0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ergünüm benim araca uyumlu böyle bir kit varmı?
Var abi, araca uyumlu demeyelim de üniversal modeller var. Ancak yeni Corolla'ların elektrik sistemine uyum sağlamıyor. O yüzden yeni Corolla'lara göre yok
nasıl bulacağım bu universal modeli ergünüm, şu anda mümkün gibi görünmüyor, bayağı bi para harcadık bu sıralar ama en azından fikrimiz olsun. bir de 4 camı da kumanda eder dimi? olunca tam olsun
2010 model corollamın camlarının kapı kilitleriyle beraber kapatılması mümkün mü?bir önceki aracım 2001 passat ı ve uzaktan kumandaya basılı tuttuğunuzda camlarda kapanıyordu.Mekanik olarak mümkün mü? Bilgi veren herkese teşekkürler
Al sana toyotadan soğumak için bir sebep daha... Bizim 98 temprada bile vardı o özellik. Geçen gün dersaneyenin önünde yanaşıyorum, inmeden önce camları kapadım tabi. Tam o sırada tipo'su olan Tip bir cocuk indi tip'o"sundan.. Anahtaına bastı, vikivik ettikten sonra camları otomatik kapandı, bir kasılması vardi ki görmeniz lazım.. Evlere şenlik Bende uyuz ola ola çıktım merdivenlerden Toyotadan soğudum
Benim aracın 4 camı otomatik 4 cama için olan modülden takayımda yaz aylarında artık 4 cam açık gezerim araçtan inincede basarım kopçeye 4 cam birden kalakar valla tipo cu da neymiş )Şaka bir yana cam kaldırma modülleri için iyi şeylerde duymuyorum cam motorlarını zorluyormuş aşırı akım rölesi takılı kaldığında cam motorunu yakabiliyormuş.Eğer böyle bir modül taktıracaksanız uygun bir yere anahtar koydurmamızda yarar varmış kışın bu sisteme ihtiyaç duymuyacağımızdan dolayı devre dışı bırakmakta fayda varmışşşşşş.
Abi 35 TL'ye arka krikoları ben anahtara bastığımda kaldıracak iki tane hatun verirlerse olur bu iş. Ben elektroniğe karşıyım doğal olsun Düşünsene 35 TL veriyorsun, arka koltukta iki tane hatun. Biri sarışın biri esmer... Sen düğmeye bastığında otomat işi yapıyorlar oyo oyyy oyyy