Gönderen Konu: Corolla d-4d elegant aracımdan tamam soğudum  (Okunma sayısı 19005 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 VERSO PREMIUM
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla d-4d elegant aracımdan tamam soğudum
« Yanıtla #20 : Nisan 02, 2010, 00:52:11 »
taş sesi hariç diğer hususlarda size katılmıyorum.bende söylediğiniz problemler yok.sizin ki biraz da şanssızlık

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 02, 2010, 00:52:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Nisan 02, 2010, 01:34:56 »
bence yeni araba almadan iyice dusunun derim
Bir cok markadan daha fazla sikayetci olabilirsiniz
İnanin bunu laf olsun diye soylemiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 02, 2010, 07:59:49 »
şimdide turbo yağını dolduruyo sonrada fırlatıyo diyolar
Bunu biraz açabilmeniz mümkün mü?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 02, 2010, 12:19:52 »
Bir önceki mesajıma ek olarak bugün çıkan taze bir haber,

Türkiye'nin en sevilen markalarını yayınlamış Capital dergisi ve buyrun, 15. sıra ile en üst sıradaki otomobil firması Toyota.

http://www.milliyet.com.tr/iste-turkiye-nin-en-begenilen-sirketleri/ekonomi/sondakika/02.04.2010/1219681/default.htm
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #24 : Nisan 03, 2010, 13:05:11 »
Kardeş geçmiş olsun.
En az senin kadar ben de Toyota'ya kızgın ve kırgınım.
Sebebi yol tutuş....

Ben de araçtan soğudum, hiç kullanmak içimden gelmiyor.
Çünkü araç güven vermiyor.

http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/2009-corolla-d-4d-aracimizda-ciddi-yol-tutus-sorunu-var/

Corolla aldığımız için binlerce kez pişmanım.
Müşteri hizmetleri ve servis tam bir umursamazlık içinde.

Bir daha ne Toyota alırım ne de kimseye tavsiye edip günahına girerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '23
  • 5 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 03, 2010, 13:38:12 »
Öncelikle geçmiş olsun.Bence aracınızda fabrikasyon hatası olabilir.Yada montaj esnasında bir şeyler yanlış gitmiş olabilir.Bu işin peşini bırakmayın derim ben.Gerekirse aracı geri verin yani sonuna kadar hakkınızı arayın.Çünkü o aracı heves edip almışsınız böyle sorun demiyorum sorunlar dizisinin baş göstermesi hiçde hoş karşılanacak bir durum değil.Bende bir TOYOTA kullanıcısı olarak bu durumu kabüllenemem.Efsanenin kurbanı olayım ben. :ıslık:Neyse zaten yeni jenerasyon araçların hepsi böyle çok kırılgan oyuncak gibiler bana kalırsa.Eski kalite konfor sağlamlık yok artık.Tekrar geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #26 : Nisan 04, 2010, 14:44:23 »
açmak isterim ama bana söylenilen bu sizin daha mantıklı bişi söyleyeceğinizi tahmin ediyorum yardımcı olursanız sevinirim aracı satma niytim yok ama olmazsa daha ii olur:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 04, 2010, 23:11:23 »
SİTE'ME SİTEM EDİYORUM....

ÇOK AMA ÇOK KIRILDIĞIM BİR MEVZUUDUR BU, Şöyleki;

Son zamanlarda üye kayıdında bir artış var lakin, burası TOYOTASA'nın elemanlarının part time çalıştıkları çağrı merkeziymiş sanki...
Ve çağrı merkezine sorunlarını söyleyip çekip gidiyorlar. Yada danışmanlık bürosu sanki,
bilmem kaç model toyota aldım lpg taktırayımmı?
işte bilmemne bilmemne hangi marka lpg?
......... hangi marka lastik?...
Nerede taktırayım
nerede yaptırayım?
Cevabını alan toz oluyor birdaa uğramıyor ceva verdiğim zamn kendimi KERİZ gibi hissediyorum çünkü biliyorum ki evabı alan uzuyacak arkasına bakmadan...
Yada burası dert dinler baba tekkesi ya,
Şu sorunum var, bu sorunum var, birdaha kimseye toyota tavsiye etmem şöyle edeyim böyle edeyim, verdiğim paraya yazıklar olsun bilmene...
Yaz yaz dök içini sonra ... ol git...
Olacak işmi? sinirlenmeden tutamıyorum kendimi...
Haa birde şu konu var. Adam toyotayı almış memnun falan, işine yarayan bölümleri okuyor, bilgi edinmek istediğini açıyor sonra bir teşekkür etmeden hadi bana eyvallah... En güzeli BMV team gibi bütün ziyaretçileri sınırlamak.. Yada konu açmak için en az 50 mesaj atan üyeye yetki vermek. Tabi bunlar yöneticilerimizin takdiri ben karışmam ama buna artık DUR demek istiyorum..
Tabiki insanlar faydalanacak, sorucak, cevap arayacak ama bu işler TEK TARAFLI değil. birşeyler öğreniyorsan, derdine derman buluyorsan yarın dert arayana sen derman olmalısın. Doğru değilmi? Yalnışmı düşünüyorum?
Yazılacak çok şe varda susuyorum... Onun için SİTE'me SİTEM ediyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #28 : Nisan 05, 2010, 16:38:23 »
Ümit bey şimdi kime sitem ettiniz anlamadım, konu başlığını açan olarak bana mı sitem ettiniz bilmiyorum ama ben konuyu her gün takip ediyorum, var mı yeni bir gelişme, aynı sorunlarla karşılaşan veya tavsiyesi olanları dinliyorum değerlendiriyorum.

şu anda konunun da müşteri hzimetleri noktasında takibine başladım ve herkesi bilgilendireceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Nisan 05, 2010, 17:29:46 »
Doğan bey, bu şekilde davranan herkese sitem ediyorum yani size veya x şahsına atıfta bulunmadım. Başlıktanda söylediğim gibi sitem'e sitem ettim. Bu forumda yaklaşık 2 yıldan beri aktifim. Herkese dilim döndüğünce bilgim yettiğince yardımcı oldum, ihtiyacım olduğunda yardım istedim, gereksiz konular açmadım falan filan... Ama ve lakin, görüyorumki her yeni gelen aklına takılanı zırt pırt sormak için konu açıyor, cevabını aldığında ise bir teşekkürü bile çok görerek uzaklaşıyor. Buna kafam baya bozulmuştu onun için bu konuşmayı yaptım. Lütfen üstünüze alınmayın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 94000
  • Model Yılı: '08
  • 46 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Haziran 16, 2010, 12:39:52 »
Ümit bence çok haklısın..Sana sonuna kadar destek veriyorum.... Konuya gelince sizin tarzınıza en uygun araba olarak mercedes ml320 4 matic öneririm...Bahsetmiş olduğunuz rahatsızlıkların hiçbirini yaşamazsınız.. Hatta buyrun burada bir örneği var..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-ml-mercedes-ml-320-cdi-4-matic/detay
Her şey suretin suretinin sureti...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Haziran 16, 2010, 12:52:08 »
  Bu Ml. lerinde eski, Amerikan yapımları pek iç açıcı değil bence. :) Avusturya yapımları daha iyi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota Aşkına
  • Araç: ---
  • 31 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Haziran 16, 2010, 13:37:13 »
doğan bey öncelikle yaşadığınız sıkıntılardan dolayı geçmiş olsun diyeyim. aracınızın çamurluk içinde bulunan davlumbaz denilen bölümde kullanılan malzemeden dolayı stabilize yollardaki taş sesini çekiyorsunuz eskiden bu bölümde kullanılan malzeme daha elastik ve yumuşak malzeme olduğundan dolayı taş çarpmalarında ses almıyordu şu anki malzeme daha sert. (burdaki sesi araça altına atılan hava kurumalı izalasyon malzemeleri var zibart bu işi yapıyor.) bu işlemle sesi minimuma indirebilirsiniz ayrıca araç altına tamamen uygulanırsa araç içine minimum ses alır. 2, bi madde ön konsol bir önceki kasaya göre kalitesiz olduğu doğru benim size önerim 2006/2007 bir dizell corolla almanız tekrardan geçmiş olsun
Toyota tmorrow

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Haziran 16, 2010, 14:16:59 »
aracından çok soğuyan olursa piyasasının yarısını nakit vereyim kurtulsun aracından :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #34 : Haziran 16, 2010, 14:48:48 »
Tüm yazılanlara bakılırsa toyota da bu kadar şikayet geleceğini düşünmemiştim. Bende 1992 model corolla'dan sonra 2007 corolla elegant kullanmaya başladım yaklaşık 2 aydır. Şu anda dikkatimi çeken tek bir sorunu var yolda giderken hafif sıkılan frende ses yapıyor ve seyir halinde de sağ ön tekerden aynı sesi duyuyorum zaman zaman. bu hafta sonu 30.000 bakımına sokacağım aracımı bakalım bu konuda ne cevap verecekler merak ediyorum. Aldığım cevabı da burada mutlaka paylaşacağım. Bunun dışında rahatsız edici herhangi bir problemle karşılaşmadım. Bence kullanım olarak ve yakıt olarak gerçekten beklediğim performansı alıyorum. Herkese de tavsiye edebilirim rahatlıkla...
Corolla 2007 Elegant D-4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 94000
  • Model Yılı: '08
  • 46 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Haziran 16, 2010, 15:05:26 »
aracından çok soğuyan olursa piyasasının yarısını nakit vereyim kurtulsun aracından :P
aynen ben de alırım yarı fiyatına..Maksat vatandaşın canı fazla yanmasın :D
Her şey suretin suretinin sureti...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Haziran 16, 2010, 16:36:50 »
balatadan gelen sesin cözümü  eskisi gibi asbest iceren zehirli balataların kullanılmamasından dolayıdır.bildigim kadarıyla yeni balatalarda asbest yerine metal parcalar kullanılması

mekanik aracların arıza yapma sıklıgı cok az (efsanenin bu kadar sorunsuz olması gibi ) yeni araclarda daha cok elektronik aksamlar kullanıldıgı için bozulma riski daha cok.

benim ilk arabam 93 corolla idi servis bakımları haricinde hiç gitmedim,16 sene bindim bana mısın demedi onu sattıktan sonra 2009 aldım daha 2 sene olmadan airbag hatasından servise gitmek zorunda kaldım.
2009 Corolla D4D/MMT Elegant Metalik gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #37 : Haziran 16, 2010, 23:07:14 »

+2 :P  cidden özellkle eskı kasa aurisden falan soğuyan varsa hemen yarı fiyatına peşin para vereyim :D bu işi seviyorum ya tyotanın piyasası düşsün kapımın onunde 1 tane değil 3 tane toyota göreyim :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #38 : Haziran 16, 2010, 23:09:07 »
balatadan gelen sesin cözümü  eskisi gibi asbest iceren zehirli balataların kullanılmamasından dolayıdır.bildigim kadarıyla yeni balatalarda asbest yerine metal parcalar kullanılması

mekanik aracların arıza yapma sıklıgı cok az (efsanenin bu kadar sorunsuz olması gibi ) yeni araclarda daha cok elektronik aksamlar kullanıldıgı için bozulma riski daha cok.

benim ilk arabam 93 corolla idi servis bakımları haricinde hiç gitmedim,16 sene bindim bana mısın demedi onu sattıktan sonra 2009 aldım daha 2 sene olmadan airbag hatasından servise gitmek zorunda kaldım.

sebeb araçlar mekanıkleşti Toyota mekanık kusur olarak en az hata veren markadır yınede ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #39 : Haziran 17, 2010, 10:23:50 »
Geçmiş olsun. İnşallah sorunlarınız en kısa sürede düzelir

0 Toyotamızı cumartesı teslim alıcak olan biri olarak tırstık açıkcası biraz.. İnşallah başımıza gelmez .