Gönderen Konu: Altın-Döviz-Borsa (ekonomi) Platformu  (Okunma sayısı 39841 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
Ynt: Altın-Döviz-Borsa (ekonomi) Platformu
« Yanıtla #180 : Mart 20, 2012, 09:12:55 »
Mrshll yürüdü gitti...

murat vardı sanırım sende değilmi.... 65 lerden vedalaştıkdan sonra 89 ları gördü, şimdi geri salıyor sanırım, hiç kaçarı yok 2012 itibariyle 100 leri tekrar görecek...  tahtacısı enteresan elinden geldiğince bezdirdyor... genelde 6-9 aylık larda mevsimsellik etkisi yaşanıyor ve bilançolarda bu etkin görülebilir, şuara temettüsü getirisi iyi olan şirketlerde duruyorum...   iran-abd savaş seneryoları devam ettikce altın en gözde yatırım olacak...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #180 : Mart 20, 2012, 09:12:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #181 : Mart 20, 2012, 18:43:08 »
Muhammet abi nedir son durum? Takiptekiler neler?
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #182 : Mart 21, 2012, 00:17:23 »
Hocam bende şuan Safgy var,sizin takibinizdekiler neler?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #183 : Mart 21, 2012, 00:33:16 »
Bende sktas var bekliyorum. Sinpaş, grnyo'ya arada bakıyorum takibimde diyebilirim. Safgy'ye yıllardır görmedim duymadım bilmiyorum diyebilirim :p
Spekülatif kagıtlara kolay kolay bulaşmam çok sağlam duyum almazsam. Eger yeni bulaştıysan bu hastalıga rüştünü ispat etmiş kagıtlarla alım satım yapmanı, duydugun hiçbir tüyoya itibar etmemenizi tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #184 : Mart 22, 2012, 00:35:21 »
Bende sktas var bekliyorum. Sinpaş, grnyo'ya arada bakıyorum takibimde diyebilirim. Safgy'ye yıllardır görmedim duymadım bilmiyorum diyebilirim :p
Spekülatif kagıtlara kolay kolay bulaşmam çok sağlam duyum almazsam. Eger yeni bulaştıysan bu hastalıga rüştünü ispat etmiş kagıtlarla alım satım yapmanı, duydugun hiçbir tüyoya itibar etmemenizi tavsiye ederim.

Hocam safgy daha yeni sayılır eski adı sagyo,tüyo değilde bu bilanço ve yeni projeleri iyi olduğundan,1 Nisan'dan itibaren İMKB-50 de işlem görecek bu pek etkilemez sanırım.Bilançoyu açıkladı 329 Trilyon geçen yıl 8 trilyon olması lazım.Temettüde verebilir.Bende bunlar için bir dalış yaptım bekliyorum.Maliyet 1,35 de ,1,60 lara çıktı vermedim keşke vereydim :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #185 : Mart 22, 2012, 00:50:33 »
Yatırım ortaklıklarıyla hiç ilgilenmedim. Grnyo grafiğe bakıp 62 al 70den ver yaptım. Bu aralar sıkıntı var sağlam kararlar vermek lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #186 : Mart 22, 2012, 09:21:28 »
Muhammet abi nedir son durum? Takiptekiler neler?

ağırlık adel, devamında sırayla erboş-ttrak-dnzcam-gözde...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #187 : Mart 22, 2012, 09:28:18 »

biz zurnanın sın deliğiyiz :) tüyolar bize kadar gelmişse eğer %1000000 malı bize yıkıp altında bırakırlar :)))  genelde tahtacı akşam lotları tek tek sayıyor, sen 1-2 gün kar ettim derken devamında zarara uğrayıp en kısa yerden kol bacak kesmeye başladıkdan sonra tahtacı tekrar devreye girip yukardan verdiklerini aşağıdan topluyor... bu böyle devam ediyor işte... arada hüplettiklerin hariç :)

gyo şirketlerine hiç ısınamıyorum, snpaş mali işlerde çalışan bir dostumuz var, arada bir araya geliyoruz, beni iştahlandırıyor ama bendeki yusuf bulaşma diyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #188 : Nisan 12, 2012, 19:25:08 »
Show must go on! Muhammet abi durumlar nasıl? pozisyonlar ne durumda?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #189 : Nisan 13, 2012, 08:52:06 »
Show must go on! Muhammet abi durumlar nasıl? pozisyonlar ne durumda?

%85 maldayım %15 sağlam tarade fırsatı veriyor... netaşın bedelsiz patlaması diğer bedelsiz verecekleri nasıl hareketlendirdi, ama hiç birinden elimde yok... netaş arsa beklentisini kötü fiyasko yaptı derken %900 bedelsiz de süper yaptı önümüzdeki hafta da tavan yapar mı acaba... dün baktım tavanda 340.000 alış vardı...  adel için bekliyorum, takaslara bakıldığında 1 yıldır dautche bank sağlam topluyor, kağıda iyi pres var, 31 mayısda iyi temettü verecek, bana göre şuanki 31-32 arası uygun alım yerleri... türk traktör temettü ayağına 35,80 lerden bi aldım, geçen salı kredi ödemem için para lazım diye cuma temettü öncesinde çıkardım...

sen ne durumdasın... var mı? tüyo :)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #190 : Nisan 13, 2012, 14:49:37 »
Aranıza yeni katıldım borsaya da gireli çok olmadı.
Elimde Aselsan, Parsan, FB, GS, Akgrt var. ağırlık Aselsan ve GS'de...
Uzuuun vade düşünüyorsanız Parsanı incelemenizi tavsiye edebilirim. İhracat ağırlıklı bir şirket, savunma sanayiye de parça üretmeye başladı. Üstelik Almanyadan en iyi tedarikçi ödülleri mevcut vs vs...
Önerileri olan arkadaşlar varsa yeni önerilere her daim açığım  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #191 : Nisan 13, 2012, 16:36:47 »
Aranıza yeni katıldım borsaya da gireli çok olmadı.
Elimde Arn, Parsan, FB, GS, Akgrt var. ağırlık Aselsan ve GS'de...
Uzuuun vade düşünüyorsanız Parsanı incelemenizi tavsiye edebilirim. İhracat ağırlıklı bir şirket, savunma sanayiye de parça üretmeye başladı. Üstelik Almanyadan en iyi tedarikçi ödülleri mevcut vs vs...
Önerileri olan arkadaşlar varsa yeni önerilere her daim açığım  ;)

borsaya giren için en kötü şey ilk seferde kazanması derler :)  lig bitiyor önümüzdeki 4-5 haftalardan itibaren lig yataya sarar fakat gazoz ligindeki alınacak puanlara göre yerlerde sürünen fb yukarı taşınır, maçlar başlamadan 1 hafta öncesinden hareketi başlar maç bitincede salar kendini...   son haftalarda fantazi yapmak istersem spor hissesi alırım, yalnız  burada tutacağım tek kağıt parsan ciddi kar açıkladı bugün konsolide bilanço gönderecekler için son gündü... 1. çeyrek bilançoya kadar 3 üzeri görür...

aselsanı alacaksın şimdiden  yavaşça 1-2 lot ileride çoçuklara miras bile bırakır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #192 : Nisan 13, 2012, 17:19:03 »
Son derece haklısınız. Zaten parsan ve aselsanı uzun vade için elimde tutuyorum. AKGRT için belli bi hedefim var o tutara kadar beklemede kalacagım, sessizce hedefine ilerlemekte:) FB ve GS de play offlar döneminde elimden çıkaracağım... sadece kısa vade olarak girdim...dediğiniz gibi ben de kupa sahibini bulur ve uzun bir duraklamaya girer düşüncesindeyim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #193 : Nisan 13, 2012, 18:35:06 »
Full söktaş maliyet 6.37 filan Muhammet abi. Bilanço çokta beklediğim gibi gelmedi, fakat beklentiler mevcut, o yüzden tutuyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #194 : Nisan 14, 2012, 09:21:28 »
Moova sütler bizim kastamonuya kadar geldi hem de gayet uygun fiyatlara... Uzun vadede benim de düşündüğüm hisselerden ancak uzun ömürlü sütlerin sağlığa zararları ile ilgili büyük kampanyalar başlatılıyor, temkinli olmakta yine de fayda var, o nedenle beklemedeyim şimdilik. ancak hayvan sayısını bakıldığında yükselme potansiyeli güçlü. (benim düşüncelerim uzun vade için geçerli)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #195 : Nisan 14, 2012, 23:45:21 »
Moova sütler bizim kastamonuya kadar geldi hem de gayet uygun fiyatlara... Uzun vadede benim de düşündüğüm hisselerden ancak uzun ömürlü sütlerin sağlığa zararları ile ilgili büyük kampanyalar başlatılıyor, temkinli olmakta yine de fayda var, o nedenle beklemedeyim şimdilik. ancak hayvan sayısını bakıldığında yükselme potansiyeli güçlü. (benim düşüncelerim uzun vade için geçerli)

devlet okullarda dağıtılacak sütler için ihale açtı ama sütcülerde hiç ilerleme yok... ihalede iptal olmuş yeniden düzenleme yapılacakmış... pınar ve yaprak düzgün oynamadı  bile, yaprak paketleme yapıp satmadığından oynamaması normal fakat onda bile bu beklenti oluşturur,balıkesirli yaprak firması sanırım sütünün tamamını direkt danoneye veriyor... yakında okullarda kapanacak, her okullar kapanmadan endeksde ciddi bir düzeltme olmazsa iyi pirim yaparlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #196 : Nisan 14, 2012, 23:50:11 »
Full söktaş maliyet 6.37 filan Muhammet abi. Bilanço çokta beklediğim gibi gelmedi, fakat beklentiler mevcut, o yüzden tutuyorum.

beklenti olana kadar devam diyorsun,riski 2-3 hisseye yaysaydın daha iyi olurdu... kenarda insan çorbalık nakit bulundurur değilmi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #197 : Nisan 15, 2012, 13:35:15 »
Ufak bir çorbalığımız var abi acil durum çorbalığı :) Güvenilir kağıt buldum mu dalıyorum abi. 2-3 kağıdı takibim zor oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #198 : Nisan 27, 2012, 08:01:00 »
%85 maldayım %15 sağlam tarade fırsatı veriyor... netaşın bedelsiz patlaması diğer bedelsiz verecekleri nasıl hareketlendirdi, ama hiç birinden elimde yok... netaş arsa beklentisini kötü fiyasko yaptı derken %900 bedelsiz de süper yaptı önümüzdeki hafta da tavan yapar mı acaba... dün baktım tavanda 340.000 alış vardı... adel için bekliyorum, takaslara bakıldığında 1 yıldır dautche bank sağlam topluyor, kağıda iyi pres var, 31 mayısda iyi temettü verecek, bana göre şuanki 31-32 arası uygun alım yerleri... türk traktör temettü ayağına 35,80 lerden bir aldım, geçen salı kredi ödemem için para lazım diye cuma temettü öncesinde çıkardım...

sen ne durumdasın... var mı? tüyo :)))

şükür 40 larıda gördük... uçurtmalardan trade zor yaptık... genel kurulu görmek gerek...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #199 : Nisan 27, 2012, 08:05:46 »
Ufak bir çorbalığımız var abi acil durum çorbalığı :) Güvenilir kağıt buldum mu dalıyorum abi. 2-3 kağıdı takibim zor oluyor.

sinan full söktaşdaydın sanırım...takibde neler var?  alcar-ttrak-erboş- takip edilmeli, üçüde potansiyelli...

bu arada dehşet bedelsiz veren brisa hacim düşürüp salındıkca diğerleri tabana oturdu resmen, bakalım bugün tüm bedelsizciler uçtukları noktaya gerimi gelecekler yoksa düzeltme yapıp yönün yukarı gitmesi için hızmı kazanmış olacaklar...