Gönderen Konu: Baskı Balata sorunu  (Okunma sayısı 17951 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Baskı Balata sorunu
« Yanıtla #40 : Mart 05, 2010, 22:12:20 »
Teşekkür ederim Hakan abicim. Sağolasın verdiğin bilgiler için...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 05, 2010, 22:12:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #41 : Mart 07, 2010, 09:07:26 »
sayın saygılı kardeşim birebir aynı sorunu yaşıyoruz ben aylardan beri araştırıyorum benim de vites geçmiyodu titreme aşırı derecede vardı aisin orjnal baskı balatası aldım vites sorunu tamamen senkromeç dişlisinden 70 lira 1. vites dişlisini değiştirdim vites sorunu halloldu titreme sorunu da tamamen volanın taşlanmadan baskı ile alıştırma yapılmadan takılmasıdır bende titreme hafif şekilde devam ediyo en kısa zamanda volanıda taşlatıcam o sorunda ortadan kalkıcak inşallah vites işini sanzımancıdan başkasına yaptırma sakın saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #42 : Mart 07, 2010, 20:30:35 »
Bi kaç arkadaşta volanın taşlanmasından bahsetmiş.. Şimdi sizlerin verdigi bilgiler güzel , ayrıca tekrar bu bilgiler içinde teşekkür ediyorum fakat, bunları sizler biliyorsunuzda o usta dediğimiz insanlar niye bilmiyolar? Volanı niye taşlamazlar titreme yapıcağını bile bile?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mart 07, 2010, 21:35:45 »
saygın kardeş herkes bilir bir hikaye vardır. tüm avukatlardan özür dileyerek avukat versiyonunu anlatacağım;
yeni avukat olan genç heyecanla babasına yaklaşır, -babacım senin 20 yıldır çözemediğin veraset davasını ilk iş günümde çözdüm. babası; -iyi yaptın, 20 yıldır senin okul harçlığın nerden geliyor zannediyordun.
dediğim gibi bu hikayenin her meslek dalı için olanı var. avukatlardan tekrar özür diliyorum.
saygın kardeş sen anladın onu...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #44 : Mart 07, 2010, 22:17:41 »
biraz konuyu dağıtmış gibi olucam arkadaşlar belki baştan çok özür diliyorum , size bir sorum olcak benim arabada frene basıyorken garip bi ses gelmeye başladı 2 haftadır , tırrrr diye bi ses geliyo sanki dönen bi pervane olurda yavaşlayınca bir ses çıkarya döne döne onun gibi birşey , diyelim ki 90 km hızla gidiyorum aniden frene basınca böyle bir ses çıkmaya başlıyor , bunun nedeni ne olabilir sizce , balatalarımı mı değiştirmem gerekiyor , araç 22600 kmde 20000 bakımına götürmedim 12400 de götürmüştüm en son bakıma , sizce ne yapmalıyım?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mart 07, 2010, 22:19:42 »
biraz konuyu dağıtmış gibi olucam arkadaşlar belki baştan çok özür diliyorum , size bir sorum olcak benim arabada frene basıyorken garip bi ses gelmeye başladı 2 haftadır , tırrrr diye bi ses geliyo sanki dönen bi pervane olurda yavaşlayınca bir ses çıkarya döne döne onun gibi birşey , diyelim ki 90 km hızla gidiyorum aniden frene basınca böyle bir ses çıkmaya başlıyor , bunun nedeni ne olabilir sizce , balatalarımı mı değiştirmem gerekiyor , araç 22600 kmde 20000 bakımına götürmedim 12400 de götürmüştüm en son bakıma , sizce ne yapmalıyım?
bence bakıma götürmelisiniz arabayı. balatalardan gelen sesi de söyleyin baksınlar güzelce...
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Mart 08, 2010, 07:57:50 »
bence bakıma götürmelisiniz arabayı. balatalardan gelen sesi de söyleyin baksınlar güzelce...
Baktırmakta fayda var. Balatalar çok biterse ve o şekilde kullanmaya devam ederseniz hem sürüş açısından tehlike doğurur, hemde fren disk aynalarını çizerek daha çok masrafa yol açar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #47 : Mart 15, 2010, 14:41:24 »
Salih bey volan taşlandıktan sonra sorun çözülür demişsiniz. Bende şunu soracağım arabayı kullandıkça bu sorunun kendiliğinden ortadan kalkması ihtimali varmı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 125000
  • Model Yılı: '14
  • 3 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mart 15, 2010, 15:06:59 »
 Avukatlarla fazla uğraşma Murat Bey açarım davayı haaa!!!!!! :D :D :D Av. Ahmet Balbay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Mart 15, 2010, 16:19:34 »
Avukatlarla fazla uğraşma Murat Bey açarım davayı haaa!!!!!! :D :D :D Av. Ahmet Balbay
başıma geleceği biliyorum ben onun için baştan özür diledim. sen dava açarsın, doktor versiyonunu anlatsam hande hanım terlik atar... en iyisi susup oturmak, anlatmıyorum bişey... :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 125000
  • Model Yılı: '14
  • 3 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Mart 15, 2010, 17:25:43 »
Biz Toyotacıya dava açarmıyız hoş görü var hoş görü :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Mart 15, 2010, 21:24:24 »
eyvallah zaten ben de toyotacının böyle bir zihniyette (hikayedeki gibi) olamayacağını biliyorum. ister avukat olsun ister doktor. sözüm meclisten dışarı yani :D