Gönderen Konu: Kör Ol La! :)  (Okunma sayısı 19755 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Ynt: Kör Ol La! :)
« Yanıtla #20 : Haziran 02, 2010, 21:01:39 »
Erdem 2 sene önce babamda'da aynı renk sol special vardı 2 hafta kullanabildik ama gerçekten cok keyifli bu kasalar birde otomatik olmasalar tadından yenmezmış ama :P  yeni yüz derken neler yaptırdıgına gelirsek aklıma 1-2 şey geliyor önceden bahsetmiştin  bakalım nasıl olacak sende Umut abi gibi merakta bırakma bizi :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 02, 2010, 21:01:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 02, 2010, 23:52:12 »
Çok yakında yeni yüzüyle karşınızda :P

Bu lafı biyerden hatırlıyorum ben    :islik:  :islik:  :islik:  :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 03, 2010, 00:02:00 »
Bu lafı biyerden hatırlıyorum ben    :islik:  :islik:  :islik:  :islik:
Evet evet , hatta 10 gün sonra :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 03, 2010, 00:11:32 »
Beklemedeyim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 03, 2010, 00:52:20 »
çok fotojenik bir aracın var..... güle güle bin... kazadan uzak olsun aracın...:::)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 03, 2010, 01:10:40 »
çok fotojenik bir aracın var..... güle güle bin... kazadan uzak olsun aracın...:::)))
Sağolun , O birazda çekime bağlı aslında , arabanın yüzlerce resmi var. Ama buraya genellikle güzel çıkanları ve aracın orjinal halinin olduğu resimleri eklemeye çalıştım.

Mesut abi arabaya çok birşey yapmayacağım aslında , çok abartmak istemiyorum ama Aracımı beraber modifiye edelim isimli konuda kendi istediklerimi değilde oraya yazan arkadaşların istediklerini yaptım genelde. :) (hiç olmamasından iyidir)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 03, 2010, 02:19:52 »
Hakkaten kör ol la emi toyo=)) sevgilimle gezdiğim yerleri hatırlattı bana =(
Allah kaza bela vermesin kardeşim Maşallah..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 04, 2010, 18:10:45 »
ERdem hakikaten çok süper duruyo araban. Zaten o renge bitiyorum. Bir de makyaj yapmışsın arabaya. 4-4 lük olmuş. Allah kaza bela vermesin tabi ceza da.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 06, 2010, 02:10:47 »
ERdem hakikaten çok süper duruyo araban. Zaten o renge bitiyorum. Bir de makyaj yapmışsın arabaya. 4-4 lük olmuş. Allah kaza bela vermesin tabi ceza da.
Sağolasın hazım abi , arabayı her gören rengine bayılıyor , bende arabamın diğer e111 lerden daha güzel göründüğünü düşünüyorum , Fotoğraflarda çok makyajlı hali yok aslında , dediğin gibi cezalardan dolayı defalarca film çekip söktüm şimdiyse yalnızca yaz dönemi için arabaya yeni bir tarz vermeyi düşünüyorum , son beş yıl içerisinde aksesuarlı araba kullandıysan bilirsin , artık kızılaya girmek mümkün değil , ankarada polis olan noktaları ezberledim denebilir. Sanki suç işlemişiz gibi gelip bizi çeviriyorlar.
Saçma sapan şeylerden dolayı ceza yiyebileceğiniz bölgeler;
kızılay bölgesinde; Atatürk bulvarında  ,  Meşrutiyette   ,   Ulus Opera durağında   akay tüneli güzergahındaki kavşaklarda çeviriyorlar. (her arabayı)
tunalı 6.alt geçit
Bahçeli 3. ve 7. cadde (kesinlikle apaçi arabayla girmeyin çıkamazsınız , müzik ve eksoz sesine dikkat , hafta sonları siviller var , sis farından dolayı bile ceza yiyebilirsiniz)
Etlik aşağı eğlence (her zaman trafikçi durmaz , duruyorsa çevirir)
Hacettepe hastanesi arkasında kavşakta (duraklama yapma , göze batmamaya çalış)
Bentderesi kavşağında pahalı arabaları çevirirler , hele birde cam filmi varsa kesinlikle çevrilirsiniz. Benim arabamın önce arkasındaki K.Atatürk imzasını , sonra ise motor kapağındaki filmi söktüren bir şe...siz dir. İsmi A...dir. Dolmuşcular ondan çok korkar , Zaten dolmuşçularla aynı kültüre sahiptir.

Saçma sapan şeylerden dolayı ceza yazmayan , ama genelde insanların korktukları ekipler;
Hoşdere caddesi dikmene çıkan yolun olduğu kavşakta dururlar (otobüsleri kontrol etmek amacıyla konulmuş , alkol kontrolü haricinde birşey yapmazlar)
Demetevlerin girişinde dururlar (Aslında dolmuşları çevirmek için dururlar , siz kendinizi belli etmezseniz onlar bişey yapmaz , herkes korkar ama daha önce ceza yazdıkları görülmemiştir.)
İstanbul yolu üzerinde çevrilebilirsiniz , alkol kontrolü amaçlıdır.(görmemiş gibi yapıp kafanızı biryere sokmaya çalışmayın)

Ben ankaranın heryerinde geziniyorum , sanırım diğerleri siz bir trafik kusuru işlemezseniz birşey yapmıyor. Zaten trafik kurallarına uymayanların ise buradan annelerine selam gönderiyorum.

Bu arada ,
       Arabam bugün Dörtnaldan çıktı , Kazadan dolayı arka tamponu ve arka sağ çamurluğu , keyfi olarakta çizik ve taş izi olan üç parçayı boyattım.   Kazanın masrafını kasko karşıladı , diğer üç parçadan yalnızca çamurluk zımparalandı , toplamda 350 lira para verdim. Bana biraz fazla gibi geldi , en fazla 200 lira malzeme parası tutuyor desek , 150 lira işçilik almış oluyorlar. Aşağı yukarı servisle aynı hesaba gelmiş oldu , Ayrıca ön tamponun plaka bölgesindeki (daha önceden kalmış) Yapıştırıcı maddelerin dahi zımparalanmadan üzerine boya atılması durumuna şaşırdım , silikonlara dokunduğum yerler soyuluyor , bende silikonların eritip , o bölgede alttaki eski boyayı ortaya çıkardım. Yakından bakıldığında renk farkı belli oluyor ama yinede fena durmadı. Ankaradaki herkese dörtnalı tevsiye ederim , sağolsunlar gerçekten çok ilgilendiler. Kaporta olarak yetkili servisler kadar ellerinde imkan olmasada , Mekanik problemlerde servisten daha çok güveniyorum.

350 lira tutunca tabi benim eksoz , cam filmi gibi birçok planımda suya düştü , Ayın 14ünde jantları takacağım , 20 sinde Cam filmi ve eksoz takacağım , 10 gün demiştim ama böyle giderse 20 günü bulabilir... :((( Ben bir meemur çocuğuyum yapabileceğim birşey yok , tatile giderken bütün işlemlere finish diyeceğiz ve hiç beklemediğiniz şeylerle karşılaşacaksınız. ;) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #29 : Haziran 06, 2010, 02:16:39 »
0 dan 100 km ye 15,7 sn demi çıkıyor bu ne yaa  kesin bir yanlışlık var benim araçta bu 10 sn

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #30 : Haziran 06, 2010, 02:21:38 »
güle güle kullan kardeşim fakat ben bu gün lpgde bastım 2, viteste merak ettimde ondan yani yoksa yok kötü bi niyetim 110 u geçmiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Haziran 06, 2010, 02:27:16 »
Valla sizin arabalar efsane abi onunla bu bir olmaz , ama yinede 10 saniyede çıkıyorsa gerçekten çok iyi , ben,  10 saniyede 100 km/h a çıkan hiçbir otomatik vites arabaya binmedim şimdiye kadar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Haziran 06, 2010, 02:37:55 »
erdem maşallah bahsettiğin yerlerde hiç durdurulmadım neredeyse hepsine de gittim :D hatta en güzeli bahçeli 7de başıma geldi, kesin durdurcaklar yandım ben derken 5 polis 5i birden arkasını döndü ve ben kaçtım :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Haziran 06, 2010, 03:02:44 »
erdem maşallah bahsettiğin yerlerde hiç durdurulmadım neredeyse hepsine de gittim :D hatta en güzeli bahçeli 7de başıma geldi, kesin durdurcaklar yandım ben derken 5 polis 5i birden arkasını döndü ve ben kaçtım :D
Çok şanslısın ve şöyle bir durum var.

Kızılay çevresinde cam filminden çeviriyorlar. Senin arabanda cam filmi yok.
Bahçeli tarafında en çok Eksoz ve müzik sesinden dolayı çeviriyorlar , senin arabanın eksozu o kalabalığın içinde duyulmaz bile , müziğede dikkat edersen sorun yok , sis farı falan zaten yok , benzinli olduğundan dolayı fazla gezdiğinide düşünmüyorum , Benim araba hafta içi her gün kızılaya iniyor.
birde polisleri 'onlar seni' görmeden önce görmen gerek , bazen öyle oluyor ki , trafik tıkanıyor ve tan polisin önünde duruyorsun , adam bakıyor cam filmi falan düdüğü çalıp kenara çek diyor.
Saçların joleli yada fönlüyse bittin demektir...
ben gözlükleri takarım ve en entel havaya bürünürüm ondan sonra gittikçe pisleşirim , ceza yazmaya yeltenirse arabayı sökmeye başlarım :D , bir tanesini ikna edemedim oracıkta beş camında filmini hızlı hızlı söktüm falan ,
ulan ne uğraştırıyorlar adamı yaa ,
Allahtan daha aracım parka çekilmedi , araba parka çekilirse babam beni oyar , acilen bir kenara 300 lira para koymam gerek , parka çekildiğinde aynı gün içinde çıkarmam için ama ben benzin parası bulamıyorum , nasıl olacak bu iş bilmiyorum. :(
Aynı yerden iki günde bir 5-10 lira gaz almaya gidiyorum (cebimde ne kadar para olursa)  Pompacı bıktı artık benden , ulan bizim oğlanı senin kadar çok görmüyorum diyor adam :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Haziran 06, 2010, 10:24:53 »
ne yaptın sen erdem ya :D benim 2 arabada da cam filmi var :) egsoz da bağırıyor tok bir şekilde korkuyorum valla çok, o yandaki şeritler de polis abiiiii gel bak çek beni diyor :( dediğin gibi polis beni görmeden ben onu görmeye çalışıyorum hep, kızılaya gittiğimde hep diken üstündeyim:P hep sol şeritten gidiyorum sağda polis oluyor çünkü :) meşrutiyete döneceksem de mümkün olduğunda son anda dönüyorum..ama en önemlisi öyle jöleydi, föndü, arabada outro lex dinlemekti tarzında aktivitelerim yok :) efendi takılıyorum :P

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Haziran 06, 2010, 11:41:46 »
Araban çok güzel ve fotojenikmiş..Kazasız belasız kullanman dileğiyle..Depon dolu yolun açık olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Çakma Jaguarım :DD
    • AUTORALL
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #36 : Haziran 06, 2010, 12:02:06 »
Adaş sen 15 sn ne yaptın bende bunun yuvarlak farlısından 2000 model otomatik  1.3 motor terra modeli var, d ile kalkarsan 15 sn yeyi buluyor ama L ile kalkıp devri bayagı yukselttikten sonra 2 ve sonra d ye alırsan 1-2 sn fark ediyor.Ben en hızlı böyle bir yol buldum ondan oteye başka şansı yok.Bu yöntemde herzaman yapılması şanzımanı zorladığı için zararlı bi yöntem ama bi seferden bişey olmaz :D
(Volkswagen Transporter) {53} 240D MERCEDES (Toyota Corolla 00)
Sevdaluk ede ede       Ben daha dayanamam
Yandı yüreğim yandı    Can boğaza dayandı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Haziran 06, 2010, 14:20:48 »
ama en önemlisi öyle jöleydi, föndü, arabada outro lex dinlemekti tarzında aktivitelerim yok :) efendi takılıyorum :P
Evet , belkide en önemlisi... ;)   Yaa senin eksoz harbiden çok ötmüyor :)   
Cam filmi olduğunuda ben yeni farkettim , yandaki şerit olmasa , birde eksozun fazla dışarda olmasa , senin arabaya beyefendi arabası bile denebilir aslında. ;)

Buda arabayı aldıktan sonra elimi sürdüğüm ilk zamanlar , yaptırdığım boya koruma ve ilk yaptırdığım cam filmi , 200 lira bayılmıştım , çok koyu olmasına rağmen içerden görüntüsü süperdi , dışardan görmek çok zordu , çok parlak bir filmdi ve içinde ne yaparsan yap kimse göremiyordu , en güzel çağlarımı o zaman yaşadım. 16 yaşındaydım ve hiçbirşeyden korkum yoktu.

Araban çok güzel ve fotojenikmiş..Kazasız belasız kullanman dileğiyle..Depon dolu yolun açık olsun :)
Sağolun  ;)

Adaş sen 15 sn ne yaptın bende bunun yuvarlak farlısından 2000 model otomatik  1.3 motor terra modeli var, d ile kalkarsan 15 sn yeyi buluyor ama L ile kalkıp devri bayagı yukselttikten sonra 2 ve sonra d ye alırsan 1-2 sn fark ediyor.Ben en hızlı böyle bir yol buldum ondan oteye başka şansı yok.Bu yöntemde herzaman yapılması şanzımanı zorladığı için zararlı bi yöntem ama bi seferden bişey olmaz :D
Dediğin gibi Valla ben Dde kalkıyorum en hızlısı 14sn yapıyorum , senin yöntemi bir deneyim , olmazsa şehir içinde 2de kullanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Haziran 09, 2010, 08:17:24 »
Tamponu uzattım , sizce nasıl olmuş? :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • EY ÖZENTİ GENÇLİK! TİTRE VE KENDİNE GEL!
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Haziran 09, 2010, 08:52:57 »
Allah nazarlardan saklasın çok güzel olmuş hatta benimkinin yanında 5yaş genç duruyo :)
Erdinç AKIN
2002 Toyota Corolla 1.4 vvt-i
B Rh+