Gönderen Konu: Camlar Otomatik Kapatılabilir mi?  (Okunma sayısı 15887 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Camlar Otomatik Kapatılabilir mi?
« : Mart 20, 2010, 20:31:08 »
  2010 model corollamın camlarının kapı kilitleriyle beraber kapatılması mümkün mü?bir önceki aracım 2001 passat ı ve uzaktan kumandaya basılı tuttuğunuzda camlarda kapanıyordu.Mekanik olarak mümkün mü? Bilgi veren herkese teşekkürler

Toyota Club Türkiye

Camlar Otomatik Kapatılabilir mi?
« : Mart 20, 2010, 20:31:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: Camlar Otomatik Kapatılabilir mi?
« Yanıtla #1 : Mart 20, 2010, 20:33:28 »
 Maalesef mümkün değil Murat Bey.
 Normalde kit olarak cam kaldırma modülleri satılıyor piyasada ancak yeni nesil Corolla'lara uyum sağlamıyor...
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Mart 20, 2010, 20:37:00 »
çok teşekkürler ayrıca konuyu yanlış yerde açtığım için kusura bakmayın iyi akşamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 21, 2010, 22:22:37 »
ergünüm benim araca uyumlu böyle bir kit varmı?
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 22, 2010, 09:53:22 »
ergünüm benim araca uyumlu böyle bir kit varmı?
Var abi, araca uyumlu demeyelim de üniversal modeller var. Ancak yeni Corolla'ların elektrik sistemine uyum sağlamıyor.
 O yüzden yeni Corolla'lara göre yok :)
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 22, 2010, 10:40:28 »
Var abi, araca uyumlu demeyelim de üniversal modeller var. Ancak yeni Corolla'ların elektrik sistemine uyum sağlamıyor.
 O yüzden yeni Corolla'lara göre yok :)
nasıl bulacağım bu universal modeli ergünüm, şu anda mümkün gibi görünmüyor, bayağı bi para harcadık bu sıralar ama en azından fikrimiz olsun. bir de 4 camı da kumanda eder dimi? olunca tam olsun
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹiq. ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 16, 2010, 21:08:09 »
nasıl bulacağım bu universal modeli ergünüm, şu anda mümkün gibi görünmüyor, bayağı bi para harcadık bu sıralar ama en azından fikrimiz olsun. bir de 4 camı da kumanda eder dimi? olunca tam olsun
belki işinize yarayabilir
http://www.hepsiburada.com/otomatik-cam-kaldirma-modulu-4-cam-341406/ProductDetails.aspx?productId=otm341406&categoryId=26026
Corolla Comford d-4d
nazar etme ne olur, kredi çek seninde olur.
http://tinyurl.com/24m2rfs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 17, 2010, 21:59:11 »
geçen gün bişeyin farkına vardım. camlar kontak kapalıyken çalışmıyor ama kontağı kapattıktan sonra belli bir süre açık olanları kapatmaya izin veriyor. bu durum hoşuma gitti. kullandığım diğer arabalarda kontağı cam kapanana kadar kapatamıyorum. irfan bey teşekkür ederim. çok da pahalı değilmiş alıp takayım ben bunu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Starlet GT Turbo
  • Araç: Starlet
« Yanıtla #8 : Nisan 30, 2010, 00:45:33 »
1 Turbo timer da bu işinizi görebiliir :) hem aracınız yoldan gelince hemen sönmez hemde dikkat çeken  bir olay herkez arabaı işler halde bıraktı diye bakar.. Tabi TR de bir aksilik sonucu aracın ortadan kaybolmasıda ihtimal
||||  Got Boost ?  ||||  No More V-TEC !  ||||

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 30, 2010, 08:30:46 »
bugün sağ camı kapatmamışım işyerinden çıkıp kapattım geldim. anlaşılan bu camlar beni yıpratacak yaz aylarında. ben hemen sipariş edeyim şu modülü...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 30, 2010, 09:38:29 »
 2010 model corollamın camlarının kapı kilitleriyle beraber kapatılması mümkün mü?bir önceki aracım 2001 passat ı ve uzaktan kumandaya basılı tuttuğunuzda camlarda kapanıyordu.Mekanik olarak mümkün mü? Bilgi veren herkese teşekkürler

Al sana toyotadan soğumak için bir sebep daha... Bizim 98 temprada bile vardı o özellik.

Geçen gün dersaneyenin önünde yanaşıyorum, inmeden önce camları kapadım tabi. Tam o sırada tipo'su olan Tip bir cocuk indi tip'o"sundan.. Anahtaına bastı, vikivik ettikten sonra camları otomatik kapandı, bir kasılması vardi ki görmeniz lazım.. Evlere şenlik :D Bende uyuz ola ola çıktım merdivenlerden :D Toyotadan soğudum :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 30, 2010, 15:40:33 »
Al sana toyotadan soğumak için bir sebep daha... Bizim 98 temprada bile vardı o özellik.

Geçen gün dersaneyenin önünde yanaşıyorum, inmeden önce camları kapadım tabi. Tam o sırada tipo'su olan Tip bir cocuk indi tip'o"sundan.. Anahtaına bastı, vikivik ettikten sonra camları otomatik kapandı, bir kasılması vardi ki görmeniz lazım.. Evlere şenlik :D Bende uyuz ola ola çıktım merdivenlerden :D Toyotadan soğudum :P
Benim aracın 4 camı otomatik 4 cama için olan modülden takayımda yaz aylarında artık 4 cam açık gezerim araçtan inincede basarım kopçeye 4 cam birden kalakar valla tipo cu da neymiş :))

Şaka bir yana cam kaldırma modülleri için iyi şeylerde duymuyorum cam motorlarını zorluyormuş aşırı akım rölesi takılı kaldığında cam motorunu yakabiliyormuş.Eğer böyle bir modül taktıracaksanız uygun bir yere anahtar koydurmamızda yarar varmış kışın bu sisteme ihtiyaç duymuyacağımızdan dolayı devre dışı bırakmakta fayda varmışşşşşş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 30, 2010, 15:47:02 »
Benim aracın 4 camı otomatik 4 cama için olan modülden takayımda yaz aylarında artık 4 cam açık gezerim araçtan inincede basarım kopçeye 4 cam birden kalakar valla tipo cu da neymiş :))

Şaka bir yana cam kaldırma modülleri için iyi şeylerde duymuyorum cam motorlarını zorluyormuş aşırı akım rölesi takılı kaldığında cam motorunu yakabiliyormuş.Eğer böyle bir modül taktıracaksanız uygun bir yere anahtar koydurmamızda yarar varmış kışın bu sisteme ihtiyaç duymuyacağımızdan dolayı devre dışı bırakmakta fayda varmışşşşşş.

mış mış mış :D

Siz onların yalancısısınız yani :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Nisan 30, 2010, 15:51:06 »

Yeni kasa araçların hepsi elektronik olduğu için dıştan elektronik aksama müdahaleye kapalılar, bu nedenle çoğu yeni araca mödül takılamıyor, gçen hafta bende sordum bunu hatta 2 3 modül denendi ama olmadı !

tipo gibi klasik role ile kontrol edilen camlarda hiçbir sıkıntı yok , senin aracada takılır ondada sıkıntı yok hatta fiyatları okadar düştüki, sahibindende 35 YTL ye bile var cam kaldırma modülleri ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 30, 2010, 16:33:53 »
Abi 35 TL'ye arka krikoları ben anahtara bastığımda kaldıracak iki tane hatun verirlerse olur bu iş. Ben elektroniğe karşıyım doğal olsun :D

Düşünsene 35 TL veriyorsun, arka koltukta iki tane hatun. Biri sarışın biri esmer... Sen düğmeye bastığında otomat işi yapıyorlar :D oyo oyyy oyyy :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Nisan 30, 2010, 17:20:41 »
Abi 35 TL'ye arka krikoları ben anahtara bastığımda kaldıracak iki tane hatun verirlerse olur bu iş. Ben elektroniğe karşıyım doğal olsun :D

Düşünsene 35 TL veriyorsun, arka koltukta iki tane hatun. Biri sarışın biri esmer... Sen düğmeye bastığında otomat işi yapıyorlar :D oyo oyyy oyyy :D
Arkadaşım 35 TL ye senin bahsettiğin hatunlardan verseler aracın her yerini ototmatik yaparım esmer ve sarışının kolları camı açıp kapatırken yorulacağına bana masaj yaperken yorulsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #16 : Mayıs 01, 2010, 19:55:50 »
evet arkadaşlar cam kaldırma modülü mevcut fakat bu modüllerin beyne zarar verdigini duyunca vazgeçtim taktırmaktan..tabi yeni kasa corollalar için söylüyorum bunu..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mayıs 10, 2010, 23:49:27 »
ben eski 2004 corollama yeni 2005 avensisime taktırdım hiç sorun olmadı .. olabildigince termikli alın... ama çocuklulara tavsiye etmem kilit butonuna basar basmaz camlar kapnıyor ve sıkışma kontrolude(varsa) devre dışı bırakıyor..
toyota 2009 verso premium

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #18 : Mayıs 10, 2010, 23:57:36 »
Araç kontağı kapattıktan sonra kapılardan biri açılana kadar camların kapatılmasına imkan sağlıyor.Herhangi bir kapı açılınca camlar kapatılamıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB-
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mayıs 30, 2010, 03:16:37 »
  Arkadaşlar aracım 2004 Avensis.Ben uygulamayı şöyle yaptım.Ön ve Arka camlar ayrı ayrı kalsın diye.2 Tane Termikli diye tabir edilen sıkışma emniyetli olanlarından tanesi 20 TL toplam 40 TLdir.
Aldım ve sol ön kapı döşemesini çıkarttım.Bildiğiniz üzere cam otomatik modülü burada.sağ sol ön arka kablolarını takip ederek buldum.Şase malum yerde.Kontak kapalı iken camlara elektrik veren kabloyuda ayırdım.Sıra kapatmaya basınca kapıları kilitleyen kabloyu bulmaya geldi.onuda buldum.Montajını yaptım.Sonuç 4 cam  açık bırakıyorsun.Karşıya geçiyorsun ve kapatma butonuna basıyorsun.Ön ikicam kapanıyor.30 sn sonra arka iki cam kapınıyor.Sizlerin tipocusunun ağzı açık kalıyor.Niyemi Arka camların açık kaldı ağabey demesine fırsat veriyorsun.Kafasını çeviriyor hıım diyor.
A AURİS Çıkarım seninle her yola