Gönderen Konu: Vvt-i Larımıza Filtre Takma Sorunu Orjinal Ve Ucuz Parça Ile çözüldü Arkadaşlar.  (Okunma sayısı 9486 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Bu sabah kendiliğinden sönmüş buldum

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.eymirim.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
Toyotanında böyle bir güzelliği var işte
2005 Corolla Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.eymirim.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
Cihan ne oldu abi sonuç ?
2005 Corolla Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
ALINTI
Cihan ne oldu abi sonuç ? [/quote]

Evet Cihan, var mı bir gelişme?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
sonuç olumlu arkadaşlar ama filtrenizin boğaz çapı 60 lık olsun mümkünse.

yarın resimlerle anlatıcam tam olarak.

manyak ses geliyo bu arada... Vtec gibi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
ALINTI
yarın resimlerle anlatıcam tam olarak[/quote]

Bekliyoruz hala Cihan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
yeni gördüm arıza ışığı yanma olayını, akü kutup başını söküp takarak o ışığı söndürebilirdiniz ama teyp kodu gerekirdi onun yerine daha basit bir yöntem var, sigorta kutusunda ecu sigortasını sökerek de ecuyu sıfırlayabilirsiniz, benim aracım diagnostic bağlantı yapıldığında 5 tane arıza verdi sonra ecuyu sıfırladık sigorta sökerek, sadece biri kaldı o arızalardan.. eski arıza çözülse bile orda kalıyor arıza kodu
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
<!--quoteo--><div class='quotetop'>ALINTI</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Cihan ne oldu abi sonuç ? 

Evet Cihan, var mı bir gelişme?

eee hocam biz hala bekliyoruz :) 2007 den beri bi gelişme olmadımı bak genc üyeniz de yapıcak yardım lütfen :)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
Hocam sorum resimde belirttim böylemi olacak...

http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
mehmet o fiş dediğin şeyin (soket) girdiği yer, boğaz, onu alcaksın, senin hava sensörünü de o boğaza takcaksın hemen arkasına da açık hava filtreni koycaksın, kutuyu iptal etceksin onun yerine açık hava filtresini takcaksın, yapcağın şey filtreden önce dizellerdeki boğazı takman, sensörü de o boğaza bağlaman ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
hmm :) tmm bu parcayı bi bulayım ben  bi arkadas var zaten serviste belki ucuz yoldan alırız :P ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
yapabilen yapsın belki bizlerde deneriz iyi olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
yapabilen yapsın belki bizlerde deneriz iyi olur
ben yaptım sadece deneme amaçlı; buyur bu da sesini çektiğim video;
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/2009-corolla-filtre-sesi/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
güzel ses almışssın hocam güncel corlla yla ilk vvt-i kasa nıın filtre montajı aynı mı olur?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
güzel ses almışssın hocam güncel corlla yla ilk vvt-i kasa nıın filtre montajı aynı mı olur?
muhtemelen aynı olur, dizelin sensör takılan parçayı alıp kendi aracının boğazına takıcaksın, arkasına da istediğin filtreyi takıcaksın..sıkılınca da çıkarırsın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
türkay bigün buluşalım benim anlamadığım konu var
 halada anlayamadım ben arabama boruyu cıkarıp direk hava filtresine taktığım zaman araba çalışmıyor neden ? bende taktırmak istiyorumda yardımcı olursan sevinirim ban ya buluşalım bigün ayarlayalım şu işi gidelim 2.sanayiye yada 3 te olur:D
klein aber mein..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 58
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür edildi
Arıza sinyalini benimkindede yaktı (benzinli) ama 1 km gidip stop ettim tekrar çalıştırdım problem yok. Sanırım filtrenin çektiği havanın miktarı değişince arıza veriyor sonra kendi kendine düzeltti. Bu arada motor resmini görünce aklıma geldi, şu toyota logosunun üstündeki siyah paneli tutan küçük siyah puntolar var sökülüp takılıyo onları bulabileceğim bir yer varmı acaba bildiğiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
türkay bigün buluşalım benim anlamadığım konu var
 halada anlayamadım ben arabama boruyu cıkarıp direk hava filtresine taktığım zaman araba çalışmıyor neden ? bende taktırmak istiyorumda yardımcı olursan sevinirim ban ya buluşalım bigün ayarlayalım şu işi gidelim 2.sanayiye yada 3 te olur:D
harun çok kötü bi zamanlama oldu yaa :( gelirdim valla 2ye de 3e de ama ankaraya geldim bugün, ve kısa zaman içinde gelmicem gibi duruyor :( sen hava filtreni değiştirince çalışmaz araç, ille de sensör der :) dizeller için küçücük bir parça var, bi boğaz, onu takıp onun üstüne filtreyi takcaksın sistem bu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
benim ki dizel değil ki bildiğin benzinli..arıza ışığı falan yanma gibi olayda yok araba hiç çalışmıo:D
klein aber mein..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
harun dizellerde hava sensörünü taktığın yer kapakta değil ayrı bir boğazda, onu alcaksın, sendeki sensörü de oraya takcaksın filtreyi de o boğaza takcaksın abi