0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hadi maliyeti düþürdün diyelim, kaðýtý aþaðý basarlarsa ne yapacaksýn, zarar kaç katýna çýkar... tek kaðýda baðlanma derim ama yinede senin kararýndýr, bakmýþsýn parsan 3,00 tl olmuþ bi bakmýþsýn 1,95 lerde sürünüyor, bundan dolayý vebal almak biraz sýkýntý olur þahsýmca... kaðýt alacaksan tek seferde kaðýt alma derim kademelere bakarak kademe kademe alman daha saðlýklý olur... þuan abd sýkýntýsý ve batak ab ülkelerinin ceremesinin çekiyoruz... aslýnda Türkiyenin geliþmiþliðini çekemeyen þahýslarýn baskýsý sürüyor ve bunlara destek olanda bilinçsiz ky grubu imkb düþerken verdikce veriyor...sinanýn dediði doðru, borsa çakallarla dolu, kýsa vade de kazanmak bazen þans ile oluyor bazende zararýna kapatýyorsun... uzuncuysan önümüzdeki haftayla birlikte ufak ufak maliyetlenme olabilir... tabiii bunda alacaðýn þirketin verileri de çok önemli... alış yapmadim,iyi ki yapmamişim zararım bir hayli artacakti bugün araba aldim eksigim kaldi kalan miktari ay sonu verecegim çok düşüş oldugu için satiş yapmadim piyasalar ay sonu toplar inşallah...sinan senin ereðli vardý sanýrým... takibinde kimler var...
ozaman yeni aracın hayırlı olsun murat... fed açıklamaları sonrası dow un artıda kapatması en azından yarını rahatlatacaktır... gap ı olmayan kağıt yok... yarın yataya sarmadan sert alımlar olacağından şüphem yok... şu bilinçsiz ky adamı mafediyor 3 günlük bilanço 11.250 zarar yazdırdı...
İmkb'yi kumarhane çevirenler utansın. Yarın sabah gaplı açılış yine kötü.
Afyon haberi ayyuka çıktı abi benim işim olmaz artık. Ağzına kadar hektaş aldım maliyet 1.31 civarı 5-6 kademe çıksa ben artıya çıkıyorum. Ereglıyı 3.20den verdim 64den dyhol aldım onu 70den verdım daha sonra 1.76dan tskb alıp onu 1.86dan verdim, 3.32den ereglı aldım 3.35den verdım. En son cuma günü hektaş aldım bekliyorum. Cuma günü 4.82den tkfene emir verdim yetişemedim alamadım:( yoksa artıdaydım şuan. Aldım verdım ekonomiye can verdim anlayacağın güzelde oldu. Borsa düşuş trendine girdi abi bu saatten sonra yatırımcı kalamam ben, bilançolardanda bi numara olmaz, olursa aynı gün yakalarsan anca. Tkfeni izlemeni önerebilirim güzel kağıttır. Bilançoda güzel geldi.
Muhammet abi varmı bi hareket? Hangi kağıttasın.
Muhammet abi cuma piyasayı begenmedim. Pzt ya da salı kağıtla vedalaşıyorum. Beklediğim kadar kuvvetli bir tepki göremedim endekste. 58-59 bekledim benden bu kadar. Ara verip beklemenin daha iyi fikir oldugunu düşünüyorum.
babacan amcam açıklamayı yaptı 2. dip olabilir dedi.... yurtdışın da da şeroların ağzından çıkan bir kelime ile piyasaların içine ediyorlar... gavurlar yeterince mallanamadı mı derken imkb de 08/09/11 itibariyle yabancı sayısı %62 lerde, önceki gibi doldur boşalt bitti derken adamlar gel gel ile yine kucağa bırakmaya başladılar... sürü psikoloji piyasaya yön verecek,alımlarla piyasaya güven gelse güzel olacak... tr de ise bilinçsiz ky yüzünden herkesde bir tedirginlik var, adamlar el tetikde bekliyor, kırmızı gördüğü an basıyor satışı... şuanki piyasa da bankalarda incelendiğinde altın fonları çoştu,kağıttan çıkış yapılıp altına giriş var, ama yakında altındaki çıkışlar kağıtlara yönelecek.... altın gün içinde 30-40 dolar düşüp-çıkıyor, düzeltmesi olur tahminim... bu ara önümüzde 3. çeyrek bilanço beklentisi var, bilanço ile sığ tahtalar endekse bağlı kalmaksızın sert tepkiler verecektir... sığ tahtalar ile bedelsiz ve mevsimsellik durumundan dolayı 9 aylıklarda iyi kar açıklayacaklar takip edilmeli, pozisyonlar kademeli olarak şimdiden alınmalı... tersi bi durum olmaz ise haftaya 57-61 bin aralığı olur diyorum