Gönderen Konu: Altın-Döviz-Borsa (ekonomi) Platformu  (Okunma sayısı 39844 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Ynt: Altın-Döviz-Borsa (ekonomi) Platformu
« Yanıtla #280 : Kasım 25, 2014, 08:57:02 »
:-):-) Bu işleri birakin :-):-)

Yatirim tavsiyesi değildir.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #280 : Kasım 25, 2014, 08:57:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #281 : Kasım 25, 2014, 09:42:49 »
abi İsviçre ile ne alakası var ki altın fiyatlarının?

Piyasa ile pek alakanız yok herhalde  :tamam:

Mesaj Birleştirildi: Kasım 25, 2014, 09:43:09

:rofl: :rofl: :rofl: Süperrrrr
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #282 : Kasım 26, 2014, 11:25:03 »
abi İsviçre ile ne alakası var ki altın fiyatlarının?

Mesaj Birleştirildi: Kasım 25, 2014, 04:40:32
Muhammet bey kredi kartı ile  yatırım amaçlı altın alındığını ilk defa duydum borçla birikim olmaz ki. Ben zarar etmez derken benim gibi citirdan ayda 2 yada 3 tane çeyrek zulaya atlanlardan bahsetmiştim  :D tabi şimdi araba aldık artık onuda yapamiyoruz :D

Mesaj Birleştirildi: Kasım 25, 2014, 04:41:41
Estağfurullah ozurluk bi şey yok

altının atraksiyonlu dönemleri daha gidecekmi derken piyasada hakim olan gramı 150 tl lere vuracak söylemleri olduğu dönemlerde kredi kartıyla taksitli alım yapanlar vardı, o zaman 10-20 bin tl lik alıyorlardı...

Mesaj Birleştirildi: Kasım 26, 2014, 11:25:40

dediğin gibi olsun felan filan inter milan :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #283 : Aralık 07, 2014, 22:02:43 »
Ne olacak bunlarin hali :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #284 : Mart 18, 2015, 11:30:50 »
Hazır burda coşmuş konu varken, yeni konu açmaya gerek yok :)

Mart ayını neredeyse tamamladık ama al veren hisseler denildiğinde, bu ay akla gelen ve gerçekten yatırımcısını üzmeyen şirketler var. Bunlardan ilki zaten vazgeçilmezimiz Türk Hava Yolları Hisseleri, en büyük giderinin petrol olduğunu biliyoruz, petrol'de gereksiz yükselişini durdurup ucuzlamaya başladığı için THY hisselerini almak bence mantıklı geliyor.

Net olarak bilgim dahilinde olan diğer şirket ise Turkcell. Turkcell Hisseleri sadece mart ayıyla ilgili değil, tüm yıl boyunca alınabilir bence. 4G nin gelişi, HTC ve Samsung ile yapılacak olan yeni anlaşma dedikoduları Turkcell'i cazip kılıyor. 

Çok konuşulan diğer 3 firma hakkında net bilgim olmadığı için kısa yorumlar yapamıyorum. Net bilgiyi veren bir yazı var, isteyenler bir göz atsın diye köşede dursun. http://borsanasiloynanir.co/mart-ayinda-al-veren-hisseler/

Emlak Konut Hisseleri – EKGYO
BİM Hisseleri – BIMAS
Vakıfbank Hisseleri – VAKBN

Bunu biraz hazırlıksız yaptığım için yorumları kısa tuttum. Nisan veya Mayıs ayı için daha düzenli bir yazı paylaşmak isterim. Direk makale yazmaya başlamak istemiyorum, o yüzden burada kısa kısa yorumlarla kendimi geliştirmek amacındayım. İyi günler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #285 : Haziran 23, 2015, 12:40:52 »
Ya burda bomba sohbetler dönüyormuş, yetişemedim sizlere tühh.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #286 : Haziran 23, 2015, 15:38:14 »
Yine burdayiz kimsenin bi yere gittigi yok
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #287 : Haziran 23, 2015, 17:37:43 »
Biz hep buradayiz :-) Sıkıntı yok. :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #288 : Haziran 23, 2015, 18:47:21 »
 :D :D :D
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #289 : Temmuz 04, 2015, 01:54:39 »
kendime yazın oyalanmak için borsayı seçtim küçük bir meblağ ile borsaya girmeyi düşünüyorum. deneyimli olanların tavsiyesi var mıdır?  özellikle kısa sürede fazla kazandıracak bir hisse senedi olmasada zarar ettirmeyecek gibi görünen lokmahekim veya thy var aklımda sizler ne dersinşz?
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 60000
  • 92 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #290 : Temmuz 04, 2015, 02:03:08 »
kendime yazın oyalanmak için borsayı seçtim küçük bir meblağ ile borsaya girmeyi düşünüyorum. deneyimli olanların tavsiyesi var mıdır?  özellikle kısa sürede fazla kazandıracak bir hisse senedi olmasada zarar ettirmeyecek gibi görünen lokmahekim veya thy var aklımda sizler ne dersinşz?

Elindeki paranın hepsini tek kağıda gömme derim. En az 4 yada 5 parçaya böl. İçinde iki adet banka kağıdı olması türbilanslarda yardımcın olabilir. Ha birde tek partide alım yapma yavaş yavaş al duruma göre çıkarkende yavaş yavaş çık. Sürekli takip edememe durumun varsa hiç girme. :D Ve en önemlisi kısa zamanda kazandıran daha kısa zamanda elindekini yok eder. Ne kadar risk okadar çok kar. Seçim senin.. ;)  :islik:
<3 Sen Benim Her Gece Efkarım.... <3
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #291 : Temmuz 04, 2015, 02:14:43 »
Elindeki paranın hepsini tek kağıda gömme derim. En az 4 yada 5 parçaya böl. İçinde iki adet banka kağıdı olması türbilanslarda yardımcın olabilir. Ha birde tek partide alım yapma yavaş yavaş al duruma göre çıkarkende yavaş yavaş çık. Sürekli takip edememe durumun varsa hiç girme. :D Ve en önemlisi kısa zamanda kazandıran daha kısa zamanda elindekini yok eder. Ne kadar risk okadar çok kar. Seçim senin.. ;)  :islik:
fazla bir beklentim yok işin açıkçası o işin esprisiydi arkadaşım 6 ayda 300 lirasını 550 tl yaptı. küçük oynayacağım bende. bu miktarlarda hisse senedi alırım iş iyiye gidiyorsa bu mitarlarda biraz daha hisse senedi alırım diye düşünüyorum :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 60000
  • 92 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #292 : Temmuz 04, 2015, 02:29:34 »
fazla bir beklentim yok işin açıkçası o işin esprisiydi arkadaşım 6 ayda 300 lirasını 550 tl yaptı. küçük oynayacağım bende. bu miktarlarda hisse senedi alırım iş iyiye gidiyorsa bu mitarlarda biraz daha hisse senedi alırım diye düşünüyorum :)

Alım yaparken kademeli gir  bilançolara ve defterlerini incele fakat bu gerçekten zahmetli bir iş baya bir zamanını alır. hangi kağıdı alırsan al kaybedeceğin miktarı, üzülmeyeceğin bir miktar seç. hırs daha çok kaybettirir. Şimdiden başarılar diliyorum  ;)
<3 Sen Benim Her Gece Efkarım.... <3
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #293 : Temmuz 04, 2015, 02:32:39 »
Alım yaparken kademeli gir  bilançolara ve defterlerini incele fakat bu gerçekten zahmetli bir iş baya bir zamanını alır. hangi kağıdı alırsan al kaybedeceğin miktarı, üzülmeyeceğin bir miktar seç. hırs daha çok kaybettirir. Şimdiden başarılar diliyorum  ;)
Teşekkür ediyorum zaten uğraşacak bişey olsun diye gircem borsaya küçük miktarlarla girceğim için pek sıkıntı olmaz gibi :)
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #294 : Temmuz 04, 2015, 03:26:18 »
Bu sıralar pek borsaya girilecek zamanlar değil ama illaki gireceğim dersen TURİZM kağıtlarına girebilirsin MARTI TEKTU MEPET vb gibi kumarbaz kağıtlarına ya herro ya merro diyerek tabiki  :islik: :islik: :islik: Aslında yazıları KANATLI HAYVAN şirketleride hareket ederdi ama malesef bir GRİP haberine bakıyor ömürleri BANVT gibi mesela

Ekleme :) Yatırım tavsiyesi değildir :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #295 : Temmuz 04, 2015, 03:49:41 »
Bu sıralar pek borsaya girilecek zamanlar değil ama illaki gireceğim dersen TURİZM kağıtlarına girebilirsin MARTI TEKTU MEPET vb gibi kumarbaz kağıtlarına ya herro ya merro diyerek tabiki  :islik: :islik: :islik: Aslında yazıları KANATLI HAYVAN şirketleride hareket ederdi ama malesef bir GRİP haberine bakıyor ömürleri BANVT gibi mesela
Bana 6-7 ayda paramı ikiye katlayacak bişey lazım fazla riske gerek yok iyi bi araştırma yapmak lazım girilmeyecek zamansa göz göre göre girmeye gerek yok aslında :) az önce arkadaşla otururken o anlattı aklıma yattı borsa sabah babamla konuşcam bildiklerini anlataın bir ara o da kovaladı bi de aklıma bu konu gelince yazıyım dedim :)
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #296 : Temmuz 04, 2015, 21:38:50 »
Seçkin, borsada 6-7 ayda paranı çok rahat 2 katına çıkartırsın belkide 1 ayda çıkartırsın, olmayacak iş değil ama malum daha yeni seçimden çıktık ve hükümet falan kurulmadı, erken seçim büyük ihtimalle ufukta görünüyor hatta savaş bile görünüyor. Bu gibi durumlarda borsalar pek dayanmaz, evvela büyük başlar düşer ama bu zamanda bile kazandıran kağıtlar olabilir ama çok fazla onlarda bu düşüşe dayanamazlar. Bu tipte kısa zamanda kazanmak istiyorsan gözünü kulağını borsadan ayırmaman gerekir anlık işler yapabilmelisin. Ayrıca kazanmak için aldığın kağıda aşık olmayacaksın, ha çıkacak ha tavan tavan gidecek deyip beklenti içine girmemelisin, eğer ki düşüyorsa stop loss yapmasını bilmelisin. Ayrıca borsada küçük kağıtlar için mantık aramamalısın :)

Borsada para kazanmak yada paranın değerini korumak istiyorsan MEDYA yı yada SEANS SALONLARINI takip et, ne zaman medyada BORSA UÇUYOR haberleri çoğunlukta yada seans salonlarında aşırı kalabalık varsa SATMA vakti gelmiştir, tersi durumlarda da  ALMA vakti gelmiştir.

Eskiden YİĞİT BULUT vardı :) O varken para kazanmak çok kolaydı, onun dediklerinin TERSİNİ yapınca mutlaka kazanıyordun  :rofl: :rofl: :rofl:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #297 : Temmuz 04, 2015, 22:16:07 »
1 kontrat short 88 bine karal :-) Şu grakiklerle çıkış beklemek hayalcilik olur. Hisse senedi çöptür. Hisse senedi alacaksan tam bir yıl beklemelisin.

Tabiki yatırım tavsiyesi değildir. :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 13000
  • Model Yılı: '14
  • 8 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #298 : Temmuz 05, 2015, 00:34:01 »
Genellikle borsa için söylense de genel olarak bu tür yatırım araçları için söylenebilecek bir cümleyi tekrar söyleyelim."İhtiyacın olan para ile yatırım yapılmaz". Yatırım amaçlı ortaya koyduğunuz miktar ne kadar olursa olsun kaybedilmesi durumunda sorun olacaksa sakın ha girmeyin. Ben kısaca o parayı yok sayın artık diyorum ve bunu "kesin kaybedersiniz" anlamında söylemiyorum.

Ne olduğunu ve nasıl işlediğini bilmiyorsanız, sürekli(neredeyse 7/24 diyebilirsiniz :)) takip edecek zamanınız, sağda solda reklamlarda "Bir haftada X parayla 5X kazandım" gibi laflara kanıp forex'e girmeyin.  Ortaya koyduğunuz paraya ihtiyacınız olmasa bile yazık olur. 100.000$'lık demo hesaplarıyla işlem yapıp, bir ayda bu miktarı iki katına da çıkarabilirsiniz(düşünün ben bile yapabildiysem) ama gerçek hesaplarla o kadarda kolay olmuyor. O yüzden kesinlikle uzak durun derim.

Herkes YTD diyor ama bu bariz "Yatırım yapmayın tavsiyesidir" gibi oldu  :lol: Neyse ben yine de YTD diye ekleyeyim. Ne olur olmaz :)
Toyota Corolla 1.6 Premium Multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #299 : Temmuz 05, 2015, 01:28:00 »
Borsa damardan alınan narkoz gibidir. Borsa oynayan insanlar etrafinda borsaci diye tanınır ve ego tatmini tavan olur. Belli bir miktar nakit var ise kesinlikle ticaret yapılmalıdır. Ticaret zor diyenlere, borsadan kolay diyebilirim. Borsalar vurkaç yerleridir ve asırlardır öyle olmuştur. Borsalarda ben bildim diyen çoktur ama reelde para kazanan çok azdır.
Hiç bulasmamak en iyisidir. Çünkü narkozu aldiktan sonra bağımlısı olmak çok kolaydır. Amaç kazanmak gibi gözüksede salgılanan hormonlarla kendini tatmindir,ben bildim diyebilmektir, bakildigi zaman kazanmak hiç bir zaman ilk sırada olamamıştır.

'' Bir Bağımlının Anıları''