0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi İsviçre ile ne alakası var ki altın fiyatlarının?
:-):-) Bu işleri birakin :-):-)Yatirim tavsiyesi değildir.
abi İsviçre ile ne alakası var ki altın fiyatlarının? Mesaj Birleştirildi: Kasım 25, 2014, 04:40:32Muhammet bey kredi kartı ile yatırım amaçlı altın alındığını ilk defa duydum borçla birikim olmaz ki. Ben zarar etmez derken benim gibi citirdan ayda 2 yada 3 tane çeyrek zulaya atlanlardan bahsetmiştim tabi şimdi araba aldık artık onuda yapamiyoruz Mesaj Birleştirildi: Kasım 25, 2014, 04:41:41Estağfurullah ozurluk bi şey yok
kendime yazın oyalanmak için borsayı seçtim küçük bir meblağ ile borsaya girmeyi düşünüyorum. deneyimli olanların tavsiyesi var mıdır? özellikle kısa sürede fazla kazandıracak bir hisse senedi olmasada zarar ettirmeyecek gibi görünen lokmahekim veya thy var aklımda sizler ne dersinşz?
Elindeki paranın hepsini tek kağıda gömme derim. En az 4 yada 5 parçaya böl. İçinde iki adet banka kağıdı olması türbilanslarda yardımcın olabilir. Ha birde tek partide alım yapma yavaş yavaş al duruma göre çıkarkende yavaş yavaş çık. Sürekli takip edememe durumun varsa hiç girme. Ve en önemlisi kısa zamanda kazandıran daha kısa zamanda elindekini yok eder. Ne kadar risk okadar çok kar. Seçim senin..
fazla bir beklentim yok işin açıkçası o işin esprisiydi arkadaşım 6 ayda 300 lirasını 550 tl yaptı. küçük oynayacağım bende. bu miktarlarda hisse senedi alırım iş iyiye gidiyorsa bu mitarlarda biraz daha hisse senedi alırım diye düşünüyorum
Alım yaparken kademeli gir bilançolara ve defterlerini incele fakat bu gerçekten zahmetli bir iş baya bir zamanını alır. hangi kağıdı alırsan al kaybedeceğin miktarı, üzülmeyeceğin bir miktar seç. hırs daha çok kaybettirir. Şimdiden başarılar diliyorum
Bu sıralar pek borsaya girilecek zamanlar değil ama illaki gireceğim dersen TURİZM kağıtlarına girebilirsin MARTI TEKTU MEPET vb gibi kumarbaz kağıtlarına ya herro ya merro diyerek tabiki Aslında yazıları KANATLI HAYVAN şirketleride hareket ederdi ama malesef bir GRİP haberine bakıyor ömürleri BANVT gibi mesela