0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uşağum, ben 6,50'den aldığım Garanti'yi dün sabah 6,96'dan boşalttım. Benim borsadan anladığım bu kadar maalesef. Varsa yoksa Garanti
hakkı hocam garantiyi gördün mü?2 depo benzin gitti )))))
Sorma Muhammet Hocam ya Amma velakin 6,32'lik Akbank'ım vardır, onu çaktım 7,42'den. S&P'ye duacıyız
Muhammet abi netaş 1 hafta gider borsada bişi olmazsa. Bugün ipekte 5 kademd aldım 10 dakikada bereket versin. Ufak bir miktar asya bank aldım bugün yarın 11de şutlarım onu da. Sabah netaşa yazılsam gelmez, saat 4te 105bin alıcı vardı tavanda.
Bizim Hakkı abiden ders almamız lazım SandP den gelen haberde tam hacim düşmüz trend çizgisinde debelenirken gelmeside çok manidar oldu.
Yok muhammet abi gelmeyeceği kesindi ilk seans. 2. seans piyasayı izleyemedim. Saat 5'e doğru açtım ekranı. baktım tavan yapmamış 155.5 alış yazdı 156 oldu, 156ya alış yazdım ben yazana kadar 157 oldu. baktım gelmiyor iptal ettim emri sinir bastı. 150lere kadar gelmiş yakalasam alırdım 2.seans.Benim Asyaları 2.05ten sattım. 2. seans uçmuş, gideceğini bile bile satıyorum, kurallarıma uymak açısından