0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bide kızdığım olay şu aynı sorun devam ederken tutup arabayı bana o halde vermesini anlamıyorum.. O kadarda denedim test ettim dedi..
Demek ki yetkili servislerden memnun kalmadığımız gibi özel servislerden de memnuniyetsiz ayrıldığımız zamanlar oluyormuş...
Daha geçtiğimiz cumartesi taktırdım yenilemeyi düşünmek için erken. Fazla zaman geçmeden bi gösteriyim dedim. Bide kızdığım olay şu aynı sorun devam ederken tutup arabayı bana o halde vermesini anlamıyorum.. O kadarda denedim test ettim dedi..Bide debriyaj kavrama ayarını değiştirsek, biraz daha aşağıda kavrasa acaba o vites geçişlerindeki titreme son bulabilirmi?
aslında olay servis değil. herşey ustada bitiyor. servis o işi garantili yaptığı için fiyatlar biraz daha yüksek oluyor doğal olarak. usta heryerde aynı usta, insan heryerde insan. önemli olan dürüstünü bulabilmek...yoksa yetkili servisle bi sıkıntımız yok.
sizin araçtakinin orjinal olduğunu anlamak kolay, rampada bayılma hemen olmuyorsa, rampada kalkışlarda geri kaçmıyorsa, devirle km saati örtüşüyorsa sorun yok demektir, orjinal olmayanlar aynı bitik balata belirtileri verebiliyor zamanla
2 ay yazmamanın acısın çıkardım uzun olduysa affola
Bekir bey ilk başalrda sizde sorun yaşamışsınız fakat sonradan kullandıkça bu sorunun geçtiğini belirtmişsiniz. Ne kadar süre kullandıktan sonra geçti yada şöyle sorıyım kaç km yol yaptıktan sonra düzeldi?Bide bu ustalar da alıngan oluyolar başlarında durunca bana güvenmiyomusun moduna giriyorlar Benden 80 tl işçilik aldı ama aisin marka seti 260 tl'ye saydı
Son zamanlarda yokuşlarda vs. aracımda performans düşüklüğü hissediyorum. Devir ile Km örtüşüyor fakat yokuşta sanki aracın arkasında 500kg yük varmış gibi gidiyor. Geçen gün ön disk ve balatları değiştirdim turlarken o meşhur bilinçsiz tip sanayi ustası dediki baskı balatan falan filan... İnanmadım tabi tamam usta baskım zayıf ama km ile devir örtüşüyor performansı neden etkilesinki dedim. Hatta kaçırmada yok hiçbir şekilde çok defa test ettim 3.vites tam gaz yokuş yukarı el freni çekilmiş vaziyette hiç kaçırmıyor dedim. Sen değiştir ondan sonra bana hak vereceksin dedi. Acaba baskı balatanın ömrünü tamamlamak üzere olması performansı ne derece etkiler? Cevaplarsanız tecrübeleriniz ile sevinirim. Saygılar...
henüz 2500 km oldu balataya. rampada kesiliyor ama buji ve buji kablolarından yapıyor. bekir malzemeyi aldı, ilk fırsatta takacağız inşallah. geri kaçma yok, kavrama çok güzel, ses, tıkırtı yok, titreme yok, maşallahı var. sıfır balata...
Ümit bey bu test oalyını nasıl gerçekleştiriyorsunuz.. Demişsinizki, test ettim 3.vites tam gaz yokuş yukarı el freni çekilmiş vaziyette hiç kaçırmıyor.. Bu kaçırma olayı nedir bide 3. viteste el freni çekilmesi durumunu açıklayabilirmisiniz