0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çevremde oynayan arkadaşlarım çok. Bir arkadaşım parasını yatırmış 6 ayda iki katını geçmiş hiç takip etmiyor. Diğer arkadaşım her saat başı takip ediyor. Ben ilk dediğim arkadaş gibi olmak istiyorum sürekli takip edecek valtim yok günlük yine takip ederimde her dakika edemem thy barcelona ile anlaşma yapacakmış aklımda o var şimdilik birde petkim için iyi şeyler söyleniyor ama thy den yana kullanıyım şansımı diyorum
fenerbahcenınde kaatları ucuz ıyı transferlerde yaptı paranın ufak bı mıktarı ıle alabılırsın bır ıkı galıbeyet sonrasında karlı bı fıyattan satabılırsın. bence en karlı kaatlar futbol kluplerının. arkadas galatasaray sayesınde polo aldı
Kardeşim öncelikle borsa-altın-döviz bir oyun değil yatırım aracıdır . Ve ne kadar risk alırsan o kadar kar veya zarar edersin . Borsada çevrendeki ki bir kişinin x senedinden para kazanması seninde x hisseden para kazanacağın anlamına gelmez . Şunu da asla unutma borsada kazananlar kadar kaybedenlerde var . Sana bir tüyo alacağın hisseye tüm paranı birden yatırma paranı en az dörde bölüp kademe kademe al . Çünkü tüm paranı birden yatırıp hissenin olası düşüşlerinde ekrana mal gibi bakmaktansa aşağıdan da toplamak çok daha karlı oluyor . En önemli tavsiyem ise ihtiyacın olan parayla asla borsaya yatırım yapma .Sana şimdiden bol kazançlar diliyorum . Ama dediklerimi asla unutma .
Şu aralar altın almak mantıklı mı ?
Öğrenci harçlıklarıyla olacak iş değil borsa ve ortalık çok karışık ne olacağı belli değil. bir süre ertelemeye karar verdimMesaj Birleştirildi: Temmuz 31, 2015, 15:51:46Altın 5-6 gün önce baya düşüktü şimdi yükseldi. Biraz beklemekte fayda var gibi
bugün okudum dip seviyelerde falan diye ama
Taş atıp kolumuzu yormuyoruz.