Gönderen Konu: Kör Ol La! :)  (Okunma sayısı 19762 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Ynt: Kör Ol La! :)
« Yanıtla #60 : Haziran 10, 2010, 03:41:49 »
Erdem valla bi beğenmem bana çok söversin :P :P karlık tam oturmamışmı ne :D :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Haziran 10, 2010, 03:41:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #61 : Haziran 10, 2010, 09:08:35 »
Valla kardeş hakkını helal et ama ben beğenmedim.
Sadece jant takıp, sonrasında arabayı bastın mı bile çok daha yakışırdı.Keşke böyle yapmasaydın.

Bu arada arka stoplarda folyo var heralde, sinyallerin olduğu yere de çektir, böyle kötü duruyor ;)

Neyse herkes beğendiğine göre tek ben zevksiz olabilirim, o zaman bu yorumu görmemezlikten gelebilirsin :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Haziran 10, 2010, 17:53:32 »
Erdem valla bi beğenmem bana çok söversin :P :P karlık tam oturmamışmı ne :D :D
:D Daha sadece üç tane vidasını taktım resimlerde orta kısmı boşta duruyor.

Valla kardeş hakkını helal et ama ben beğenmedim.
Sadece jant takıp, sonrasında arabayı bastın mı bile çok daha yakışırdı.Keşke böyle yapmasaydın.

Bu arada arka stoplarda folyo var heralde, sinyallerin olduğu yere de çektir, böyle kötü duruyor ;)

Neyse herkes beğendiğine göre tek ben zevksiz olabilirim, o zaman bu yorumu görmemezlikten gelebilirsin :D
Abi folyo falan yok yaa , onlar taaa ne zamanki resimler :D
Arabayı Basınca bana geliyolar hacı , keçiörenin yolları malum , yaylı arabayla nasıl ralli yapacağım?
Şimdi Hak hukuk yok beğenmemekte özgürsün ;) çünkü bende çok beğenmedim bu fiberglas malzemeler böyle dalgalı görünüyor :( ama arabayı pısmış gösterdi. Yavaş yavaş gözüm alışıyor.
Sinyallerin olduğu yere folyomu çektiriyim? (bögh)   yemin ederim bu kasada yapılmasından en gıcık olduğum şey , bana göre tam dolmuşçu işi,  lan ne güzel parlak parlak sinyalerim yanlarda Çekik gözlü bir hava veriyor , ben niye bu güzelliğin üstünü yapatayım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #63 : Haziran 10, 2010, 20:40:40 »
arkaya hahfi bir rüzgarlık istiyor o şekilsizi takma ama ;) kırmızı araca uygun birşey olsun ;) cidden söylüyorum yavastan benımde gözüm alışmaya başladı.sonucta toyota beyaa adı yetiyor mılletı ürkütmeye ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Haziran 30, 2010, 03:22:58 »
arkaya hahfi bir rüzgarlık istiyor o şekilsizi takma ama ;) kırmızı araca uygun birşey olsun ;) cidden söylüyorum yavastan benımde gözüm alışmaya başladı.sonucta toyota beyaa adı yetiyor mılletı ürkütmeye ;)
Rüzgarlıkta taktım zaten  , ama henüz resmini çekmedim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #65 : Haziran 30, 2010, 03:25:10 »
Helal....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Supra
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #66 : Haziran 30, 2010, 04:03:06 »
Manual olanlarda 10.5sn , Benimki otomatik olduğu için kaç defa denediysemde 15sn yi geçemedim

Gule gule kullan kazasiz belasiz.

Masallah cok temiz araban :)) Bir oneri ( tabiki zevkler ve renkler tartisilmaz ) 16 yada 17" guzel bir jant super yakisir :))

Buarada arabanin 15 saniyede 100 e cikmasi normal. Otomatik oldugundan :)) 15 saniyede 210km vuruyorum ama nerede kullanacaksin bu hizi? Demek istedigim araban cok guzel gulle gule kullan vede kafana takma kac saniyede 100 vurdugunu :))) Benim araba 100 e 5 saniyede cikiyor ama bir isime yaramiyor. sonucta yollarda kendi canimiz kadar baskalarin canlarida var ondan yol kurallarina uyalim :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Haziran 30, 2010, 04:17:44 »
Teşekkür ederim Selçuk bey
17"jantlarım var şu anda ama henüz arabama takmadım. Şu anda arabamda takılı olan lastikler eskidiğinde lastik alıp o jantları takmayı düşünüyorum. Bide aslında 17"jantın arabaya ağır gelebileceğini düşünüyorum , Tabi tekerlek çapı büyüyeceği için Çamurluğa sürtme ihtimalide var. :(
Henüz çok ilgilenemiyorum zaten arabayla , zamanı geldiğinde manual vites bir araç almayı düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Supra
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Haziran 30, 2010, 06:55:24 »
Teşekkür ederim Selçuk bey
17"jantlarım var şu anda ama henüz arabama takmadım. Şu anda arabamda takılı olan lastikler eskidiğinde lastik alıp o jantları takmayı düşünüyorum. Bide aslında 17"jantın arabaya ağır gelebileceğini düşünüyorum , Tabi tekerlek çapı büyüyeceği için Çamurluğa sürtme ihtimalide var. :(
Henüz çok ilgilenemiyorum zaten arabayla , zamanı geldiğinde manual vites bir araç almayı düşünüyorum.

Dedigin gibi 17 ler surtme yapabilir ama amotusorlerinin sertligine bagli. Benim eski arabam da corollaydi ve onda 17 jantlar vardi. genislikler de 205 di ve herhangi bir surme sorunu yasamamistim. Yol sartlarina a bagli tabiki...

Buarada Stadart jantin ne kadar ustune cikabilirsin buyukluk anlaminda? Mesela standart jantin 15 se 17e kadar cikabiliyorsun burada. Onun ustune cikdiginda trafik polisleri sorun cikarabiliyorlar isterlerse :)))) Turkiyede nasil simdi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Haziran 30, 2010, 11:08:30 »
Dedigin gibi 17 ler surtme yapabilir ama amotusorlerinin sertligine bagli. Benim eski arabam da corollaydi ve onda 17 jantlar vardi. genislikler de 205 di ve herhangi bir surme sorunu yasamamistim. Yol sartlarina a bagli tabiki...

Buarada Stadart jantin ne kadar ustune cikabilirsin buyukluk anlaminda? Mesela standart jantin 15 se 17e kadar cikabiliyorsun burada. Onun ustune cikdiginda trafik polisleri sorun cikarabiliyorlar isterlerse :)))) Turkiyede nasil simdi?
uydurabilirsen 21" tak :D polisler ona laf etmez, taktığın cam filmine laf eder burda :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Temmuz 01, 2010, 01:13:29 »
Türkiyede aynen türkayın dediği gibi , birçok konuda belli bir prosedür yok , yasaklanacaksa tamamen yasaklanıyor , dolayısıyla pek adil olmuyor. :)
Jantın en az 2inç büyümesi konusunda bence çok mantıklı bir karar alınmış. Yoksa tekelek çapı büyüyüp , motoru güçlendirmek gerekirdi. Ayrıca teker çapı büyüdüğünde motordan gayrı çamurluklardada oynama yapmak gerekiyor.
Mesela benim aracımın orjinal lastik ebatı 185/65/14 , benim kullanabileceğim en büyük ebatlar; 215/75/13 - 205/65/14 - 205/55/15 - 205/45/16 :(
Eğer birgün aracım üzerinde modifikasyon yaparsam 225/50/13 lastik kullanmayı düşünüyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #71 : Temmuz 01, 2010, 01:25:41 »
Eğer birgün aracım üzerinde modifikasyon yaparsam 225/50/13 lastik kullanmayı düşünüyorum :)
o ne be..sanki amerikana biniyor :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Temmuz 01, 2010, 01:50:54 »
o ne be..sanki amerikana biniyor :D
Napiyim :) , japonlara sor bu arabayı neden dört vites yaptıklarını. :P

Yada (6vites)manual şanzumana çevireceğim ama o zamanda aparatları falan çok tutuyor :(  fren ve debriyaj pedalıyla bile kalmıyor. Civici olan bir arkadaşımla konuştumda baya bişeyler saydı. O zaman bunu satıp manualini alıp onu 6 vitese çevirmek gerekiyor. :)

Gerçi amerikan hastalığıma karşı koyamıyorum ama 13" düşünmemin en büyük sebebi sadece arabayı daha çok pıstırabilmek , JDM gibi yada german style gibi bir tarz vermek istiyorum. Bide bunu arkadan itiş yaparsam işte o zaman süper olur. :)   Daha öncede söylediğim gibi tek problem arabayı aileminde kullanması. Bir mercedes E190 var onu almayı düşünüyorum bu aralar ama tabi ki henüz ortada birşek yok.  Dikkat ettiysen söylediklerimin hepsi (bu araba tamamen benim yetkim altında olduğunda) yapabileceğim şeyler. Hea bide birşey yapacaksam kafama esmesi gerek :D Jantları, karlığı ve spoileri falanda öyle almıştım :) özellikle arkadan itiş yapma konusunda beş yıldır süper planlarım var. Ama onu araştırırken merak saldığım diğer şey , sanada daha önce bahsettiğim gibi aynı oranda dönen 4x4 meselesi , gözümü tek korkutan böyle birşey yaptığımda , giderken tekerleklerin kilitlenmesi. :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #73 : Temmuz 01, 2010, 02:08:31 »
abi 6 vites olayına takıldım..nasıl takılır ki ? kolay mıdır ? ben hep istemişimdir 6 vites olmasını..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Temmuz 01, 2010, 02:21:17 »
abi 6 vites olayına takıldım..nasıl takılır ki ? kolay mıdır ? ben hep istemişimdir 6 vites olmasını..
Benim kuzen 400 euroya getirecekti 6 vitesli şanzıman , bizimkilerin şanzumanı sizin araçlara uyarmı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #75 : Temmuz 01, 2010, 02:23:04 »
400 euro da vermem be :D o kadar büyük fark da olmaz yani :D 400euroya değcek kadar :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Temmuz 01, 2010, 02:24:37 »
400 euro da vermem be :D o kadar büyük fark da olmaz yani :D 400euroya değcek kadar :D
Gel senin arabaya turbo çakalım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #77 : Temmuz 01, 2010, 02:27:47 »
yok erdem yok :D lpg power :D ben e34 arıyorum bu ara, motorsuz bile olur :D dökülmüş dağılmış bile olur..motoru bitik falan olsun hatta..e34 toplamak istiyorum, onu turbolıcam..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Temmuz 01, 2010, 02:40:35 »
yok erdem yok :D lpg power :D ben e34 arıyorum bu ara, motorsuz bile olur :D dökülmüş dağılmış bile olur..motoru bitik falan olsun hatta..e34 toplamak istiyorum, onu turbolıcam..
ığyy , iğreençç :P
Boşver be abi , e34 güzel yan vermiyor zaten ;) 

Daha fazla kötülemeyim çünkü Bu e34 meselesi bayadır benimde aklımda. Ama e34ün pisliğini gördükten sonra mercedes e190lara bakmaya başladım. 2.5 motor bir E190 alabilirim.
Ama bu ara durumlar biraz kritik. Ben bile Taksiye çıkıyorum. Anca saat 00:00da pc başına oturabiliyorum. hele bir cebimde benzin parası olsunda ondan sonra araba düşüncem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #79 : Temmuz 01, 2010, 02:42:35 »
e34ün ne pisliği var be ?? e30a göre kat kat güzel :D