0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Parsan'da ümit var mı sizce?4-5 leri hatta 8-9 ları görebileceği söyleniyor... ytd
Aslan çimento bir gösteriş yaptı geri düştü,80-90 lara yükselir mi sizce?Şuan 64,00
düşüm ardından tepki verip yukarı yapsada devamında yön yine aşağı olacaktır, aslan çimento şu durumdaki düşüş hattında iken hala bazı hisse topiklerinde kağıtın 500-600 tl lere gideceği söyleniyor, umut ederek beklemek bu oluyor sanırım,bundan dolayı beklenti satın alınıyor ama gerçekleri zaman gösterecek ve bunlara üzülmüyor değilim, kağıtın rasyolarına bakarsanız olması gereken fiyat aralığı 20 tl bilemediniz 30 tl dir... sadece şahsi görüşüm budur
Doğru diyorsun ciğerim. Bir de takası kapattılar sağolsunlar, yabancı ne almış, ne satmış göremiyoruz. Borsa tam kumarhane oldu.
Ben emtia ya para yatırmıştım fakat bütün dengler aynı anda bozulunca riski yeterince göremedim yalnış karar verdim.Altın tarihi rekorda.Bu ara çok aşırı dalgalı aman deyim DİKKAT
Fitch'in cari açık ve not arttırımı ile ilgili açıklamaları borsayı çökertmiş durumda. Tepki alımlarına mı geçsek, n'apsak http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/650375-not-artisinda-cari-belirsizlik
Kesinlikle haklısın Muhammet Hocam. Bu arada ben bu düşüşü bir fırsat olarak görüp eser miktarda Garanti aldım 7,16'dan, eyi mi ettik göreceğiz bakalım
Türkiyenin carı açık vermesi olsa olsa büyümeyi biraz kısıtlar ama öyle eskilerde olduğu gibi ciddi krizlere sebep olacağını sanmıyorum.Doların ise öyle çok aşırı yükselmesini de beklimiyorum.T.C. merkez bankasının cari açığı kısmende olsa kapatmak adına dolara yol vermesi ile dolar alınabilir bence