0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu arada dehşet bedelsiz veren brisa hacim düşürüp salındıkca diğerleri tabana oturdu resmen, bakalım bugün tüm bedelsizciler uçtukları noktaya gerimi gelecekler yoksa düzeltme yapıp yönün yukarı gitmesi için hızmı kazanmış olacaklar...
sinan full söktaşdaydın sanırım...takibde neler var? alcar-ttrak-erboş- takip edilmeli, üçüde potansiyelli...bu arada dehşet bedelsiz veren brisa hacim düşürüp salındıkca diğerleri tabana oturdu resmen, bakalım bugün tüm bedelsizciler uçtukları noktaya gerimi gelecekler yoksa düzeltme yapıp yönün yukarı gitmesi için hızmı kazanmış olacaklar...
Dip için 52.000 diyenler vardı ama ben dışarıdan büyük bir şok gelmedikçe oraya ineceğini sanmıyorum. Buralar da alım için iyi seviyeler. Fakat yine de korktuğum için fazla riske girmek istemiyorum. Son bir haftadır gereğinden fazla düşmüş olan banka hisseleri ile vur-kaç yaparak temiz para kazandım
Avrupada ispanyanın durumu hiç iyi değil.Taşıma su ile değirmen döndürmekteler bunun yanında euro bölgesinde çalkantı durmuyor belli bir süre temkinli olmakta fayda.
malda olan yok sanırım... bayram dönüşü ile başlayan hareketlilik devamında 9 aylık bilanço verilerinin bitişi ile beklentiler sonlanacağından kasım ayı ufak ufak başlayan totalde iyi şelaleler yaşanır...
Ne bilelim borsayı böyle uçuracaklarını Muhammet Hocam. Endeks 60.000'lere düşerken ve kimse banka hisselerinin yüzüne bakmazken 5,70'lerden Garanti'leri topladık. 6,70'lere gelince de bu kadar kar yeter deyip sattık. Ne bilelim maldan kurtulduk diye sevinirken aslında mala bağladığımızı
Ben buradan daha fazla gideceğini sanmıyorum. Dün VOB'da 2 tane endeks pozisyonu sattım
%60 Alkim, %40 eregli saygilar sunarim ;-)
Alkımcı yok mu? Muhammet abi, naptın son durumlar nasıl.
kar cebe yakışır diyerek alcarı patates ettim, 9 aylık iyi yansımadı ama temeli sağlamlardan, alıp yatacağın senetlerden...adel de beklemeye devam,pozisyon arttırdım, bu arsa işi ve bedelsiz potansiyeli en geç 2013 ortasına kadarneticelenir, aralık sonu ocak ortası pozisyonu diğerlerini vererek arttırmayı düşünüyorum, mayısda banko temettümde var ki arsa olayı şuan değerlemede,bu veriler gelirse sağlam temettü de verir...uzun zamandır edeldeyim, nerden baksan 2yıl daha buradayım...bu arada alkimlerin iyi kazandırdı.. maşallaaahh diyelim nazarlamayalım...
Bu aralar altın ve gümüşte aşağı yönlü hareket bekliyorum.1600 bandında bekleyip alım yapılabilir.