0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şakamısın aracın yanlış yapılan bir yeri yok. Arkadaki amblemleri kendim yapıştırdım ve milimetrik olarak hesapladım diyebilirim. Fiyatı sana Spoiler+Karlık boya dahil 180 liraya yaparım.
Amma problem oldu be O yazılar nasıl yukarda olur En iyisi sen arabayı sat honda al
Gerçekten bende pimpiriklendim şimdi bak :S İlk fırsatta tekrar kontrol edeceğim , VVT-İ yazısını dörtnaldaki ustamız yapıştırdı , onu bilmiyorum ama arka bagaj kapağını ben ölçerek yapıştırmıştım , acaba baktığım aracınki yanlışmı yapıştırılmıştı ki oda arkadaşımın aracıydı ve yanlış bilmiyorsam arkadan bir kazası yoktu. belkide göz yanılmasıdır dikkatin için teşekkür ederim , ben tekrar bakmaya gidiyorum.
erdem kasma ben geldiğimde karşılaştırırız.... yalnız bende olsam bu konuya takardım hasan bey kardeşime katılıyorum....
Sakin
Erdem için belki önemlidir o yüzden bu konuya değindim senin için sorun değildir başkası için sorundur.Benim aracımda olsa benim için sorundur tamam mı kardeş?Erdemin aracı gerek donanımı gerek rengi ile çok beğendiğim bir araç olduğu için o yanlışlığı gördüm söyledim sadece. Erdem için sorun olabilir mi bilemem ben yardımcı olmak istedim sadece ki; oda milimetrik hesapladım yapıştırdım dediğine göre demek ki ufak bir sorun onun için.Tartışmayacağım seninle kardeşim zorlama kendini her konuda bana bulaşarak.
Öncelikle burası forum ortamı ve siz yönetici iseniz sakin olmasa ne yazar gibisinden kelime kullanmamalısınız madem ki siz bu kadar hassassınız bu konuda başkalarınında hassas olabileceğini düşünmelisiniz. Kardeşim dememde ne gibi bir sakınca gördünüz onu anlamadım hepimiz bu dünyada kardeş değil miyiz? Bir art niyetim yoktu kardeşim dememde size saygısızlık babında buradan belirtmek isterim.Profilinizde yaş olarak 81 yazıyor dede mi demeliydim acaba? Forumda herkes birbirine tavsiyeler verir bende Erdemin aracını çok beğendiğim için o eksikliği farkettim ve söyledim sadece ve oda farkına vardı durumun. Sizin küçümser gibi ammada sorun oldu demeniz yanlış ha dersinizki (görüldüğü üzere abimsiniz) senden mi öğreneceğim ben ne yapacağımı banlayın gitsin. Uğraşmak zorunda kalmazsınız. Yetki sizde saygı duyarım abicim.
Erdem abi 30 Ağustosta geliyorsun eskişehire hemde bu arabayla hiç itiraz yok haberin ola. Eğer gelirsen ben senden TRD amblemi isticem ben burda bir türlü bulamadım Senin arabanın rengine hastayım seninkini görünce bizimki arabamı diyorum Bu 6. vites olayı bizim bim servisçi abimizi var onun akrabası caddy'e taktırmıştı ama fiyat olarak nedir biilmiyorum. 6.vites olayını babamda istiyor(dahada az yakması için )Tekrar söylüyorum bu arabayı almadan eskişehire gelme gelmicem diyorsanda bende sana yok öyle bir dünya demek zorundayım Şaka bir yana kap gel şu redline küheylanı kırmızı başlıklıyı Sana KIRMIZI çok yakışıyor Erdem abi
Erdem resimler bizim su ürünlerinde çekilmiş Nasıl geçti tatilin?