Gönderen Konu: Vvt-i Larımıza Filtre Takma Sorunu Orjinal Ve Ucuz Parça Ile çözüldü Arkadaşlar.  (Okunma sayısı 9489 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Yok yakmasında değilim yaksın yaksın :D
Çeyrek depoyla 15km yol yapınca aşağı yukarı 100 km de 90 lt yakıt yakıyor.Bugatti  onun yanında çoook ekonomik kalıyor.Onu kast etmiştim :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
benzin ne durumdaydı? fullden inmedi demi, yarı deponun altındaydı? yarı deponun altında olunca hiç modifiyesi olmayan toyotalar bile zorlayınca birden iniyor ibre ben bir keresinde çeyrek depoyla 20 km gitmiştim :D son çeyrekti, kapının önündeyken 20 km sonra yandı ışık..böyledir sendeki durum da :D titreye titreye çalışması da boğaz kelebeğinin kirlenmesindendir, ne kadar kullandın filtreyi ?  çok tozlu yerlerde mi gezdin? filtren hakkında yorum yapamam, yed kullanmadım hiç, filtre konusu önemli, paraya kıymak lazım
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
o benzini gördüm hemen söktük aldığım yere de geri verdim :D adam takarken ne kadar benzin olduunu görmüştü yarım depo falan wardı 2 saat sora tekrar gittim adam hortumla benzinmi aldınız naptınız böyle olması imkansız dedi :D aynı sorun bizim bi arkadaşta daha yaşandı yine 33 plaka bi sedan var onda da sonra ankaradan özel olarak bütün apartlarıyla sipariş etti şimdi krallar gibi geziyor vallahi
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
işte nokta burda...aparatıyla vs!! sen sadece filtre taktın anlamadığım nasıl taktın onu? sensörü ne yaptın? onu bir köreltme söz konusu takan adamla konuşmak isterdim :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
sanayi işi yaptık bi demir bulduk sensör uzunluğunda kestik üstüne sensör deliği yaptık :D teknoloji uydurduk kendi kafamızdan sonra olan oldu işte :D ama bütün parçalar yerine oturdu onu başardık :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
sanayi işi yaptık bi demir bulduk sensör uzunluğunda kestik üstüne sensör deliği yaptık :D teknoloji uydurduk kendi kafamızdan sonra olan oldu işte :D ama bütün parçalar yerine oturdu onu başardık :D
İyi hoş güzel de sensör deliğini yapmışsınız sensörü takmamışsınız :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
hikmetim parçanın yerine oturması mesele değil ki :D mesele olan randıman vermesi, mühendisler o işi öyle demir kesmeyle yapmıyorlar, bir daha kesinlikle aracın için üretilmiş parça kullan, öyle universal kit bilmemne hikaye, senin aracın için üretilen varsa onu al, 3e mal edeceğine biriktir 5e mal et ama için rahat olsun, şimdi kelebek boğazı temizletmeye ve çok yaktığın benzine verdeğin parayı o zaman verirdin, şimdi sorun yaşamazdın ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
taktık ya takmaz olurmuyuz :D o kadar da diil yani :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
hikmetim parçanın yerine oturması mesele değil ki :D mesele olan randıman vermesi, mühendisler o işi öyle demir kesmeyle yapmıyorlar, bir daha kesinlikle aracın için üretilmiş parça kullan, öyle universal kit bilmemne hikaye, senin aracın için üretilen varsa onu al, 3e mal edeceğine biriktir 5e mal et ama için rahat olsun, şimdi kelebek boğazı temizletmeye ve çok yaktığın benzine verdeğin parayı o zaman verirdin, şimdi sorun yaşamazdın ;)
ya 2 yıl önce mersinin olanaklarıyla ancak o kadar oluyordu şimdi çok yer açıldı herkes işi öğrendi ama filtre işinden soğudum hala acaba yine çok benzin yakarmı diye bi korku oluyo insanın içinde doğal olarak...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
hikmetcan 98 corollam var, AEM filtrem de var, ama kullanmıyorum..çünkü benim aracım için üretilen bir kit bulamadım, kendim yapma taraftarı değilim, çok kolay yapabilirim, hatta sensörü takmadan da kullanabilirim, benim kasamdaki herkes öyle yapıyor ama ben yapmam..ya e-bay.comdan ya da e-bay.de sitesinden alcam, amerikada buldum bir tane 150$kit, karbon borular, ve süper bir dizayn yapılmış, çift katmanlı falan hem ses hem performans için muhteşem bir olay..üstüne de yine AEM mushroom filtre takmayı planlıyorum ona da 150$vercem, 300 dolar bir de kargo, sanırım 700 liraya falan patlıcak bana ama benzinde asla bir artış olmıcak, motoruma asla bir zarar vermeyecek..performans vercek hatta belki yakıtı bile düşüecek !! daha ne isterim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
vallahi doru diyosun daha ne isticen ki :D vallahi ne biliyim aslında çok seviyorum hava filtresini toyotalarda sensörlü olduğu için muhteşem ses veriyor en iyi opel ve toyotalarda veriyor genellikle ama toyota da bi başka yani...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
yok hikmetcan hepsi hikaye :D bu filtre sesi m50 motordan gelir ;) özellikle m50b25 motordan gelir o ses ki metalik bir hırıltı bir tıkırtı, mest eder adamı..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
daha ne istiosun işte hadi şimdiden hayırlı olsun o zaman :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
yok ki bende m50 motor :D e34 ve e36 kasa bmwlerde var 2.0 ve 2.5 versiyonları.. bmwnin ilk vanos sistemli motorlarıdır, m50b25 motor 2.5 motorlu olan m50b20 motor da 2.0 motor olan..o araçlardan bir tane almak şart..dursun köşede :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
:D tabi canım al bi tane dursun bi köşede canın sıkılırsa sırf hava filtresinin sesini duymak için gezersin arada bi :P :D