Gönderen Konu: Kör Ol La! :)  (Okunma sayısı 19761 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: '13
  • 28 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Ynt: Kör Ol La! :)
« Yanıtla #100 : Temmuz 25, 2010, 01:18:53 »
Şakamısın :)  aracın yanlış yapılan bir yeri yok. Arkadaki amblemleri kendim yapıştırdım ve milimetrik olarak hesapladım diyebilirim.

Fiyatı sana Spoiler+Karlık  boya dahil 180 liraya yaparım.

Şaka değil gayet ciddiyim bak bakalım şu resimlere karşılaştır.

Kendi aracımın arkadan görüntüsü.

Hadi diyelim ben yanlış biliyorum yada benim arabamın ki yanlış Erdem.Ama bu Corolladakide orjinal ölçüsünde bak incelersen.

Buda senin aracın.Yazıları ne kadar yukarıda yapıştırmışsın resimleri incelersen.

Ayrıca sağ ön çamurluktaki VVT-İ logosuda yanlış yapıştırılmış.
Toyocuk :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Temmuz 25, 2010, 01:18:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Temmuz 25, 2010, 02:03:30 »
ooo oda sorun mu ya...Canın sağolsun abi.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Temmuz 25, 2010, 02:36:34 »
Evet banada yukarda geldi.. yakından fotosu varsa daha da belli olur
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Temmuz 25, 2010, 03:38:54 »
Amma problem oldu be :D 

O yazılar nasıl yukarda olur :wacko:

En iyisi sen arabayı sat honda al ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 28 kere teşekkür etti
« Yanıtla #104 : Temmuz 25, 2010, 14:51:11 »

Erdem için belki önemlidir o yüzden bu konuya değindim senin için sorun değildir başkası için sorundur.Benim aracımda olsa benim için sorundur tamam mı kardeş?Erdemin aracı gerek donanımı gerek rengi ile çok beğendiğim bir araç olduğu için o yanlışlığı gördüm söyledim sadece. Erdem için sorun olabilir mi bilemem ben yardımcı olmak istedim sadece ki; oda milimetrik hesapladım yapıştırdım dediğine göre demek ki ufak bir sorun onun için.
Tartışmayacağım seninle kardeşim zorlama kendini her konuda bana bulaşarak. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Temmuz 25, 2010, 15:07:36 »
Sakin :)
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #106 : Temmuz 25, 2010, 16:38:32 »

Mükemmel tesbit

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Temmuz 26, 2010, 18:16:11 »
Gerçekten bende pimpiriklendim şimdi bak :S
İlk fırsatta tekrar kontrol edeceğim , VVT-İ yazısını dörtnaldaki ustamız yapıştırdı , onu bilmiyorum ama arka bagaj kapağını ben ölçerek yapıştırmıştım , acaba baktığım aracınki yanlışmı yapıştırılmıştı ki :( oda arkadaşımın aracıydı ve yanlış bilmiyorsam arkadan bir kazası yoktu. :( belkide göz yanılmasıdır :(
dikkatin için teşekkür ederim , ben tekrar bakmaya gidiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #108 : Temmuz 28, 2010, 11:48:44 »
abi yazılar sadece çok çok az aşağıda olacak gibi.fotoğraf açısından dolayı çok fazla bir oynama var olduğu sanılıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #109 : Temmuz 28, 2010, 13:01:08 »
Gerçekten bende pimpiriklendim şimdi bak :S
İlk fırsatta tekrar kontrol edeceğim , VVT-İ yazısını dörtnaldaki ustamız yapıştırdı , onu bilmiyorum ama arka bagaj kapağını ben ölçerek yapıştırmıştım , acaba baktığım aracınki yanlışmı yapıştırılmıştı ki :( oda arkadaşımın aracıydı ve yanlış bilmiyorsam arkadan bir kazası yoktu. :( belkide göz yanılmasıdır :(
dikkatin için teşekkür ederim , ben tekrar bakmaya gidiyorum.

erdem kasma ben geldiğimde karşılaştırırız.... yalnız bende olsam bu konuya takardım hasan bey kardeşime katılıyorum....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #110 : Temmuz 31, 2010, 17:55:57 »
erdem kasma ben geldiğimde karşılaştırırız.... yalnız bende olsam bu konuya takardım hasan bey kardeşime katılıyorum....

Ya seninkide yanlış yapıştırılmışsa...... :zombi2:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #111 : Temmuz 31, 2010, 18:55:03 »
Sakin :)

Sakin olmasa ne yazar Atakanım ??? Dilimizle sakinleştiririz :)

Erdem için belki önemlidir o yüzden bu konuya değindim senin için sorun değildir başkası için sorundur.Benim aracımda olsa benim için sorundur tamam mı kardeş?Erdemin aracı gerek donanımı gerek rengi ile çok beğendiğim bir araç olduğu için o yanlışlığı gördüm söyledim sadece. Erdem için sorun olabilir mi bilemem ben yardımcı olmak istedim sadece ki; oda milimetrik hesapladım yapıştırdım dediğine göre demek ki ufak bir sorun onun için.
Tartışmayacağım seninle kardeşim zorlama kendini her konuda bana bulaşarak. ;)

Birincisi uslubuna dikkat ediceksin bana kardeş diyebilecek bi durumda değilsin...  
ikincisi her konuda sana bulaşma işi nereden çıktı? Önceki konuda soru sordun cevabını aldın konu kapandı...  
Üçüncüsü ne kadar inanırsın bilemem ben o yorumu senin yazdığını sen cevap yazınca bile farketmemişim ki daha yeni görüyorum, benim için yazan kişinin hiç ama hiç önemi yoktur cevap verirken ;)  (yanlış anlam çıkmasın kişi ayrımı yapmadan cevap veririm anlamında söylüyorum bunu)

Ayrıca Kemal abinin repliğidir o, kendiside onaylamış zaten :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 28 kere teşekkür etti
« Yanıtla #112 : Ağustos 01, 2010, 03:16:55 »
Öncelikle burası forum ortamı ve siz yönetici iseniz sakin olmasa ne yazar gibisinden kelime kullanmamalısınız madem ki siz bu kadar hassassınız bu konuda başkalarınında hassas olabileceğini düşünmelisiniz. Kardeşim dememde ne gibi bir sakınca gördünüz onu anlamadım hepimiz bu dünyada kardeş değil miyiz? Bir art niyetim yoktu kardeşim dememde size saygısızlık babında buradan belirtmek isterim.Profilinizde yaş olarak 81 yazıyor dede mi demeliydim acaba? Forumda herkes birbirine tavsiyeler verir bende Erdemin aracını çok beğendiğim için o eksikliği farkettim ve söyledim sadece ve oda farkına vardı durumun. Sizin küçümser gibi ammada sorun oldu demeniz yanlış ha dersinizki (görüldüğü üzere abimsiniz) senden mi öğreneceğim ben ne yapacağımı banlayın gitsin. Uğraşmak zorunda kalmazsınız. Yetki sizde saygı duyarım abicim.   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #113 : Ağustos 01, 2010, 03:25:55 »
Ya bi sorun yok aslında yanlış anlaşılmalar buna neden olmuş.Hasan bey burda banlama felan olmaz.Bundan sonra bence ikinizde dikkatli olun bir yanlış anlaşılma olmasın .Sonra mutlu Mesut yaşayalım :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #114 : Ağustos 01, 2010, 03:42:03 »
Öncelikle burası forum ortamı ve siz yönetici iseniz sakin olmasa ne yazar gibisinden kelime kullanmamalısınız madem ki siz bu kadar hassassınız bu konuda başkalarınında hassas olabileceğini düşünmelisiniz. Kardeşim dememde ne gibi bir sakınca gördünüz onu anlamadım hepimiz bu dünyada kardeş değil miyiz? Bir art niyetim yoktu kardeşim dememde size saygısızlık babında buradan belirtmek isterim.Profilinizde yaş olarak 81 yazıyor dede mi demeliydim acaba? Forumda herkes birbirine tavsiyeler verir bende Erdemin aracını çok beğendiğim için o eksikliği farkettim ve söyledim sadece ve oda farkına vardı durumun. Sizin küçümser gibi ammada sorun oldu demeniz yanlış ha dersinizki (görüldüğü üzere abimsiniz) senden mi öğreneceğim ben ne yapacağımı banlayın gitsin. Uğraşmak zorunda kalmazsınız. Yetki sizde saygı duyarım abicim.   

Öncelikle yönetici olduğum için özür dilerim ne kadar ilginç bir cümle oldu değilmi... Büyüklerimde biliyor ben pek zaten benimseyemedim bu yöneticlik olayını yukarda da bahsettiğim gibi mesajı kim yazmış ne yazmış bakmadan yazarım cevabımı ama yönetici olunca bi dur demek gerekiyor kendine... Ama henüz başarabilmiş değilim şekil 1A da görüldüğü gibi...
Kalbini kırmak istemedim kusuruma bakma küçümser bir havam kesinlikle yoktu olamazda...
Ayrıca dediğim gibi bu mesajlarıda yönetici sıfatıyla yazmıyorum yönetici demek kendi fikrine ters düşeni ve ya ufak bir polemik yaşadığın insanı banlamak değildir ki zaten TCT ailesinde böyle bir durum olmaz olAmaz... Herkesin kendi evinde bile birsürü sorun çıkarken burada sanal ortamda bu kadar olması normal... Tekrar kusura bakma küçümseme gibi bir niyetim hayatta hiçbirzaman olmadığı gibi burada da yoktu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #115 : Ağustos 17, 2010, 12:29:14 »
Erdem abi 30 Ağustosta geliyorsun eskişehire hemde bu arabayla hiç itiraz yok haberin ola.  :kötü: Eğer gelirsen ben senden TRD amblemi isticem ben burda bir türlü bulamadım  >:( :(

Senin arabanın rengine hastayım seninkini görünce bizimki arabamı diyorum ::)  :-[

Bu 6. vites olayı bizim bim servisçi abimizi var onun akrabası caddy'e taktırmıştı ama fiyat olarak nedir biilmiyorum. 6.vites olayını babamda istiyor(dahada az yakması için :D )

Tekrar söylüyorum bu arabayı almadan eskişehire gelme :D gelmicem diyorsanda bende sana yok öyle bir dünya demek zorundayım :D Şaka bir yana kap gel şu redline küheylanı kırmızı başlıklıyı :D

Sana KIRMIZI çok yakışıyor Erdem abi :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #116 : Ağustos 29, 2010, 22:44:26 »
Erdem abi 30 Ağustosta geliyorsun eskişehire hemde bu arabayla hiç itiraz yok haberin ola.  :kötü: Eğer gelirsen ben senden TRD amblemi isticem ben burda bir türlü bulamadım  >:( :(

Senin arabanın rengine hastayım seninkini görünce bizimki arabamı diyorum ::)  :-[

Bu 6. vites olayı bizim bim servisçi abimizi var onun akrabası caddy'e taktırmıştı ama fiyat olarak nedir biilmiyorum. 6.vites olayını babamda istiyor(dahada az yakması için :D )

Tekrar söylüyorum bu arabayı almadan eskişehire gelme :D gelmicem diyorsanda bende sana yok öyle bir dünya demek zorundayım :D Şaka bir yana kap gel şu redline küheylanı kırmızı başlıklıyı :D

Sana KIRMIZI çok yakışıyor Erdem abi :)
Ahahaha , Sağolasın Ercüment , ama araba bu aralar resmen dökülüyor yaaa , Passatlada gelebilirim belki , bakacaz duruma göre...
Zaten yazılarımda yanlış yapıştırılmış , işin ilginci ben arka yazıları silikonla yapıştırmıştım ama şimdi kaldırdığımda altında çift taraflı bant vardı. Bu nasıl bir iş?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #117 : Ağustos 29, 2010, 22:47:27 »
Erdem resimler bizim su ürünlerinde çekilmiş :) Nasıl geçti tatilin?
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #118 : Ağustos 30, 2010, 01:16:33 »
Erdem resimler bizim su ürünlerinde çekilmiş :) Nasıl geçti tatilin?
O resimler  3 yıl önce çekilmişti :) ama bu yılda oradaydım. Aslında ben foruma defalarca yazmıştım Antalyadaki arkadaşlarla görüşelim diye ama kimseden ses seda çıkmadı. ;)
Arabamın Yeni Resimleri 5. Sayfada...

Bu arada şu konudada su ürünlerinde Çekilmiş resimler var>> http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/sizce-bu-arabayi-alayimmi-(erdem)/80/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #119 : Ağustos 30, 2010, 01:20:55 »
Foruma haziran 10 dan itibaren üyeyim görmemişim seneye gelirsen görüşürüz inş. bende orada çalışıyorum :)
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)