0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kesinlikle haklısın Muhammet Hocam. Bu arada ben bu düşüşü bir fırsat olarak görüp eser miktarda Garanti aldım 7,16'dan, eyi mi ettik göreceğiz bakalım
futureler iyi toparladı... öğleden sonra garantiyi 7.30 lardan verirsin...
Hamdolsun takipteyim
Şuan endesk düşmüşken yeni alımlar yapılır mı?düşüş devam eder mi?
hakko hocam verdin mi garantileri?
7,30'dan okuttum Muhammet Hocam, bu arada 7,08'den bir miktar daha alıp ortalamayı düşürmüştüm, Allah bin bereket versin, bu ayki benzin paramız çıktı
Merhaba parsandan 2.51 maliyetim var ,bir miktar daha alıp maliyeti düşürmek sizce nasıl olur?Düşüş devam eder mi?
Muhammet abi teşekkürler...ben arabami sattim 1 ay parasini degerlendireyim dedim ama daha düşerse zararim bir hayli fazla olur.Ben maliyeti düşürüp 2.70 civarinda arabanin parayini cekeyim diyorum sizce yatirilir mi? şuan 2.51 den 2400 lot var,aracin parasini eklersem toplam 6700(maliyet 2.39)lotum oluyor.telden yazdigim için imla hatasi olabilir
Eğer borsada yeniyseniz hiç bulaşmayın. Bu ortamda para kazanmak gerçekten zor ve daha da zorlaşmaya başladı.
Abi ereglıyi temettusunu aldiktan sonra tkfen almistım. Bu hafta eregliyi 6 aylık iyi gelecek diye almaya basladım fiyatta cazipti. Bu hafta borsa için karar haftası olacak, duruma gore herşeyi sıfırlayıp ara verecegim. Ya da tepki amaçlı banka kagıtlarına geçip vurkaç yapacagım. Amerika not indırimi midemı bulandırdı pazartesıyı kımse kestiremıyor, ben fiyatlara yansıdıgını ve pzt tepki bekliyorum. İlgilendigim kağıtlar benim hep aynı abi. Banka tskb cazıp gozukuyor bana, hektaş, tkfen, sinpaş, EREGLİ, Dünyada bir bozulma olmazsa ereglıde orta vade çift haneli rakamlar beklerım.