Gönderen Konu: Kör Ol La! :)  (Okunma sayısı 19756 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Kör Ol La! :)
« Yanıtla #40 : Haziran 09, 2010, 10:32:24 »
Allah nazarlardan saklasın çok güzel olmuş hatta benimkinin yanında 5yaş genç duruyo :)
Sağol abi , Eminim ki senin arabanda çok temizdir , benim araba Sol donanımında olduğundan öyle görünüyor olabilir , sizde tamponları boyatabilirsiniz aslında.. ;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 09, 2010, 10:32:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #41 : Haziran 09, 2010, 10:39:54 »
Erdem çok güzel olmuş,yakışmış araca  :D Karlıkla tamponun birleştigi yeri birleştirip ön tamponu tek bir parça yaparsan dahada güzel durucağına eminim  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 09, 2010, 10:47:42 »
Erdem çok güzel olmuş,yakışmış araca  :D Karlıkla tamponun birleştigi yeri birleştirip ön tamponu tek bir parça yaparsan dahada güzel durucağına eminim  :D
Sağolasın selo :) ,
Ben o işi pek sevmiyorum yaa , macunlanan bölge dümdüz oluyor , sanayide doğru düzgün yapmıyorlar , o çizginin belli olmasıda ayrıyetten hoşuma gidiyor.
Daha devam edeceğim kardeşim , böyle kalmayacak ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #43 : Haziran 09, 2010, 10:48:01 »
Çok şahane olmuş güle güle kullan nerde yaptırdın?
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #44 : Haziran 09, 2010, 10:53:14 »
Sen bilirsin Erdem  :D Tahminimce Otosport  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #45 : Haziran 09, 2010, 11:19:05 »
kardeşim arabanın değerini bil aynı renkten bende de vardı. şuan yeni kasa aldım fakat dün eski arabamı yolda giderken gördüm çok güzel duruyo.Kullanım olarak bilemem seninki otomatikmiş ama toyotanın hiç bi kasası bu renkle bu kadar güzel değil bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Haziran 09, 2010, 11:47:52 »
Çok şahane olmuş güle güle kullan nerde yaptırdın?

Teşekkür ederim , LecSport firmasında yaptırdım. Levent abi bunu Civic karlığından Corollaya uyarladı , bayağı uğraştı , Çok kaliteli olduğu söylenemez ama Türkiyede bizim araçlar için yapan yok :(   bu yüzden 100 liradan aşağı yapmıyor. Ama el emeği var sonuçta hakkıdır... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Haziran 09, 2010, 11:50:32 »
kardeşim arabanın değerini bil aynı renkten bende de vardı. şuan yeni kasa aldım fakat dün eski arabamı yolda giderken gördüm çok güzel duruyo.Kullanım olarak bilemem seninki otomatikmiş ama toyotanın hiç bi kasası bu renkle bu kadar güzel değil bence.
Sağolasın abi , senin arabayı biliyorum , hatta ''parçalar hala elindemi?'' diye sormuştum hatırlarsan :) Senin arabanda çok güzeldi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Haziran 09, 2010, 13:21:59 »
erdemim süper olmuş ya, güle güle kullan harbiden çok yakışmış
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Haziran 09, 2010, 14:04:08 »
erdemim süper olmuş ya, güle güle kullan harbiden çok yakışmış
Oo abi valla senin yorumun benim için önemliydi , teşekkürler
Böyle düşünmen benimde biraz olsun içimi rahatlattı , Bu gece hiç uyuyamadım , sabaha karşı aklıma takıldı , kilerden lipi çıkartıp arabanın üzerinde nasıl duracak diye bakıyordum ki , birde baktım takmışım bile :D Benim yeni tampon almam gerek bu tamponun onarıla onarıla şekli şemali kaydı. Sol sis farı kapağı tam oturmuyordu , dün oda düşmüş , şimdi bide ona para vereceğim , bide silikonla tutturacağım mecburen(tampon değişene kadar) , Kazadan sonra arkasıda tam düzelmemiş , yani arabada moralimi bozan baya şey oldu , ankaraya geldiğinde durumları anlatırım... :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #50 : Haziran 09, 2010, 14:10:48 »
Oo abi valla senin yorumun benim için önemliydi , teşekkürler
Böyle düşünmen benimde biraz olsun içimi rahatlattı , Bu gece hiç uyuyamadım , sabaha karşı aklıma takıldı , kilerden lipi çıkartıp arabanın üzerinde nasıl duracak diye bakıyordum ki , birde baktım takmışım bile :D Benim yeni tampon almam gerek bu tamponun onarıla onarıla şekli şemali kaydı. Sol sis farı kapağı tam oturmuyordu , dün oda düşmüş , şimdi bide ona para vereceğim , bide silikonla tutturacağım mecburen(tampon değişene kadar) , Kazadan sonra arkasıda tam düzelmemiş , yani arabada moralimi bozan baya şey oldu , ankaraya geldiğinde durumları anlatırım... :(
hadi be..geçmiş olsun ya, çok onarım oldu valla senin arabada ya :( harbi güzelce toparlamak gerekiyor ama varya resimlere bak, kız gibi araba :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Haziran 09, 2010, 14:26:15 »
hadi be..geçmiş olsun ya, çok onarım oldu valla senin arabada ya :( harbi güzelce toparlamak gerekiyor ama varya resimlere bak, kız gibi araba :D
Abi valla servise bıraktığımda orjinali gibi yapıyorlar , ben bu işi anlamadım... kalite neye göre kalite? Servis neye göre pahalı?
Benim bagaj kapağım kapanmıyor yaa varmı ötesi?    ve    Karlık+Spoiler+tampon direk boyandı , çamurluk zımparalanıp boyandı , 350 lira para verdim. Biz zaten bu işlemi trafik sigortası boya masrafını çıkaracak diye yapmıyormuyduk? Hani 500MLlik boya ekstradan satın alındı desek bu boyayı servis 139 liraya satıyor. Hani zımparalanmaktan geçtim , Benim daha önce plakaları yapıştırmak için ön tampona sıktığım Silikon bile sökülmeden üzerine boya atılmış. Elimi değdiğim yerde boya dökülüyor , alttan eski boya çıkıyor yaa varmı ötesi? Neyse olur böyle şeyler ama bu daha hiçbirşey , bir başlarsam susmam şimdi , kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem. Bir ara yüzyüze konuşuruz artık. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #52 : Haziran 09, 2010, 14:29:38 »
Abi valla servise bıraktığımda orjinali gibi yapıyorlar , ben bu işi anlamadım... kalite neye göre kalite? Servis neye göre pahalı?
Benim bagaj kapağım kapanmıyor yaa varmı ötesi?    ve    Karlık+Spoiler+tampon direk boyandı , çamurluk zımparalanıp boyandı , 350 lira para verdim. Biz zaten bu işlemi trafik sigortası boya masrafını çıkaracak diye yapmıyormuyduk? Hani 500MLlik boya ekstradan satın alındı desek bu boyayı servis 139 liraya satıyor. Hani zımparalanmaktan geçtim , Benim daha önce plakaları yapıştırmak için ön tampona sıktığım Silikon bile sökülmeden üzerine boya atılmış. Elimi değdiğim yerde boya dökülüyor , alttan eski boya çıkıyor yaa varmı ötesi? Neyse olur böyle şeyler ama bu daha hiçbirşey , bir başlarsam susmam şimdi , kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem. Bir ara yüzyüze konuşuruz artık. ;)
abi git direk ekşi paranın verdin işin peşini bırakma..valla bak..bana anlatcağına harbi harbi ustaya söyle derdi sıkıntıyı, göster bak böyle böyle de, hallederler illa ki

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Haziran 09, 2010, 15:27:50 »
abi git direk ekşi paranın verdin işin peşini bırakma..valla bak..bana anlatcağına harbi harbi ustaya söyle derdi sıkıntıyı, göster bak böyle böyle de, hallederler illa ki
Tekrardan gidip arayı bozmaya gerek yok abi , Sadece bundan sonra kaportayı yalnızca serviste yaptırmayı düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Haziran 09, 2010, 16:28:54 »
Tamponu uzattım , sizce nasıl olmuş? :(

işte bu güzel olmuş Erdem :) kesene bereket sırada ne var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Haziran 09, 2010, 16:34:10 »
yaa abi oldu mu şimdi bu.zaten redline hasreti çekiyorum.....
araba süper olmuş eline sağlık.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corolla hb
    • nazmozkan@hotmail.com.tr
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #56 : Haziran 09, 2010, 16:45:03 »
eline emeğine sağlık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Haziran 09, 2010, 16:46:05 »
işte bu güzel olmuş Erdem :) kesene bereket sırada ne var :)
Teşekkürler abi , sırada çok şey varda maddi sıkıntılarda var :)
Aslında para problemi olmasa 1999 modellerin tamponu üzerinde oynama yapmayı düşünüyordum ama şimdilik bu daha uygun oldu.
Hele şu jantları takiyim
sonra , ince bir spoiler , cam filmi ve bazı parçalarda(göze batmayacak şekilde) folyo kaplama gibi ufak tefek şeyleri tamamlayacağım.
çok değişik planlarımda var ama onlar için biraz para biriktirmem gerek , süpriz olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Haziran 09, 2010, 17:21:22 »
yaa abi oldu mu şimdi bu.zaten redline hasreti çekiyorum.....
araba süper olmuş eline sağlık.
:) Sağol Atakan , Redline gider Greenline gelir , İki yıl daha sabret kardeşm. ;)

eline emeğine sağlık
Teşekkürler Nazım abi

Hiç beğenmeyen yokmu? Birtek benmi tam anlamıyla beğenmedim acep :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Haziran 10, 2010, 03:37:46 »

Uploaded with ImageShack.us