Gönderen Konu: Vvt-i Larımıza Filtre Takma Sorunu Orjinal Ve Ucuz Parça Ile çözüldü Arkadaşlar.  (Okunma sayısı 9379 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
tamam ben sustum sen ne zaman gelceksinD:
klein aber mein..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
bu dönem tatil yok okulda yaa :( yaza kadar gelemicem gibi duruyor :(
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
bizim 96 corollayı satıp 2006 2005 corolla alıcaz ona simota filtremi takamayacağım herhalde.bu sensör olayı ne işse inş. hallederim
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
 arakdaşlar bu parçayı servisten temin edebilioz mu  sonuç nedir  konu başka yerlere kaçmıs san Kİ. TEMİN EDEBİLİORSAK BEN UYGULAMK İSTİORUMM yarımcı olun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
temin edebiliyorsunuz evet, parça numarası bilsek muhteşem olcaktı ama siz dizeller için emme manifolduna giden boruyu isteyin, sensörün bağlandığı boruyu, onu takcaksınız aracınıza, ucuna da filtre ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
vallahi 3 sayfa okudum hiç ama hiç bişe anlamadım gözünüzü seviyim biri bana anlatsın,benimde aracımda açık hava filtresi var simotanın borusunu kullanuoyurm üstünde sensörün takılacak yeri var taktım bitti gitti 4,5 5 aydır kullanıyorum allaha şükür problem yaşamadım olay tam olarak nedirrr çoook merak ettim?:D buda filtrem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
vallahi 3 sayfa okudum hiç ama hiç bişe anlamadım gözünüzü seviyim biri bana anlatsın,benimde aracımda açık hava filtresi var simotanın borusunu kullanuoyurm üstünde sensörün takılacak yeri var taktım bitti gitti 4,5 5 aydır kullanıyorum allaha şükür problem yaşamadım olay tam olarak nedirrr çoook merak ettim?:D buda filtrem

markası nedir filtrenin hocam?nerden aldın? bide diğer küçük filtreye benzeyen parça nedir onu anlamdım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
boru simota,filtre yed küçük olan krank filtresi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
hala meraktayımm.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
hala meraktayımm.....
Onur anladığım kadarıyla burda yapılmak istenilen; Senin normalde kit olarak aldığın filtrede sensörü takılacak jak yeri var.Onların yapacaklarında yok.Onlar dizellerin sensörlü boğazını alıp benzinlininkine takıcaklar.Bu sayede filtreye giden sensörün bağlandıgı boru kısalmış olacak.Sensörden sonra gelen açık tarafa da boru yardımıyla veya direk olarak açık hava filtresini takıcaklar.
 :)
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
saolasın kardeşim çok merak ediyodum nedir ne değil diye,krom 60 mm lik bir krom boru alınıp üzerine bu sensörü takma yeri yaptırılsa çok daha sağlıklı ve performansa yönelik olmaz mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
ben krom değil de karbon boru arıyorum..krom zor ısınıyor ama ısınıyor sonuçta, karbon ısınsa da sadece dışı ısınıyor, içine geçmiyor o ısı..ebayde bir kit buldum, kitin fiyatı 150$ kargo da 100$ 250 dolar hava filtresine vermek de insanın içine oturur, ama hala aklımda o kit..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
sebostyle diye bilinen yerli bir üretici abimiz var googlede araştırırsan bulman mümkün,carbonfiber döküyor ama sağlam para istiyceğine eminim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
onur arkadaşım sana bişi soracam öncelikle bende yed hava filtresi kullandım ama arabayı rezil etti 2 yıldır motoru kendine getiremiyoruz ben taktığımda çalışırkan titreme hatta 1-2 sönme yaptı ve öyle bi benzin yiyordu ki sana anlatamam 15 km yolu nerdeyse çeyrek depoyla gittim geldm... sende hiç böle sorun oldumu?
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
onur arkadaşım sana bişi soracam öncelikle bende yed hava filtresi kullandım ama arabayı rezil etti 2 yıldır motoru kendine getiremiyoruz ben taktığımda çalışırkan titreme hatta 1-2 sönme yaptı ve öyle bi benzin yiyordu ki sana anlatamam 15 km yolu nerdeyse çeyrek depoyla gittim geldm... sende hiç böle sorun oldumu?
98de de 2009da da asla böyle birşey yaşamadım ya :blink: bu kadar çok sorun yaşayan da duymadım kesinlikle sensörle alakalı birşey ama yine de 15km/çeyrek depo olamaz depo delik olmadıkça, orda hatan var..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
98de de 2009da da asla böyle birşey yaşamadım ya :blink: bu kadar çok sorun yaşayan da duymadım kesinlikle sensörle alakalı birşey ama yine de 15km/çeyrek depo olamaz depo delik olmadıkça, orda hatan var..
Geçmiş olsun kardeşim.Yine aramızdasın. :)

*15 km yi çeyrek depo ile gitmek neredeyse km de bir litre yakıt yakmak şaka gibi nerdeyse hele ki bu araçlarda.
Peki filtreyi çıkartınca da yine aynı yolu çeyrek depoyla gidebiliyor musun?
Eğer durum değişmiyor ise sensörün arızalanmıştır karışımı ayarlıyamıyordur ve yakıt fazla gönderiyordur belki yakıtın çoğunuda yakamadan dışarı atıyordur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
sağol emre teşekkür ederim :)
emre çoğunu değil nerdeyse tamamını yakmadan atıyor, bu kadar benzini yakmak için iridium buji falan lazım :D buji bile yetişemez bu benzine, sonuçta 4 tane silindir yakacak bu benzini e hacmi de 1600cc, daha geniş olsa yine bile tamam dicem..yok o hacimde bu sayıda silindirle o kadar benzin yakılmaz gibi geliyor, egsozdan fışkırıyordur..sensör bozuk çooooook büyük bir ihtimal

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
Bugatti veyron yanlış hatırlamıyorsam.Tam performansta kullanıldığı zaman 100km de 30 lt yakıt harcıyordu. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
emree...o araçta 2 tane 8 silindir motor var :D bakalım kaçmış; hoop 16 silindir vaay :D 4 tane turbo var of of of :D e yaksın be abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
yok beyler ya filtreyi çıkarınca yakıt düzeldi ama araba o günden beri titreye titreye çalışıyor... ya varya benzin ibresinin videosunu çekmem lazımdı hız ibresi gibi oynuyordu sanki :D :D
hesap iptal :)