0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Altın ile ilgili gram altın mı yoksa ons altın mı hakkında bilgi almak istersiniz. www.kudretayyildir.com sitesinde ons altın ve USDTRY ile ilgili her gün yorum yapılmaktadır.
borsanın bilanço gönderimlerinini bitimiyle beklenti bitmesi, sene sonu nakite geçmek isteyenler,yılbaşı tatilleri ile bahanelerle realizasyon aradığı şuanki endeksde önümüzde 1-2 aylık dönemde döviz yada altın konusunda hangisi olabilir sn @Kudret Ayyıldır (23994)... döviz sanki daha mantıklı geliyor
Dolar ne zaman 2.27 yi görür aceb. Şuan zarardayim
altın da yorum verecek olan var mı? @Mahmut M.Dalı (9008) nerdesin?
Ben buradayım abi . Siz neredesiniz ne yapıyorsunuz umarım her şey yolundadır . Abi altın hakkında şu anda tahmin yapmak çok zor . Benim tavsiyem elinde altını olanların satmaması altını olmayanlarında almaması yönünde . Ons için 3 haneli rakamlar konuşulmaya başlandı bence oralara gelme ihtimali çok zor ama çıkış içinde en azından şimdilik bir sebebi yok . Önümüzdeki bir kaç yıl 1100-1300 arası gider gelir diye tahmin ediyorum çok olağan bir şey olmadığı müddetçe .Mesaj Birleştirildi: Kasım 24, 2014, 18:41:34Kardeşim bu sefer yön vermedin galiba .
İlke'de dolarlar suyunu çekti galiba Mahmut. Artık piyasaya yön verecek kadar alım/satım yapamıyor
bu işlerden fazla anlamam ama ben hiç gormedim yatırım amacli altın alıp sonradan zarar edeni. O yüzden altın her zaman favorimdir.
Elinde nakit TL varsa bir miktar alım yapıp ortalamanı düşürebilrsin. TL nin şu andaki durumunun teknik izahı pek yok. Piyasalar spekülatif hareket ettiğinden kestirmesi zor olur. Borsada kar satışları başlayıca yükselmeye başlar... Yatırım araçlarına alış yaparken kademeli girmek her zaman için iyidir.Benim de pek ekonomiden anladığım yok. Düşüş ve yükseliş dalgalarını yakalayıp sörf yapmaya çalışıyorum...
Kardeşim bu sefer yön vermedin galiba .
Abi bence sağ gösterip sol vuracak . Şaka bir yana umarım en kısa zamanda zararını misli ile çıkarır .
Mahmut bey yüzünü guldurmediyse bile zarar ettirmemistir. Dediginiz gibi 4 yıl uzun bi sure. Ama altın her zaman altindir. Nereye gidersen git her zaman değerli. Hatta Internette okuduğum bi hikayeye göre kaddafinin devrilmesi irana uygulanan ambargolar ve Arap baharı vs. Gibi Dünyanın çeşitli yerlerindeki iç karışıklığın sebebi o ülkelerin Petrol gaz veya madeni yağ denen ham maddelerini kagit parcasi ile satmak yerine (dolar ve euro) altın karsiliginda satmak istemesinden kaynaklaniyormus.duyduğum kadarıyla dünyadaki en çok altın stogu almanya ve amerikadaymis.
Altın İsviçre deki halk oylamasını bekliyor. Piyasa ne diyorsa tersini yapın her daim kazanırsınız
Eyüp zarar eden illaki vardır . Sonuçta 110 tl civarını gördü ve şu an 85 civarında işlem görüyor .
illaki altından zarar eden var... 100 bandında kredi kartlarıyla altın alan çok kişi var... tabiii yastık altı birikim yapan için zarar yok, hep çeyrek alıyor...
Abi ben altının kredi kartıyla yatırım için alınmasını da tavsiye etmiyorum .Birde yeni fark ettim @Eyüp ORMAN (32583) beye istemeyerek Eyüp diye hitap etmişim bu nedenle kendisinden özür diliyorum .