0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de çok heves etmiştim şu kit olayına ya..ama güzel soğuk hava ile besletecek bir çözüm bulamadıkça uygulamayı düşünmüyorum
Tunç gösterdikleri motor seçeneği resminde ben işaretlediğim yeri göremedim.He aracın sağındadır bilemem ama belki işaretlediğim yere takıcak olabilirsin.Hava giriş hortumuna bağlı birtek bu parça var resimden gordugum kadarıyla.He kutuya bağlı ekstra hortum var onuda görmeden bir şey diyemem.
Tunç; Bugün Mesut hocamın arabası gelmişti bizim dükkana. (Mesut Akın) Aynen söylediğin videodaki gibi küçük bir hava filtresi daha mevcuttu bir hortumun ucunda. Amacı nedir onu çözmek gerek. Salih'in gösterdiği o siyah kutunun görevini gözüyor olabilir, (rezenatör etkisi sağlamak için) Eğer öyleyse hiç gerek yok, tak tapayı gitsin kardeşim
Ergün o küçük filtre krank filtresi.Bende short ram taktım fakat filtre borusundaki yer ayrılmış hortum da yanındaydı ekstradan krank filtresi almadım.Tunç sende öyle bi filtre alıp takabilirsin.
Tunç Emre o hortumun ne işe yaradığını açıklamış , senin aracında biryerlere takılmıyor ama, benim araçta ise öyle bir hortum var Ergününde belirtiği gibi (dün yanına servise gittim ne ara gördü acaba onu ) Emrenin dediği gibi Krank filtresi var ucunda
Araca montajlanmış halinin fotolarınıda bekliyoruz Tunç
Ben görüntüden çok gürültü ile ilgileniyorum.Bir de yakıt seviye göstergesi ile.
Açık hava filtreleri asla yakıt sarfiyatına neden olmaz, ses duyulduğu için araca yeni takıldığında araç şöförü sesi duymak için yerli yersiz gaz verdiği için yakıt artmış gibi algılanır ama bu yanlıştır.
Hayırlısı olsun artık filitrenin sesini de aldıysan dibinde yatarsın. Vup Vup
+1 kesinlikle Mesut Abimsanırım ses için bu ara biraz yuklencez abi yaa