0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bazen sorun hiç ummadığınız yerden çıkabiliyor. bizim amcaoğlunda zafira var, 2'ye zor geçiyordu alet. herzaman da yapmıyor. 2 kere şanzıman indirtti, birine işçilik ödemedi ama şanzımanı indirtmişken %50 olan balatayı değiştirtti, baskı bilyası değişti, baskıda değişmeyen kalmadı neredeyse. 600 civarında para harcadı. sonunda sorun bulundu. vites kolunu tutan plastik aksam kırılmış ve arasıra sıkışıyor araya. tüm suç ustanın, ben olsam kuruş işçilik vermezdim, ilk bakılması gereken, sökümü 1 dakika olan yeri en son söküyor...
öncelikle geçmiş olsun çok can sıkıcı, aynısı ben gecen yaz yaşadım çünkü hatta hala çözümlemedik,seçenekler şunlar, aisin piyasada yan sanayisi olan bir ürün, işçilik hariç fiyat olarak orjinal marka adı ve fiyatı şudur;ascon aisin 250 tl, baskı balata bilya set,bunlarda şöyle bir sorun oluyor volant değil çünkü ben yaptırdım yine devam adiyor,baskı kısmında balatayı karşılayan yerde baskının şemsiyeleri var,onlardan biri dahi ağri olsa ki yan sanayide oluyor,yada eğriliyor, araç özellikle ısındıktan sonra kaldışta titreme yapar vites geçişleri özellikle 1.2 veri geri viteste sorun verir,bir diğer seçenekte ustanız aisini cebe atıp yada para farkını toptancıdan alıp yan sanayi aisin takmış olabilir,bunu neden yapıyorlar defalarca şanzıman indirsin ki sizden her seferinde 100 tl koparabilsin, parçayı kendiniz japon otodan alın ascon aisin olsun (250 tl) güvendiğiniz ustaya gidin taktırken izleyin,inşallah çözüm bulursunuz
sizin bütün şikayetleriniz tamamıyla bende oldu saygın kardeşim, bende çok uğraştım 3 kere şanzıman indi sadece işçilik 300 havaya gitti, benimde ustam dostumdu başında beklemedim ama pişman etti, çünkü oda esnaflığın çakallığındaymış,aisin üzerinden çıkan ama kim bilir hangi yan sanayi aisindi, daikin de var japon oda onuda tavsiye ederim valeo hiç tavsiye etmem, titreme var ama arabanınızın çekişi ve yol gidişi iyi demi, özellikle şehir içinde araç ve şanzıman ısındıktan sonra 1 le 2. vites çok kastırarak geçer, ama size bir bilgide vereyim bu araca böylede binilir, içinizde korku yapmasın ama işte kafaya takılıyor nede olsa
evet aynı sorun haklısınız, ben böyle biniyorum çünkü aynı düşüncedeyiz sonuçta o kadar para ve emek harcandı bende yeni taktırmak yerine böyle zaman geçiriyorum, ekonomi iyiken kendim alıp parçayı gideceğim güvendiğim ustaya özellikle haftasonunu seçip oturacağım dükkanda izleyeceğim,size tavsiyem binin böyle zaman geçsin ilk fırsatta yenilersiniz