0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi aracın yere daha çok basması gerekmez mi ? burdan öğrenmiştim mesela carina e yüksek hızda giderken yere 3.5 cm yaklaşıyormuş..bu rüzgarın aracı bastığına işaret değil mi? 220 ile giderken lastiğin daha iyi temas etmesi lazım bence
Taylan, çok içli bir açıklama olmuş, tebrik etmemek elde değil. Türkay, sende bilirsin bu konuda F430 oldukça iddialı bir araçtır. Belli hızlarda araçların yere uyguladığı kuvvetlerin olduğu diyagramlar olması lazım. Normal binek araçlar hızlandıkça ağırlaşacak olsa o motor güçleri ile o hızlara çıkmaları çok zor olurdu, önemli olan dengedir, yani optimumu yakalamaktır. Bu yüzden araçların kapasitesini bilmek ona göre kullanmak gerekir.
86-92 mi, ae101'in atasıdır bence ve gerçekten çok çok dayanıklı bir araçtır. Bana kalırsa özellikle liftbackleri (sedanda) de hala hoş bir araçtır.
2010 model aracın kapısı gacırdıyor. 5 yıl opel bindim. hiç yağlama falan yapmadığım halde böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Toyota yı kınıyorum.
Harbiden abi , Satın gitsin Bu arada kapı gıcırdama konusunda opelin eline su dökecek bir marka daha görmedim şimdiye kadar...
Hafta sonu arabamın 30.000 bakımını yaptırdım 150 TL'ye mal oldu. Gayet uygun bir fiyat bence. Ama aracın frenlerinden gelen ve sağ ön lastikten gelen vıyaklama sesini gideremediler. Yağlanması gerektiğini söyleyip yağladılar yaklaşık 10 km sonra aynı sesi duymaya başladım. Garip bir durum ama yine de bu arabadan vazgeçmeye niyetim yok
vayy bee.. yapılan yorumların tamamını okudum...bu siteyi toyotayı ve toyotacıları seviyorum...
araç yakıt konusunda gayet ekonomik fakat konfor konusu tartısılır 4 kasadır toyota corolla kullanıcısyım bundan iki kasa öncesinin süspansiyonları şuana göre daha iyiydi diyebilirim..ayrıca elektronik aracın kahretsin ki derdi bitmiyor iyi hoş güzel ama 2 kere yolda kaldım...araç saçma sapan arızalar çıkardı bazen benden bağımsız hareket edebiliyor
sat gitsin
+1 pesin 25.000 tl verilir Türkay kardeşim bız bu işemi atılsak napsak toyotalarından,soğuyanlardan toplar,toplar satarız
Toyotanın bir satış politikası var; Bir Seriiyi Güzel ama kalitesiz yapıyorlar ondan sonrakini kaliteli sağlam ama çirkin yapıyorlar bkz; 86-92 Güzel ama kalitesiz93-97 kaliteli ve sağlam98-02 Güzel ama kalitesiz03-06 kaliteli ve sağlam07-14 Güzel ama kalitesiz14-... kaliteli ve sağlam