0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sizlerin tipocusunun ağzı açık kalıyor.Niyemi Arka camların açık kaldı ağabey demesine fırsat veriyorsun.Kafasını çeviriyor hıım diyor.
Arkadaşlar aracım 2004 Avensis.Ben uygulamayı şöyle yaptım.Ön ve Arka camlar ayrı ayrı kalsın diye.2 Tane Termikli diye tabir edilen sıkışma emniyetli olanlarından tanesi 20 TL toplam 40 TLdir.Aldım ve sol ön kapı döşemesini çıkarttım.Bildiğiniz üzere cam otomatik modülü burada.sağ sol ön arka kablolarını takip ederek buldum.Şase malum yerde.Kontak kapalı iken camlara elektrik veren kabloyuda ayırdım.Sıra kapatmaya basınca kapıları kilitleyen kabloyu bulmaya geldi.onuda buldum.Montajını yaptım.Sonuç 4 cam açık bırakıyorsun.Karşıya geçiyorsun ve kapatma butonuna basıyorsun.Ön ikicam kapanıyor.30 sn sonra arka iki cam kapınıyor.Sizlerin tipocusunun ağzı açık kalıyor.Niyemi Arka camların açık kaldı ağabey demesine fırsat veriyorsun.Kafasını çeviriyor hıım diyor.
Al sana toyotadan soğumak için bir sebep daha... Bizim 98 temprada bile vardı o özellik. Geçen gün dersaneyenin önünde yanaşıyorum, inmeden önce camları kapadım tabi. Tam o sırada tipo'su olan Tip bir cocuk indi tip'o"sundan.. Anahtaına bastı, vikivik ettikten sonra camları otomatik kapandı, bir kasılması vardi ki görmeniz lazım.. Evlere şenlik Bende uyuz ola ola çıktım merdivenlerden Toyotadan soğudum
Aldığınız modeli söylerseniz bizde bakalım. link olursa daha iyi olur. Teşekkürler
sadıkla konuştum geçen gün bu konuyu, aracın orjinal tesisatına zarar vermeyeceksek 25 liraya alayım takalım dedim, tavsiye etmedi, cam motorlarını bozuyormuş. cam motorlarının fiyatını bilmiyorum ama bu riske değmez bence...
Tolga kardeşim sağ kapıyı sökmen yeterli olacak.kolay gelsin sonuçtan haber ver.