Gönderen Konu: Altın-Döviz-Borsa (ekonomi) Platformu  (Okunma sayısı 39830 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Altın-Döviz-Borsa (ekonomi) Platformu
« Yanıtla #120 : Ağustos 07, 2011, 08:52:51 »
  Ben daha ileri gideyim izninizle; genel ve global bir politik hareket olmadıkça şu anki piyasa psikolojisinin uzun vadeli olarak düzelmesi zor. İllaki dünya çapında önemli bir hareket gerekiyor. Yani iş ekonomik olmanın çok ötesinde.
 Likitiniz var ise bunu maliyet düşürmek için belli seviyelere yaymalısınız. Ancak şirketi detaylı incelemenin yanında (bilanço, yatırımlar vs.) kesinlikle ABD siyasi politikasını gözden kaçırmamalısınız. Çünkü bu sıkıntılı dönemden para politikaları ile çıkılmayacak gibi. Yani olması hoş olmaz ancak bir Orta Doğu gelişmesi olabilir. ;)
 Not: Borsa mantığı gereği zaten düşüş olmak zorunda (maalesef). Çünkü çıkamayan şey düşer. ;) Umarım yanılırım tabi.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Ağustos 07, 2011, 08:52:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #121 : Ağustos 09, 2011, 03:05:39 »
hadi maliyeti düþürdün diyelim, kaðýtý aþaðý basarlarsa ne yapacaksýn, zarar kaç katýna çýkar... tek kaðýda baðlanma derim ama yinede senin kararýndýr, bakmýþsýn parsan 3,00 tl olmuþ bi bakmýþsýn 1,95 lerde sürünüyor, bundan dolayý vebal almak biraz sýkýntý olur þahsýmca... kaðýt alacaksan tek seferde kaðýt alma derim kademelere bakarak kademe kademe alman daha saðlýklý olur... þuan abd sýkýntýsý ve batak ab ülkelerinin ceremesinin çekiyoruz... aslýnda Türkiyenin geliþmiþliðini çekemeyen þahýslarýn baskýsý sürüyor ve bunlara destek olanda bilinçsiz ky grubu imkb düþerken verdikce veriyor...

sinanýn dediði doðru, borsa çakallarla dolu, kýsa vade de kazanmak bazen þans ile oluyor bazende zararýna kapatýyorsun... uzuncuysan önümüzdeki haftayla birlikte ufak ufak maliyetlenme olabilir... tabiii bunda alacaðýn þirketin verileri de çok önemli...

alış yapmadim,iyi ki yapmamişim zararım bir hayli artacakti bugün araba aldim eksigim kaldi kalan miktari ay sonu verecegim çok düşüş oldugu için satiş yapmadim piyasalar ay sonu toplar inşallah...

sinan senin ereðli vardý sanýrým... takibinde kimler var...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #122 : Ağustos 10, 2011, 00:12:32 »

ozaman yeni aracın hayırlı olsun murat... fed açıklamaları sonrası dow un artıda kapatması en azından yarını rahatlatacaktır... gap ı olmayan kağıt yok... yarın yataya sarmadan sert alımlar olacağından şüphem yok... şu bilinçsiz ky adamı mafediyor 3 günlük bilanço 11.250 zarar yazdırdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #123 : Ağustos 10, 2011, 00:18:22 »
İmkb'yi kumarhane çevirenler utansın. Yarın sabah gaplı açılış yine kötü.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #124 : Ağustos 10, 2011, 00:44:34 »
ozaman yeni aracın hayırlı olsun murat... fed açıklamaları sonrası dow un artıda kapatması en azından yarını rahatlatacaktır... gap ı olmayan kağıt yok... yarın yataya sarmadan sert alımlar olacağından şüphem yok... şu bilinçsiz ky adamı mafediyor 3 günlük bilanço 11.250 zarar yazdırdı...

teşekkür ederim abi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2004 1.6 sol sedan otomatik
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #125 : Ağustos 10, 2011, 00:45:37 »
http://herseyemaydanoz.com/index.php

ekonomi ''üç kağıt'' köşesini bir yoklayın bence
malatya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #126 : Ağustos 10, 2011, 09:08:49 »
İmkb'yi kumarhane çevirenler utansın. Yarın sabah gaplı açılış yine kötü.

yukarı gap bırakacağını sanmıyorum ama hisse bazlı olabilir.... bizim imkb aşağı  iyi uçar, yukarı koça karı gibi gider :)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #127 : Ağustos 24, 2011, 00:05:14 »
zararda olan varmı uşaklar :))))

sinan portföyde son durum nedir? 6 aylık ve 9 aylık bilançolar göz önüne alınarak teknik takibe alınacak varmı?

limak afyon çimentoyu alıcam muhabbetlerine şirket değeri için tavan tavan götürüyorlar, patlatırlar yakında...:)))

adanada deprem olacak diye adanaçimento tavan tavan gitmişti, yıkılan binalar için çimento lazım diye... sonra asıl deprem olmuştu, herkes elinde şemsiyeyle dolaşıyordu ama şenzlog şemsiyesiyle :))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #128 : Ağustos 24, 2011, 00:46:48 »
Afyon haberi ayyuka çıktı abi benim işim olmaz artık. Ağzına kadar hektaş aldım maliyet 1.31 civarı 5-6 kademe çıksa ben artıya çıkıyorum. Ereglıyı 3.20den verdim 64den dyhol aldım onu 70den verdım daha sonra 1.76dan tskb alıp onu 1.86dan verdim, 3.32den ereglı aldım 3.35den verdım. En son cuma günü hektaş aldım bekliyorum. Cuma günü 4.82den tkfene emir verdim yetişemedim alamadım:( yoksa artıdaydım şuan. Aldım verdım ekonomiye can verdim anlayacağın güzelde oldu. Borsa düşuş trendine girdi abi bu saatten sonra yatırımcı kalamam ben, bilançolardanda bi numara olmaz, olursa aynı gün yakalarsan anca. Tkfeni izlemeni önerebilirim güzel kağıttır. Bilançoda güzel geldi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #129 : Ağustos 25, 2011, 00:06:02 »
Afyon haberi ayyuka çıktı abi benim işim olmaz artık. Ağzına kadar hektaş aldım maliyet 1.31 civarı 5-6 kademe çıksa ben artıya çıkıyorum. Ereglıyı 3.20den verdim 64den dyhol aldım onu 70den verdım daha sonra 1.76dan tskb alıp onu 1.86dan verdim, 3.32den ereglı aldım 3.35den verdım. En son cuma günü hektaş aldım bekliyorum. Cuma günü 4.82den tkfene emir verdim yetişemedim alamadım:( yoksa artıdaydım şuan. Aldım verdım ekonomiye can verdim anlayacağın güzelde oldu. Borsa düşuş trendine girdi abi bu saatten sonra yatırımcı kalamam ben, bilançolardanda bi numara olmaz, olursa aynı gün yakalarsan anca. Tkfeni izlemeni önerebilirim güzel kağıttır. Bilançoda güzel geldi.

hektaşın temettüsünü yedim ama sene sonuna kadar iyi performans beklerken 10.mio dolarlık kredisinden sonra yalpalamaya başalmıştı... yükseliş trendinde nasıl bir tepki verecek merak ediyorum, 9aylık zamanıbi ihtimal 2 leri sınayabilir, 2,50-3,00 lar yalan oldu... şişenin f/k sıdüşük ve 10 numara kar açıkladı,0,06 temettüde veriyor, yani 800 tl ye 60 tl 8000 tlye 600 tl :)))

fener avrupaya gidemiyor ts ye gün doğdu, yakalayabilirsen diyeceğim ama ilk seans tavan koyar, 2 seansda koyabilir... yakalayabilirsensüper al-sat verir... fenerde 30 lara yolculuk başlar gibi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #130 : Ağustos 25, 2011, 01:04:09 »
Abi şişeyi bende izliyorum. Şuan paşabahçenin halka arzı gündemde tüm sektör kağıtları uçtu bugün. TS şampiyonlar ligine gidecek diye bir geyik var ne kadar doğru bilemiyorum. Ama fenere olacak her türlü haber Türkiye ekonomisini, 1. ligi hatta seçimleri bile etkileyebilir onu biliyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #131 : Ağustos 26, 2011, 18:02:17 »

Sn Yönetim kendime alkış vermek istiyorum. :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #132 : Eylül 08, 2011, 16:13:06 »
Muhammet abi varmı bi hareket? Hangi kağıttasın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #133 : Eylül 08, 2011, 16:25:47 »
Muhammet abi varmı bi hareket? Hangi kağıttasın.

ERBOŞ-ADEL-NETAŞ-MARAŞAL-GOZDE//// NETAŞ VE MARAŞALDE EKSİDEYİM, AL SATLARLA NATAŞA ZARARINA AZ KALDI... MARAŞAL ALLAH NASİP EDERSE 100 LERİ TEKRAR DENER... GOODY AL SATLARI DA GÜZEL....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GÜMÜŞ BALİNA
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 20000
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #134 : Eylül 09, 2011, 22:55:31 »
ufak ufak kağıt yönlendirmesi mi yapılıyor!!!! biraz kıpırdatıp mal boşaltmak için? yoksa eldeki mala talebi arttırıp piyasa mı yapılmaya çalışılıyor! Olayı çözen var mı?
Isparta Şarkikaraağaç METEM Elelktrik Öğretmeni

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #135 : Eylül 09, 2011, 23:29:43 »
babacan amcam açıklamayı yaptı 2. dip olabilir dedi.... yurtdışın da da şeroların ağzından çıkan bir kelime ile piyasaların içine ediyorlar... gavurlar yeterince mallanamadı mı derken imkb de 08/09/11 itibariyle yabancı  sayısı %62 lerde, önceki gibi doldur boşalt bitti derken adamlar gel gel ile yine kucağa bırakmaya başladılar... sürü psikoloji piyasaya yön verecek,alımlarla piyasaya güven gelse güzel olacak... tr de ise bilinçsiz ky yüzünden herkesde bir tedirginlik var, adamlar el tetikde bekliyor, kırmızı gördüğü an basıyor satışı... şuanki piyasa da bankalarda incelendiğinde altın fonları çoştu,kağıttan çıkış yapılıp altına giriş var, ama yakında altındaki çıkışlar kağıtlara yönelecek.... altın gün içinde 30-40 dolar düşüp-çıkıyor, düzeltmesi olur tahminim... bu ara önümüzde 3. çeyrek bilanço beklentisi var, bilanço ile sığ tahtalar endekse bağlı kalmaksızın sert tepkiler verecektir... sığ tahtalar ile bedelsiz ve mevsimsellik durumundan dolayı 9 aylıklarda iyi kar açıklayacaklar takip edilmeli, pozisyonlar kademeli olarak şimdiden alınmalı...

tersi bi durum olmaz ise haftaya 57-61 bin aralığı olur diyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GÜMÜŞ BALİNA
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 20000
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #136 : Eylül 10, 2011, 09:46:29 »
Umarım öngöründe haklı olursun.
Isparta Şarkikaraağaç METEM Elelktrik Öğretmeni

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #137 : Eylül 11, 2011, 21:33:16 »
Muhammet abi cuma piyasayı begenmedim. Pzt ya da salı kağıtla vedalaşıyorum. Beklediğim kadar kuvvetli bir tepki göremedim endekste. 58-59 bekledim benden bu kadar. Ara verip beklemenin daha iyi fikir oldugunu düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #138 : Eylül 11, 2011, 23:44:48 »
Muhammet abi cuma piyasayı begenmedim. Pzt ya da salı kağıtla vedalaşıyorum. Beklediğim kadar kuvvetli bir tepki göremedim endekste. 58-59 bekledim benden bu kadar. Ara verip beklemenin daha iyi fikir oldugunu düşünüyorum.

endeks güven vermesede hayırlısı olsun sinan... yapabilene vur-kaç yapıcan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #139 : Eylül 16, 2011, 00:18:15 »
babacan amcam açıklamayı yaptı 2. dip olabilir dedi.... yurtdışın da da şeroların ağzından çıkan bir kelime ile piyasaların içine ediyorlar... gavurlar yeterince mallanamadı mı derken imkb de 08/09/11 itibariyle yabancı  sayısı %62 lerde, önceki gibi doldur boşalt bitti derken adamlar gel gel ile yine kucağa bırakmaya başladılar... sürü psikoloji piyasaya yön verecek,alımlarla piyasaya güven gelse güzel olacak... tr de ise bilinçsiz ky yüzünden herkesde bir tedirginlik var, adamlar el tetikde bekliyor, kırmızı gördüğü an basıyor satışı... şuanki piyasa da bankalarda incelendiğinde altın fonları çoştu,kağıttan çıkış yapılıp altına giriş var, ama yakında altındaki çıkışlar kağıtlara yönelecek.... altın gün içinde 30-40 dolar düşüp-çıkıyor, düzeltmesi olur tahminim... bu ara önümüzde 3. çeyrek bilanço beklentisi var, bilanço ile sığ tahtalar endekse bağlı kalmaksızın sert tepkiler verecektir... sığ tahtalar ile bedelsiz ve mevsimsellik durumundan dolayı 9 aylıklarda iyi kar açıklayacaklar takip edilmeli, pozisyonlar kademeli olarak şimdiden alınmalı...

tersi bi durum olmaz ise haftaya 57-61 bin aralığı olur diyorum

uşaklar son ddurum nedir...

endeks 70000 lerdeyken türkiye hisselerine "al" veren şerefsizler 56.000 lerdeki hisseler için pahalı çekiyorlar... bunlar tam bir nokta noktalar...

neyse borsalara ciddi bir para girişi var... bu para nereden geliyor?  araplardan demeyin şimdi :))))  gelen para likitte ve altından realize edilen paralardır... tüm dünyaya alım geldi...

ağustos ayında bütçe 2.8 milyar fazla verdi... maşallah,şu ülkenin bu kadar üstün rasyolarına göre endeksinin 100 bin olması gerekir..... ama nerdeeee...