0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mrshll yürüdü gitti...
Bende sktas var bekliyorum. Sinpaş, grnyo'ya arada bakıyorum takibimde diyebilirim. Safgy'ye yıllardır görmedim duymadım bilmiyorum diyebilirim :pSpekülatif kagıtlara kolay kolay bulaşmam çok sağlam duyum almazsam. Eger yeni bulaştıysan bu hastalıga rüştünü ispat etmiş kagıtlarla alım satım yapmanı, duydugun hiçbir tüyoya itibar etmemenizi tavsiye ederim.
Muhammet abi nedir son durum? Takiptekiler neler?
Show must go on! Muhammet abi durumlar nasıl? pozisyonlar ne durumda?
Aranıza yeni katıldım borsaya da gireli çok olmadı.Elimde Arn, Parsan, FB, GS, Akgrt var. ağırlık Aselsan ve GS'de...Uzuuun vade düşünüyorsanız Parsanı incelemenizi tavsiye edebilirim. İhracat ağırlıklı bir şirket, savunma sanayiye de parça üretmeye başladı. Üstelik Almanyadan en iyi tedarikçi ödülleri mevcut vs vs...Önerileri olan arkadaşlar varsa yeni önerilere her daim açığım
Moova sütler bizim kastamonuya kadar geldi hem de gayet uygun fiyatlara... Uzun vadede benim de düşündüğüm hisselerden ancak uzun ömürlü sütlerin sağlığa zararları ile ilgili büyük kampanyalar başlatılıyor, temkinli olmakta yine de fayda var, o nedenle beklemedeyim şimdilik. ancak hayvan sayısını bakıldığında yükselme potansiyeli güçlü. (benim düşüncelerim uzun vade için geçerli)
Full söktaş maliyet 6.37 filan Muhammet abi. Bilanço çokta beklediğim gibi gelmedi, fakat beklentiler mevcut, o yüzden tutuyorum.
%85 maldayım %15 sağlam tarade fırsatı veriyor... netaşın bedelsiz patlaması diğer bedelsiz verecekleri nasıl hareketlendirdi, ama hiç birinden elimde yok... netaş arsa beklentisini kötü fiyasko yaptı derken %900 bedelsiz de süper yaptı önümüzdeki hafta da tavan yapar mı acaba... dün baktım tavanda 340.000 alış vardı... adel için bekliyorum, takaslara bakıldığında 1 yıldır dautche bank sağlam topluyor, kağıda iyi pres var, 31 mayısda iyi temettü verecek, bana göre şuanki 31-32 arası uygun alım yerleri... türk traktör temettü ayağına 35,80 lerden bir aldım, geçen salı kredi ödemem için para lazım diye cuma temettü öncesinde çıkardım... sen ne durumdasın... var mı? tüyo ))
Ufak bir çorbalığımız var abi acil durum çorbalığı Güvenilir kağıt buldum mu dalıyorum abi. 2-3 kağıdı takibim zor oluyor.