Gönderen Konu: Altın-Döviz-Borsa (ekonomi) Platformu  (Okunma sayısı 39831 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Ynt: Altın-Döviz-Borsa (ekonomi) Platformu
« Yanıtla #140 : Eylül 16, 2011, 00:28:57 »
Muhammet abi sanal ekonomi ne de olsa :) insallah merkez bankası sattığı dolarları aramaz. Gerçi bişi olmaz yanlış hesap yaptık derler 10 milyar daha çıkar. Ben full nakitteyim çaktım b tipi fona :) Endeks artıyor, çıkan kağıt yok ilginç dimi. Buradan alana helal derim. Para çok olunca endeksede teknik çizdiriyorlar, iyi ki bir garantileri var. Takoz makoz soluğu alırız 50 binde, sonrasını görmek bile istemiyorum. Amerikada gelen her veri olumsuz, inatla gidiyor. Ben şimdiden strateji peşindeyim, dönüşüm muhteşem olacak :)
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Eylül 16, 2011, 00:28:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Eylül 16, 2011, 00:41:40 »
şuanki yükselişte ine bi tedirginlik yok değil... balon misali patlatabilirler de...

adamlar her an herşey yaptırabilirler... orası kaçınılmaz zaten... diyorum ya hisse gözetilerek ve vur-kaç yapacaksın... mutlularla vedalaştım... trade yapmak için 44 ve 49 maliyetli goodyler var, geçenlerde birazda batıçim ekledim ama tahtacısı felaket... aldığımın 4-5 kademe üstüne satış 3-4 kademe altına alış girerek adamı yolmaya çalışıyorum, 5000tlyle 2 günde 70000hacim yaptırdım :))))bi bakmışsın elimizede verirler :))))

marşalla vedalaşamadım daha... yan cebimde sağlamda adel ile erboşları tutuyorum... adel maliyetim 20 lerde de olsa bekliyorum...

hayırlısı bakalım kar satışları kaçınılmaz olur... bilanço açıklanana kadar sıkıntı çıkmaz ise beklentili endeks tepkisi görülür ekim başıile ortası nakite çıkmayı düşünüyorum... 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #142 : Eylül 20, 2011, 10:13:26 »
son durum nedir uşaklar?

bakarmısın İtalyanın notunun düşürülmesi IMKB yi hiç mi hiç etkilemedi... sanırım bu durum daha önceden fiyatlanmıştı.. bundan sonra kredi derecelendirme kuruluşlarının da pek inandırıcılığı kalmadı...

sinan hala cash demisin?  bu aralar normal olan bir durum olacak, yani 2 band arasına sıkışabiliriz 59000-54000 arasına, duruma göre pozisyon almak en güzeli...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #143 : Eylül 20, 2011, 10:16:30 »
Uşağum, ben 6,50'den aldığım Garanti'yi dün sabah 6,96'dan boşalttım. Benim borsadan anladığım bu kadar maalesef. Varsa yoksa Garanti :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #144 : Eylül 20, 2011, 10:19:49 »
Uşağum, ben 6,50'den aldığım Garanti'yi dün sabah 6,96'dan boşalttım. Benim borsadan anladığım bu kadar maalesef. Varsa yoksa Garanti :D

garanticiyiz diyorsun yanii... tabiii adamlar garantiye 7,40 hedef fiyat verdiler ondandır sanırım... eslafirullah üstad sen bu işin pirisindir... bakma bizde sallıyoruz işte :))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #145 : Eylül 20, 2011, 10:37:15 »
Valla ciğerim son 3 aydır o kadar çalkantılı bir piyasa var ki, aslında en doğrusu hiç bir şeye dokunmamak ama biz yine de dayanamıyoruz sanırım :) Ben tekrar altına yönelmeyi düşünüyorum bana hiç bir şey kazandırmadı bu sene altın kadar :) ABD kaçınılmaz olarak parasal genişlemeye gidecek ve bu da emtia fiyatlarını uçuracaktır. Fakat tek endişem Yunanistan. Ekim ayı içerisinde Yunanistan'ın ipini çekecekler gibi duruyor. Bu da doları kaçınılmaz olarak kuvvetlendirir ve dün yaşandığı gibi emtia fiyatlarını geriletebilir. Gerçi böyle bir durumda 1,90 bandını zorlayıp geçen bir kur belki altının TL fiyatının etkilenmesini engelleyebilir ama insan yine de tereddüte düşüyor ya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #146 : Eylül 20, 2011, 11:20:29 »
Cash bekliyorum, biraz gold vardı artık o da cash. Abd kendini goldla hedge yapıyor olmasın. Yeni güç avro olacak gibi, yaşasın tuvalet kağıdı yeşiller. Muhammet abi zaten 58-59 arasını bekliyordum ama böyle ittire-kaktıra değil. Para zaten garantiden kazanılır hakan abi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #147 : Eylül 20, 2011, 14:09:52 »
Bu arada bu akşamki FED toplantısı ile ilgili olarak piyasa parasal genişleme beklentisi içine girdi ve ABD future'ları yükselmeye başladı. Avrura borsaları da artıda. İkinci seans hareketli geçecek gibi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #148 : Eylül 20, 2011, 14:27:15 »
akşam merkez bankasının çok ama çok kritik alacağı faiz kararı var, pi imkb de buna odalıklı hareket edecektir... ama faizler artırılmayacak sanırım... yinede büyüme hedefine göre küçülme olduğu varsayımı göz önüne alınacak olursa 0,25 gibi ufak bir artırım olabilir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #149 : Eylül 20, 2011, 14:48:08 »
S&p tÜrkİye'nİn notunu yÜkselttİ

(20/09/2011 - 14:38:27)

anacuuuum ne oldu öyle....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #150 : Eylül 20, 2011, 14:48:36 »
hakkı hocam garantiyi gördün mü?

2 depo benzin gitti )))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #151 : Eylül 20, 2011, 15:02:17 »
netaşam sermaye haberiyle tavana  kitledi... sıra goody e geldi, bu lastikde gittimi değme keyfime... sonra erboş gider, ekim gibide adel patlarsa beimn bi a4 almam gerek :))))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #152 : Eylül 20, 2011, 15:08:01 »
hakkı hocam garantiyi gördün mü?

2 depo benzin gitti )))))

Sorma Muhammet Hocam ya :( Amma velakin 6,32'lik Akbank'ım vardır, onu çaktım 7,42'den. S&P'ye duacıyız :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #153 : Eylül 20, 2011, 15:29:08 »
Sorma Muhammet Hocam ya :( Amma velakin 6,32'lik Akbank'ım vardır, onu çaktım 7,42'den. S&P'ye duacıyız :D

bereket versin hakkı üstadım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #154 : Eylül 20, 2011, 21:15:26 »
Muhammet abi netaş 1 hafta gider borsada bişi olmazsa. Bugün ipekte 5 kademd aldım 10 dakikada bereket versin. Ufak bir miktar asya bank aldım bugün yarın 11de şutlarım onu da. Sabah netaşa yazılsam gelmez, saat 4te 105bin alıcı vardı tavanda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #155 : Eylül 20, 2011, 21:18:34 »
Bizim Hakkı abiden ders almamız lazım :) SandP den gelen haberde tam hacim düşmüz trend çizgisinde debelenirken gelmeside çok manidar oldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #156 : Eylül 20, 2011, 23:50:18 »
Muhammet abi netaş 1 hafta gider borsada bişi olmazsa. Bugün ipekte 5 kademd aldım 10 dakikada bereket versin. Ufak bir miktar asya bank aldım bugün yarın 11de şutlarım onu da. Sabah netaşa yazılsam gelmez, saat 4te 105bin alıcı vardı tavanda.

nataşanın beklentisi çok, arsasından bedelsizine kadar çok beklenti var... ümraniyede kentsel dönüşüm olursa 90 dönüm yeri var... kayıtlı sermayeye geçişi bedelsiz artırımınıda yükseltti... saat 5 gibi 107000 vardı, yarın ki tavanı 53 lerde olur... arada bir taban düzeltmesi yapar bu ara yakalarsan maradona gibi al-sat yaparsın ama izin verirlerse tabiii... bereket versin o zaman sinan...

Bizim Hakkı abiden ders almamız lazım :) SandP den gelen haberde tam hacim düşmüz trend çizgisinde debelenirken gelmeside çok manidar oldu.

sıkıntı yok düzeltme kaçınılmaz olacak zaten, bunu gözeterek almak en mantıklısı... jmorgan hemen not artırımı hakkında basmış ayyukayı, not düşümü olduğunda 3-4 gün şelale yaşamıştık,birazda yeşillenelim hem avrupa yeşillenmiş bizde bir defa ayak uyduralım duruma...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #157 : Eylül 21, 2011, 10:46:22 »
sinan nataşaların geldimi, sabah direk tavan açtı ve bi 80000 var tavan da...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #158 : Eylül 21, 2011, 22:05:31 »
Yok muhammet abi gelmeyeceği kesindi ilk seans. 2. seans piyasayı izleyemedim. Saat 5'e doğru açtım ekranı. baktım tavan yapmamış 155.5 alış yazdı 156 oldu, 156ya alış yazdım ben yazana kadar 157 oldu. baktım gelmiyor iptal ettim emri sinir bastı. 150lere kadar gelmiş yakalasam alırdım 2.seans.
Benim Asyaları 2.05ten sattım.   2. seans uçmuş, gideceğini bile bile satıyorum, kurallarıma uymak açısından :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #159 : Eylül 21, 2011, 23:04:49 »
Yok muhammet abi gelmeyeceği kesindi ilk seans. 2. seans piyasayı izleyemedim. Saat 5'e doğru açtım ekranı. baktım tavan yapmamış 155.5 alış yazdı 156 oldu, 156ya alış yazdım ben yazana kadar 157 oldu. baktım gelmiyor iptal ettim emri sinir bastı. 150lere kadar gelmiş yakalasam alırdım 2.seans.
Benim Asyaları 2.05ten sattım.   2. seans uçmuş, gideceğini bile bile satıyorum, kurallarıma uymak açısından :(

hayırlısı olsun sinan... bu nataşa adamı sinirde eder vezirde...bilindik taban hareketi yapıp seans sonuna doğru tavanda çakabilir... yarın satıcılıda acılabilir karsatışı ile 59000 lerede gelebilir... senyinede kuralına göre hareket etmeyiihmal etme...