0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sofor kapısından butun camları kontrol ettıgın ıcın hepsı ordan dagılıyor sofor kapısı yeterlıdır..ama bence bır elektrıkcıye yaptırsan daha ıyı fazla bır ıscılık alacagını zannetmıyorum..ugrasmana deymez..
yapınca tecrubelerınızı beklıyoruz..
alarm olmasına gerek yok değil mi?camlar kapanırken, megane deki gibi uzun mu basmak gerekiyor yada ikikere mi?yoksa kapıyı kilitleyince direk kapanıyor mu?
Tamamen alarm veya merkezi kilit açıp kapatma modülünün marka modeline ve bağlantı şekline göre değişiklik gösterir yukarıda yazdıklarınız.Mesala benim araçta cenmax var 3 tuşlu kumanda birisi oprsiyonel ister bagaj açma ister cam kaldırma modülü isterseniz başka bir işlev için kullanılabiliyor bu sayede sesli veya sesiz alarm kurulur ise camlar kapanmıyor 3. tuşa basıldığı taktirde hem camlar kapanıyor hem alarm kuruluyor. Fakat ben bu özelliği bagaj açma kısmına bağladığım için hangi türde alarm kurarsam kurayım camlar kapanıcak umarım anlatabilmişimdir.
tolga bey, benim araç verso 2005 kumandası 2 tuşlu açma ve kapama. Kapamaya basınca direk kapanıyor mu? yoksa 2 kere basarak yada uzun basarak şeklinde kapanabiliyor mu bu?
simdi benim araçta 2 cam otomatik alarm yok termikli modül alsam kapıları kitleyince kapanacak camlar... birsey engellerse duracak öylemi yani motora hiç bir zarar gelmeyecek e o zaman süper... kitledikten sonra bi bakmak lazım tabi kapandımı camlar diye yoksa çakalın biri durdurur hiç fark etmeyiz bosaltır arabayı yani zararsız iyi bir alet bi sıkıntı cıkarmaz diyorsanız yapıcam
peki kapıları manuel olarak içreden kitlediğimizde camlar kapanmasın
camların iksinide aynı anda kapatacak birşey yapamazmıyız yada yaptıramazmıyız