0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erdem valla bi beğenmem bana çok söversin karlık tam oturmamışmı ne
Valla kardeş hakkını helal et ama ben beğenmedim.Sadece jant takıp, sonrasında arabayı bastın mı bile çok daha yakışırdı.Keşke böyle yapmasaydın.Bu arada arka stoplarda folyo var heralde, sinyallerin olduğu yere de çektir, böyle kötü duruyor Neyse herkes beğendiğine göre tek ben zevksiz olabilirim, o zaman bu yorumu görmemezlikten gelebilirsin
arkaya hahfi bir rüzgarlık istiyor o şekilsizi takma ama kırmızı araca uygun birşey olsun cidden söylüyorum yavastan benımde gözüm alışmaya başladı.sonucta toyota beyaa adı yetiyor mılletı ürkütmeye
Manual olanlarda 10.5sn , Benimki otomatik olduğu için kaç defa denediysemde 15sn yi geçemedim
Teşekkür ederim Selçuk bey17"jantlarım var şu anda ama henüz arabama takmadım. Şu anda arabamda takılı olan lastikler eskidiğinde lastik alıp o jantları takmayı düşünüyorum. Bide aslında 17"jantın arabaya ağır gelebileceğini düşünüyorum , Tabi tekerlek çapı büyüyeceği için Çamurluğa sürtme ihtimalide var. Henüz çok ilgilenemiyorum zaten arabayla , zamanı geldiğinde manual vites bir araç almayı düşünüyorum.
Dedigin gibi 17 ler surtme yapabilir ama amotusorlerinin sertligine bagli. Benim eski arabam da corollaydi ve onda 17 jantlar vardi. genislikler de 205 di ve herhangi bir surme sorunu yasamamistim. Yol sartlarina a bagli tabiki...Buarada Stadart jantin ne kadar ustune cikabilirsin buyukluk anlaminda? Mesela standart jantin 15 se 17e kadar cikabiliyorsun burada. Onun ustune cikdiginda trafik polisleri sorun cikarabiliyorlar isterlerse ))) Turkiyede nasil simdi?
Eğer birgün aracım üzerinde modifikasyon yaparsam 225/50/13 lastik kullanmayı düşünüyorum
o ne be..sanki amerikana biniyor
abi 6 vites olayına takıldım..nasıl takılır ki ? kolay mıdır ? ben hep istemişimdir 6 vites olmasını..
400 euro da vermem be o kadar büyük fark da olmaz yani 400euroya değcek kadar
yok erdem yok lpg power ben e34 arıyorum bu ara, motorsuz bile olur dökülmüş dağılmış bile olur..motoru bitik falan olsun hatta..e34 toplamak istiyorum, onu turbolıcam..