0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok yakında yeni yüzüyle karşınızda
Bu lafı biyerden hatırlıyorum ben
çok fotojenik bir aracın var..... güle güle bin... kazadan uzak olsun aracın...:))
ERdem hakikaten çok süper duruyo araban. Zaten o renge bitiyorum. Bir de makyaj yapmışsın arabaya. 4-4 lük olmuş. Allah kaza bela vermesin tabi ceza da.
erdem maşallah bahsettiğin yerlerde hiç durdurulmadım neredeyse hepsine de gittim hatta en güzeli bahçeli 7de başıma geldi, kesin durdurcaklar yandım ben derken 5 polis 5i birden arkasını döndü ve ben kaçtım
ama en önemlisi öyle jöleydi, föndü, arabada outro lex dinlemekti tarzında aktivitelerim yok efendi takılıyorum
Araban çok güzel ve fotojenikmiş..Kazasız belasız kullanman dileğiyle..Depon dolu yolun açık olsun
Adaş sen 15 sn ne yaptın bende bunun yuvarlak farlısından 2000 model otomatik 1.3 motor terra modeli var, d ile kalkarsan 15 sn yeyi buluyor ama L ile kalkıp devri bayagı yukselttikten sonra 2 ve sonra d ye alırsan 1-2 sn fark ediyor.Ben en hızlı böyle bir yol buldum ondan oteye başka şansı yok.Bu yöntemde herzaman yapılması şanzımanı zorladığı için zararlı bi yöntem ama bi seferden bişey olmaz