Gönderen Konu: Corolla d-4d elegant aracımdan tamam soğudum  (Okunma sayısı 18828 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
Ynt: Corolla d-4d elegant aracımdan tamam soğudum
« Yanıtla #60 : Haziran 18, 2010, 16:52:46 »
abi aracın yere daha çok basması gerekmez mi ? burdan öğrenmiştim mesela carina e yüksek hızda giderken yere 3.5 cm yaklaşıyormuş..bu rüzgarın aracı bastığına işaret değil mi? 220 ile giderken lastiğin daha iyi temas etmesi lazım bence
sanırım yere yaklaşıyor:D
amma kesinlikle test alanı da olsa o hıza çıkmam.. allah korusun..
  Taylan, çok içli bir açıklama olmuş, tebrik etmemek elde değil.

Türkay, sende bilirsin bu konuda F430 oldukça iddialı bir araçtır. Belli hızlarda araçların yere uyguladığı kuvvetlerin  olduğu diyagramlar olması lazım. Normal binek araçlar hızlandıkça ağırlaşacak olsa o motor güçleri ile o hızlara çıkmaları çok zor olurdu, önemli olan dengedir, yani optimumu yakalamaktır. Bu yüzden araçların kapasitesini bilmek ona göre kullanmak gerekir.
kesinlikle katılıyorum

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Haziran 18, 2010, 16:52:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol"
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Haziran 18, 2010, 20:46:46 »
2010 model aracın kapısı gacırdıyor. 5 yıl opel bindim. hiç yağlama falan yapmadığım halde böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Toyota yı kınıyorum.
“Ne söyleyeyim?” diye düşünmek, “Niçin söyledim?” diye düşünmekten hayırlıdır.
Sadi Şirazi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Haziran 18, 2010, 22:57:14 »
Zühtü abi, bence elinizdeki corolla'yı bir an önce çıkarın. Satın abi, satın gitsin. Opel gerçekten güzel ve kaliteli araba üretiyor, siz opeli daha çok hakediyorsunuz. Baksanıza adamlar 1,6 lt motora 180 beygir güç sığdırmışlar !!! Teknoloji ve mekanik olarak çok öndeler.

Blacktop meclisten dışarı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Haziran 18, 2010, 23:15:00 »
İnanın,2008-dizel elegant aracıma çok ısındım.Gittikçe de ısınacağım gibi.Soğuyan arkadaşların görüşlerine saygı duyarım.Bir kişi aracından soğursa,o araç sıkıntı verir.Allah kurtarsın.İyi arabalar nasip etsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #64 : Haziran 19, 2010, 00:23:02 »
 86-92 mi, ae101'in atasıdır bence ve gerçekten çok çok dayanıklı bir araçtır.
 Bana kalırsa özellikle liftbackleri (sedanda) de hala hoş bir araçtır.

En büyük hayalımdı 90-92 arası kırmızı bır lifback ilk okul öğretmenımızde vardı ben 11-12 yaslarındayken halada kullanıyor gördükçe hala seviyorum o aracı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Haziran 19, 2010, 00:38:50 »
2010 model aracın kapısı gacırdıyor. 5 yıl opel bindim. hiç yağlama falan yapmadığım halde böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Toyota yı kınıyorum.
Harbiden abi , Satın gitsin :D
Bu arada kapı gıcırdama konusunda opelin eline su dökecek bir marka daha görmedim şimdiye kadar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #66 : Haziran 19, 2010, 06:39:44 »
Bu arada kapı gıcırdama konusunda opelin eline su dökecek bir marka daha görmedim şimdiye kadar...

sedanların kapılarına hastayım incecik yapmıslar :D yada ben agır kapıya alıştım ;) birde kapı aralıgı araç renginde hepsi insan orayı sıyah yapar film cektıgınde sırıtmaz yahu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '07
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Haziran 19, 2010, 14:09:00 »

Kemal abi gibi konuştun... :D  ( Sat Gitsin )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #68 : Haziran 19, 2010, 15:52:18 »
bende 10 aydır 2008 corolla-elegant d-4-d kullanıyorum ve önceden galerimiz olduğu için bi çok arabaya binme fırsatı buldum ama wolkvagenler dışında hiç bi araba bana bu kadar keyif vermedi.. ön konsolun kalitesizliğine katılıyorum çünkü güneşi önlesin diye bi karton koymuştum cama hemen çizildi bide rampalarda kalkışı zor olması haricinde hiç bir şikayetim yok.. tabi saygı duyuyorum şikayeti olanlara ve arabalarını sevmedilerse de hemen satsınlar zarar fazla olur ama elden gelen bişi yok.. bide düşündürücü toyota niye öyle hatalı bi arabayı piyasaya sürsün ki...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #69 : Haziran 22, 2010, 15:00:21 »
Hafta sonu arabamın 30.000 bakımını yaptırdım 150 TL'ye mal oldu. Gayet uygun bir fiyat bence. Ama aracın frenlerinden gelen ve sağ ön lastikten gelen vıyaklama sesini gideremediler. Yağlanması gerektiğini söyleyip yağladılar yaklaşık 10 km sonra aynı sesi duymaya başladım. Garip bir durum ama yine de bu arabadan vazgeçmeye niyetim yok  :D
Corolla 2007 Elegant D-4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 132 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Haziran 22, 2010, 21:10:12 »
Hafta sonu arabamın 30.000 bakımını yaptırdım 150 TL'ye mal oldu. Gayet uygun bir fiyat bence. Ama aracın frenlerinden gelen ve sağ ön lastikten gelen vıyaklama sesini gideremediler. Yağlanması gerektiğini söyleyip yağladılar yaklaşık 10 km sonra aynı sesi duymaya başladım. Garip bir durum ama yine de bu arabadan vazgeçmeye niyetim yok  :D
Ses giderilir.Servis işini iyi yapmamış.Her servis aynı özene sahip değil.Bu araçtan vazgeçilir mi?Bağımlılık yapıyor.Güven hissi veriyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Haziran 22, 2010, 22:02:19 »
vayy bee.. yapılan yorumların tamamını okudum...
bu siteyi toyotayı ve toyotacıları seviyorum...
HERŞEYDEN UMUDUM KESİLİR, ANADOLU TOPRAKLARINDAN UMUDUM KESİLMEZ...(NİHAT GENÇ)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 132 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Haziran 23, 2010, 09:43:48 »
vayy bee.. yapılan yorumların tamamını okudum...
bu siteyi toyotayı ve toyotacıları seviyorum...
Fahri KARADEMİR, güzel insan. :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #73 : Haziran 23, 2010, 22:55:26 »
araç yakıt konusunda gayet ekonomik  !!! fakat konfor konusu tartısılır 4 kasadır toyota corolla kullanıcısyım bundan iki kasa öncesinin süspansiyonları şuana göre daha iyiydi diyebilirim..ayrıca elektronik aracın kahretsin ki derdi bitmiyor iyi hoş güzel ama 2 kere yolda kaldım...araç saçma sapan arızalar çıkardı bazen benden bağımsız hareket edebiliyor  :blink:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 132 kere teşekkür etti
« Yanıtla #74 : Haziran 23, 2010, 23:31:31 »
araç yakıt konusunda gayet ekonomik  !!! fakat konfor konusu tartısılır 4 kasadır toyota corolla kullanıcısyım bundan iki kasa öncesinin süspansiyonları şuana göre daha iyiydi diyebilirim..ayrıca elektronik aracın kahretsin ki derdi bitmiyor iyi hoş güzel ama 2 kere yolda kaldım...araç saçma sapan arızalar çıkardı bazen benden bağımsız hareket edebiliyor  :blink:
Kesinlikle katılmıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #75 : Haziran 23, 2010, 23:40:33 »
sat gitsin
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #76 : Haziran 24, 2010, 00:04:10 »
sat gitsin

+1 pesin 25.000 tl verilir Türkay kardeşim bız bu işemi atılsak napsak :D toyotalarından,soğuyanlardan toplar,toplar satarız :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #77 : Haziran 24, 2010, 00:11:18 »
+1 pesin 25.000 tl verilir Türkay kardeşim bız bu işemi atılsak napsak :D toyotalarından,soğuyanlardan toplar,toplar satarız :D :D
ben kendim de binerim ya :D eve 3. bi corolla fena olmaz hani :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 132 kere teşekkür etti
« Yanıtla #78 : Haziran 24, 2010, 00:12:29 »
Beni de alın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Haziran 24, 2010, 00:15:24 »
Toyotanın bir satış politikası var; Bir Seriiyi Güzel ama kalitesiz yapıyorlar ondan sonrakini kaliteli sağlam ama çirkin yapıyorlar  :D

bkz;
86-92 Güzel ama kalitesiz
93-97 kaliteli ve sağlam
98-02 Güzel ama kalitesiz
03-06 kaliteli ve sağlam
07-14 Güzel ama kalitesiz
14-... kaliteli ve sağlam
erdem abi yapma bea zze111 kasa corollada konfor hangi 2001 arabada var.hatta sana şöyliyeyim toyotanın kasalarında kullandığı en son kalite ondadır.ondan sonra kalitede hep bir düşüş var.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif