0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
madem öyle biraz ciddi eleştiri yapalım..en yenisi 12, en eskisi 17 yaşında olan bir arabanın ölüsünün bile pahalıya satılması yüzünden soğudum toyotadan..ben potansiyel satıcısıyım, üzülüyorum bu fiyatlardan alacak olanlara, xli'ler etmez o paralarıi yazık günah..ses sistemi rezalet..corollalardan bahsediyorum tabii ki..forddan örnek almalı..paspasları rezalet..bindiğim bütün corollalarınki rezaletti..başka aklıma gelmiyor ya
Gözünün üstünde kaşı var Sen yeter ki bahane isteSenin araç hareket ederken lastikleri de jantlar beraber dönüyormuş
37.500 TL olsa, gidip sıfır corolla almazdım. O kısmına katılmıyorum Ne mi alırdım? Dizel avensis, 1.8 otomatik avensis, A4, Dizel Mondeo, Passat, Dizel Jetta,
Ama o Camry koy gemiye getir ağbi. Bi sürelim en azından. Mümkünse.... Baksana şu avatara yaa.
Ya kardeşim bizde temelli getir demedik. İzne filan gelirken al gel. Aslında senin dediğinde olur. Meslekte yaşlandık. Yeşil pasaport alabiliyorum. Ama amoriga yemekleri yiyebilirmiyim bilmiyorum Artı oranın trafiği, bilmiyorum yani rahat rahat süremeyip istediğin yerde durup mangalı yakıp keyfini süremedikten sonra neyleyim camry
E inşallah o zaman Mehmet kardeşimş. Kısmet artık. Hatt bi kaç kişide bulabilirsem forumdan bi forum buluşması orda gerçekleştirebiliriz.
Singapur hava yollarında hostes arkadaş vardı, onun uçağa bineriz beraber gideriz İsmail. Gitmişken Tayland falan da yaparız.