazım :) Ayrıca forumumuzda büyük harfle yazmak bağırmak manasına geldiği için lütfen küçük harfleri kullanalım ;)

ne kadar güzel, benimde şirkette kullandığım renault marka araçlar hiç arıza çıkartmasa lastiği patlar.  yani sadece ülke ekonomisine katkıda bulunsun diye üretilmiş vatan sever araçlar :)

Bu da güzelmiş;  "Vatansever Araçlar" :D
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 02, 2010, 12:02:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 9500
  • Model Yılı: '17
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 02, 2010, 12:04:36 »
İki tanesi kendi şahşıma olmak üzere (camry 2.0 G Plus ve yaris 1.5 G Plus), firmamızın araçlarıyla birlikte (1 adet corolla 2.0G, 1 adet camry 2.4G, 1 adet rav4 AWD) toplamda 5 adet toyota aracımız var. Ve artık ben de Toyota'dan soğudum. Niye mi?

Eskiden benim bir sürü oyuncağım vardı (makineler ve arabalar). Bunlar problem çıkardıkça tamir etmekten zevk alırdım. Şimdi aracı yıkamak ve periyodik bakımlarını yapmak dışında birşey yapamıyorum. Oysa ben arabaları söküp takmayı, tamir etmeyi çok seviyordum. Şimdi oyuncak olarak sadece makineler var.Bu nedenle Toyota'dan soğumaya başladım.

Eskiden sanayi sitelerinde birçok araç parçacısını tanırdım, iyi arkadaşlarım vardı. Şimdi toyota yüzünden onların bırakın isimlerini, adreslerini bile unuttum. Bu benim arkadaşlılarıma zarar vermeye başladı. Tabii birde işin içinden çıkamadığım zaman uğradığım tamirci arkadaşlarım vardı. Bir tanesi ilk toyotayı aldığımda hakkımı helal etmemi istemişti. Niye diye sorduğumda artık buraya bir daha gelmezsin demişti. Onları artık hayal meyal hatırlasamda, özlemeye başladım. Bu nedenle Toyota'dan soğumaya başladım.

Eskiden araca bakım yapmak için iyi para harcıyordum, ülke ekonomisine katkım oluyordu; sonuçta hem paranın akış hızına olumlu etki yapıp hem de aldığım hizmet ve parçalar için vergi ödeyerek ülke ekonomisine katkıda bulunuyordum. Eskiden aynı miktarda benzinle daha az yol gidip daha fazla benzin alıyordum, Toyota'dan sonra işler değişti. Şimdi kendimi suçlu gibi hissediyorum, işte bu nedenle Toyota'dan soğumaya başladım.

Eskiden diye başlayıpta sonuçta Toyota'dan soğumama neden bularak bitirebileceğim bunun gibi onlarca konu çıkarabilirim.

Satılık 5 tane Toyota var, uygun fiyatla verilir :D

sağ gösterip sol vurmak diye buna derim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 02, 2010, 12:06:44 »
sağ gösterip sol vurmak diye buna derim :)

:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #23 : Nisan 02, 2010, 12:55:11 »
kusura bakmayın şu büyük harf olayını hep unutuyorum.özür

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 02, 2010, 19:02:55 »
kusura bakmayın şu büyük harf olayını hep unutuyorum.özür

Önemli değil Celalettin hocam, burada daha yenisiniz zamanla alışırsınız. Ayrıca sizden profil bilgilerinizi tamamlamanızı rica ediyoruz. Yaş bilgisi, konum bilgisi gibi.. Bu sayede arkadaşlarımız size nasıl hitap edeceklerini anlayacaklardır, ayrıca ihtiyacınız olduğunda konum bilgilerinize istinaden daha kolay yardım alabilirsiniz ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 02, 2010, 19:59:48 »
ben artık nefret etmeye başlıcam ya.. zaten tavrımı forumdaki bir çok konuda görmüşsünüzdür..geçenlerde de hava filtresi kirlenmiş hava tutmak zorunda kaldım, nasıl soğudum nasıl soğudum..yeter artık..bir de kışın yağmur çamur falan derken çok kirleniyor, toyotadan soğuyorum..bir de performansı yetmiyor, geçenlerde bir m6 beni solladı o anda toyotadan soğudum..

erhan senin söylediklerine de katılmıyorum..insanların beklentileri çok değişti, ae101den kalitesiz vs değil asla yeni nesil corollalar...yeni nesilin göğsünden bilmemnesinden ses geliyormuş, e ae101 rezalet o zaman :D insanlar 3 kuruşa 5 köfte istedikleri içinbu kadar ağlıyorlar sanırım..herkes az yakan çok kaçan, ucuz ve konforlu, konforlu ve sportif, ucuz ve kalitesi çok yüksek vs arabalar istiyor..yok öyle bir dünya :D mehmet abinin dediği gibi bundan çok daha pahalı arabalarda bile ses var :) en yakın arkadaşım, her allahın günü bindiğim araba 3.18ci 2002 model cabrio..metal tavan(hard top) takılıyken kasislerde, bozuk yollarda vs o kadar ses geliyor ki tavan bağlantılarından...bizim toyotaya "kaka" atan adamları o arabaları almış bir şekilde görmek isterim..boş bir vaktinde sanayideki bmw mercedes servislerini gez bence..liftteki son model araçları gör sorunlarını sor bir ;) 
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 02, 2010, 20:31:19 »
Türkay demekki sen pek önemsemiyorsun bu tarz sorunları. Geçen Dörtnal'da karşılaştığımızda hatırlarsan sana da söylemiştim. Arka koltuğun yanındaki bakalitten gıcırtı geliyor dedim. Sen de o kadar önemseme böyle ufak sesleri, gelir sağından solundan dedin..  İyi bi usta buldum. O dediğim yere sert sünger koydu ve ses falan kalmadı. Aynı ustaya arabada ne kadar ses gelen yer varsa kestirdim. Gevşeyen, özelliğini kaybeden ne kadar yer varsa elden geçirttim. Gayet de iyi oldu. Bi arka pandizottaki (böyle mi yazılıyodu bu :huh: ) sonradan takılma hoparlörlerden ses geliyo. Onu da en yakın zamanda elden geçirmeyi düşünüyorum. Ben böyle arabayı seviyorum. Mümkün olduğunda sessiz olacak içi.
Yahu 17.500 TL'lik Lada Kalina'dan bahsetmiyoruz. Ya da Dacia Sandero...

Corolla    1.6 Comfort    38,700
Corolla    1.6 Comfort A/T    40,900
Corolla    1.6 Elegant    43,500
Corolla    1.6 Elegant A/T    45,700
Corolla    1.6 Elegant A/T VSC Xenon    48,700
Corolla Dizel    1.4 D-4D Class    42,350    
Corolla Dizel    1.4 D-4D Comfort 43,900    
Corolla Dizel    1.4 D-4D Comfort M/M    46,100    
Corolla Dizel    1.4 D-4D Elegant    47,400    
Corolla Dizel    1.4 D-4D Elegant M/M    49,600    
Corolla Dizel    1.4 D-4D Elegant VSC    48,800    
Corolla Dizel    1.4 D-4D Elegant M/M VSC    51,000

AE101'ler heralde kaliteli değil yeni Corolla'dan. Ama biri 1993 yılında çıkmış diğeri 2007. Aynı cümlede geçip kıyaslanmaları bile AE101 için gurur olmalı. Alper Sınav başka bi topikte bi haber paylaşmış. Toyota, Türkiye'nin en sevilen otomobil markasıymış. Zaten bunun için halen Türkiye'de araç satabiliyor. AE101'in mirası bunlar. Son birkaç yılın istatistiği çıkarılsa keşke bi de. Bakalım aynı şey düşünülüyor mu. Türkay bunları kabul et bence. Meraklanma bizim burda iki yorum yapmamız sizin 2009'un piyasasını düşürmez :) :D Kaç kişi araba alacağı zaman açıp bakıyorki internete :)
Valla Türkay bugün 38.700 TL arabaya vercek param olsa Corolla tercihim olmaz. Bu kadar yazılan çizilen şeyden sonra göz göre göre kazık yediğimi düşünürüm. Tabi herkesin bi bakış açısı var tercih edene de saygı duymak gerek. Başta söylediğim gibi biraz da bakış açısı. Senin için takırtı tukurtu sorun olmayabilir. Geçen yine yazmış biri bi konuda. Her binen kişiye tıkırtıları açıklamak zorunda kalıp utanıyorum diyo. Haklı bence adam. C segmenti neden bu kadar hor görülüyoki. D segmenti ülke şartları için lüks kaçıyor. Civic, Focus, Corolla, Cruze... Bunlar insanların hayallerini süslüyor. Abartısız ulaşılması mümkün tatlı hayaller bunlar. Dediğim gibi ülke şartları bunu gerektiyor. Orta direk çoğunlukta bu ülkede. 40.000 TL iyi para. Adam bu parayı arabaya gömünce haliyle sorunsuzluk bekliyo.
Sonuç olarak dediğim gibi bakış açısıyla alakalı biraz da. Herkesin kendince düşüncesi var. Saygı göstermek lazım.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #27 : Nisan 02, 2010, 20:59:52 »
AE101'ler heralde kaliteli değil yeni Corolla'dan. Ama biri 1993 yılında çıkmış diğeri 2007. Aynı cümlede geçip kıyaslanmaları bile AE101 için gurur olmalı. Alper Sınav başka bi topikte bi haber paylaşmış. Toyota, Türkiye'nin en sevilen otomobil markasıymış. Zaten bunun için halen Türkiye'de araç satabiliyor. AE101'in mirası bunlar. Son birkaç yılın istatistiği çıkarılsa keşke bi de. Bakalım aynı şey düşünülüyor mu. Türkay bunları kabul et bence. Meraklanma bizim burda iki yorum yapmamız sizin 2009'un piyasasını düşürmez :) Geçen yine yazmış biri bi konuda. Her binen kişiye tıkırtıları açıklamak zorunda kalıp utanıyorum diyo. Haklı bence adam. C segmenti neden bu kadar hor görülüyoki. D segmenti ülke şartları için lüks kaçıyor. Civic, Focus, Corolla, Cruze... Bunlar insanların hayallerini süslüyor. Abartısız ulaşılması mümkün tatlı hayaller bunlar. Dediğim gibi ülke şartları bunu gerektiyor. Orta direk çoğunlukta bu ülkede. 40.000 TL iyi para. Adam bu parayı arabaya gömünce haliyle sorunsuzluk bekliyo.
Sonuç olarak dediğim gibi bakış açısıyla alakalı biraz da. Herkesin kendince düşüncesi var. Saygı göstermek lazım.
Harbiden çok mükemmel bir yazı olmuş. :alkis:
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #28 : Nisan 02, 2010, 21:14:32 »
ben zaten piyasa düşer vs gibi bir kaygıya sahip değilim, onu da geçtim ben zaten satmam uzun süre 2009u..ikisini de kullanıyorum, ben 101i satıp bir tane daha yeni nesil alasım bile var..senin koltuk gıcırtısı benim arabamda yok, olmadı hiç, olsa takar mıyım bilmiyorum, ama ses çok fazla değilse takmam yani, sonuçta müziği kapatıp amanın ses mi geliyor diye dinleyen biri değilim, düşük sesle müzik dinlerken müzik dışında bir şey duymuyorsam o araba sessizdir yani..o ses geliyor diyen insanların arabalarına binmeni şiddetle öneririm..çukura giriyor adam, o çukura girince ses geliyor adam bak işte al sana ses diyor (bilkentten bir arakadaşım, araba i30)adam sanıyor ki kaymak asfaltta gider gibi sessiz olacak..S kasadan da geliyor o ses (kafadan atmıyorum, bindim, duydum, gördüm, al sana ses diyen bir adamdı) ya gerçekten çok şanslı bir adamım ya bende bir sorun var ya da bu insanlar psikopat..ben izmirde hep 2009a biniyorum, araba kokluyor, bakın az yakıyor demiyorum, kokluyor! performans olarak 114lük ae101 ile aynı, hatta yer yer daha atak (yüksek devirler daha canlı gibi) konfor olarak fiyatının karşılığını çok net veriyor..diğer insanların da söylediği gibi burda yazılan çizilenler memnun olmayanlar..sokakta her gün gördüğün yeni nesil corollaları çevirip sorma imkanın olursa dene..bakalım kaçı yakınacak..araba forumları sadece dert yanma sorun çözme yerleri olarak görünür..benim gibi zevk için burda olanların sayısı çok az..geçenlerde ilk kez psikopat bir şekilde dinleyip depo dalgalanma sesini duydum, onda da müzik kapalıydı, fısıltı şeklinde açık olsa asla duyulmayacak :) 38.700 olsaydı corolla almazdım dedin, ne alırdın ? sıfır araba alacaksın? ne alırdın?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Nisan 02, 2010, 21:24:38 »
Piyasa düşme kaygısı şakaydı sadece onu belirteyim :)

O kadar paraya sıfır araç olcak orsam çok uzun süreli bir araştırma yapardım. Direk kullanıcı yorumlarına başvururdum. Sırf isim yapmış diye belli bir markaya yönelmezdim.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Nisan 02, 2010, 21:38:40 »
  Hiç bir araç için birbirimizi kırmaya değmez.
 Bu araçların hepsi bizler için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #31 : Nisan 02, 2010, 21:42:07 »
Piyasa düşme kaygısı şakaydı sadece onu belirteyim :)

O kadar paraya sıfır araç olcak orsam çok uzun süreli bir araştırma yapardım. Direk kullanıcı yorumlarına başvururdum. Sırf isim yapmış diye belli bir markaya yönelmezdim.
benim isim yapmış diye araştırmadan aldığımı düşünüyorsun yani :D sözde 2005ten beri araba alcaz her yıl :) o günden beri araştırıyorum, en son iş ciddiye bindi 2008de..plana göre bana araba alıncaktı, ben direk ikinciel bmw istedim, e46 kasa veya e39 kasa..e36 cabriolara bile baktım..benim planım buydu, sorunları bile bile istedim bu araçları, sorun çıkınca can yaktıklarını bile bile..sorunsuz sanıyorsanız direk komik yani, fazlasıyla sorunlu araçlar bunlar, ama alan kişi varsın sorun çıkarsın tarzında düşnüüyor verdiği keyif çok büyük çünkü..dedem ille de sıfır olacak dediğinde yıkılmıştım, şöyle bir 3.20d yokladım sıfır, 92.000 vermem ilk arabana dedi, çok da haklıydı kesinlikle..sıfır araba olacak, fiyat kısıtlaması yok fakat fiyat/performans oranı iyi olacak, uzuuun uzuun araştırdım, gittim test sürüşlerine, hatta bazı arabaları kiraladım, en baştan beri corollayı sona bırakmıştım, ondan emindim (yaptığı isim yüzünden evet..) en beğendiğim corolla oldu, sonra oturdum forumları araştırdım, yazdım herkesin yaşadığı sorunları..corollanınki ordan ses burdan ses, ne bozulan ne yıpranan parça söz konusu..sonra mmt sorunlarını gördüm, uzak durulması gerekli dedim, elegant çok oyuncağa sahip belli olmaz dedim hem zaten dedem kullanacaktı (ben sıfır dendiği zaman istemedim bana alınmasını 101i modifiye ederim diye düşünmüştüm) çok oyuncağı anlatmak dert dedim, süper bir pazarlık, sıfır faiz imkanıyla comfort donanımlı füme rengi corollayı aldım..ne kemer sesi, ne göğüs sesi, ne arka cam falçata kesiği :) ne fren gıcırtısı (izmir güzelbahçedeyim her zaman beklerim bir çayımı içersiniz bir sohbet ederiz, incelersiniz arabayı) hiç bir sorun yok, burda anlatılanların hiç birini yaşamadım..yaşasaydım da az daha açardım sesi :) paspaslardan nefret ediyorum, bu da toyotanın suçu değil, toyotasa'nın şuçu, ilk servise gittiğimde dile getircem inşallah çözerler paspas sorununu, deli gibi toplanıyor (98in orjinal paspasları duruyor onlar da böyle..)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Nisan 02, 2010, 21:44:11 »
Yok Hakan Abi öyle bişey :)
Yorumluyoruz yalnızca araçları :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Nisan 02, 2010, 21:52:35 »
Sen bilinçli tüketicisin o zaman Türkay. Sen araştırıyorsun. Keşke herkes böyle yapabilse.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Nisan 02, 2010, 21:55:43 »
ben artık nefret etmeye başlıcam ya.. zaten tavrımı forumdaki bir çok konuda görmüşsünüzdür..geçenlerde de hava filtresi kirlenmiş hava tutmak zorunda kaldım, nasıl soğudum nasıl soğudum..yeter artık..bir de kışın yağmur çamur falan derken çok kirleniyor, toyotadan soğuyorum..bir de performansı yetmiyor, geçenlerde bir m6 beni solladı o anda toyotadan soğudum..

Benim saymaya üşendiğim nedenlerin birkaçını sen eklemişsin Türkay'cığım, teşekkür ederim.

Orta direk çoğunlukta bu ülkede. 40.000 TL iyi para. Adam bu parayı arabaya gömünce haliyle sorunsuzluk bekliyo.

Erhan beni yanlış anlama, senin düşüncene saygı duyuyorum. Ancak senin karıştırdığın birşey var; araç fiyatların yüksek olmasının asıl nedeni vergiler. Ayrıca, aklına gelecek birçok lüks aracı kullandım. Benim şu anda bir de 2004 model Jaguar S Type aracım var. O aracın ikinci el satış fiyatı şu anda neredeyse sıfır camry ile aynı fiyata sahip. Eğer araçtan gelen sesleri sana sayarsam, bana inanmazsın. Benim gözümde Toyota onlardan çok daha kaliteli. Türkay da sana bu konuda farklı bir marka-modelden örnek vermiş

Jaguara ödenen para ile kıyaslama yaparsak onu alanlara deli demen lazım. Ayrıca ona ödenen yada ödeyebilecek paranın miktarından dolayı nasıl olsa parası var, sorun değil gibi düşünülmemesi lazım. Herkesin para kazanabilmek için çalışması lazım. Ben genellikle günde 14 ~ 15 saat çalışıyorum. Kazandığım her bir kuruş için bir yığın emek harcıyorum. Örneğin geçen ay içersinde foruma pek girememiştim; uzun bir iş gezisi; 4 farklı ülke, toplamda 21 uçak değiştirerek, okuma yazmasını doğru düzgün bilmeyen adamlara, tamamiyle bilgisayar kontrollü makinelerin nasıl kullanıldığını öğretmeye çalışarak tamamlanan bir iş gezisi. Yorgunluğundan vazgeçtim, eşimi dostumu görmeden, onlar hakkında endişe ederek geçen bir ay...

Umarım beni yanlış anlamazsın; Çünkü hiçkimse parasını çöpe atmak için kazanmıyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Nisan 02, 2010, 22:00:13 »
Yöneticilerimizden birisi bu konuyu kilitlerse çok sevineceğim; yoksa yanlış anlaşılmalara sebep verip, istenmeyen tartışmaları doğuracak. Ben sadece espiri ile karışık Toyota'lardan memnun olduğumu belirtmek için bu konuyu açmıştım ama konu giderek farklı boyutlar kazancak gibi duruyor. Kusuruma bakmaksınız umarım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #36 : Nisan 02, 2010, 22:01:30 »
bu isteğin erhan ve benim konuşmamızdan kaynaklanıyorsa ben istemem şahsen kilitlenmesini, bunlar sadece yorumlar..tartışma, kırılma vs yok kesinlikle ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Nisan 02, 2010, 22:02:35 »
Yok Mehmet Abi neden yanlış anlayım :)
Haklısın tabii ki de.
Saygılar sunuyorum..

Türkay'a katılıyorum. Kırılacak, küsecek birşey yokki :) Normal bir şekilde tartışıyoruz. Kimse kimseyi kıracak birşey söylemedi zaten. Bu konuyu da burada kapatırız... Konu kaldığı yerden devam eder :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Nisan 02, 2010, 22:12:29 »
Türkay ve Erhan kardeşlerim, tartışma ve kırılma yok ise problem yok :) Ben sadece ilerisi için biraz endişe ettim "acaba bir sorun çıkar mı" diye. Her ikinize de teşekkür ederim, o zaman aynı şekilde kaldığımız yerden devam edebiliriz :alkis:

Toyota işe yaramaz bir araç, siz ne yazarsanız yazın ben soğudum bir kere :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #39 : Nisan 02, 2010, 22:20:45 »
madem öyle biraz ciddi eleştiri yapalım..en yenisi 12, en eskisi 17 yaşında olan bir arabanın ölüsünün bile pahalıya satılması yüzünden soğudum toyotadan..ben potansiyel satıcısıyım, üzülüyorum bu fiyatlardan alacak olanlara, xli'ler etmez o paralarıi yazık günah..ses sistemi rezalet..corollalardan bahsediyorum tabii ki..forddan örnek almalı..paspasları rezalet..bindiğim bütün corollalarınki rezaletti..başka aklıma gelmiyor ya :blink: