0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. İnşallah sorunlarınız en kısa sürede düzelir0 Toyotamızı cumartesı teslim alıcak olan biri olarak tırstık açıkcası biraz.. İnşallah başımıza gelmez .
rengi füme donanımı comfortsa çok güzel binersiniz hiç sorun olmaz sitedeki bu özelliklerdeki iki araba (taylan kardeşim ve ben) tamamen sorunsuz da
Selçuk Bey in dediği gibi büyük konuşmamak lazım ama artık hiç bir toyota nın yanından geçmem, bu kadar sorun ile beraber çünkü servis hizmeti bir kere hoşuma gitmiyor. Ümit bey efsane dayımda var ve dediğiniz gibi o araba bile 98 model olmasına rağmen benim arabamdan daha sorunsuz.arabayı satacağım aşikar, fakat ne alacağım konusu yeni bir konu. ford focus tavsiye edilmiyor pek, honda civic dizel yok, opel astra hakkında hiç bir fikrim yok, wv jetta veya ikici el bir passat, yani kafa çok karışık. oysa ki toyota alırken herkes kafan rahat eder demişti fakat corolla bizi çok üzdü
satarız 50.000 tl e ısteyen olursa
Toyotanın bir satış politikası var; Bir Seriiyi Güzel ama kalitesiz yapıyorlar ondan sonrakini kaliteli sağlam ama çirkin yapıyorlar bkz; 86-92 Güzel ama kalitesiz 93-97 kaliteli ve sağlam98-02 Güzel ama kalitesiz03-06 kaliteli ve sağlam07-14 Güzel ama kalitesiz14-... kaliteli ve sağlam
Erdem kusura bakma buna katılmıyorum güzellik görecelidir,beginilir begenilmez tartışılır ama,Toyotanın kalıtesı tartılışılmaz
O zaman bu kadar şikayet niye abi?Zaten dediğim gibi benimkilerde kalitesiz serii , ama bir öncekiler ve bir sonrakiler kaliteli. Ondan sonrakilerin(sizinkilerin) iç mekanda , çamurluklarda , plastik kapaklarda falan kaliteyi düşürmüşler.Efsaneden sonrada bizim kasalarda kaliteyi düşürdüler.Zamanında ae80 seriisinden sonrada ae90 seriisi beklendiği gibi gelmemiş...Bence toyota bunu bilerek yapıyor...
Altan Bey, 220 ile giderken (trafiğe kapalı test alanında) aracın lastikleri yer ile pek temas etmeyeceğinden lastik sesinin azalması doğaldır kanımca