0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hic ugrasma git carreforu a metroya al mutlu aküyü ben 80 ytl ye aldım cokda memnunum bu arada sana olayı abartmıslar bence sorun senin sakın sarj dinamosunda olmasın bi komurlerine bak derim [/quote] +1
10 yıl garantili...[/quote]Mümkün değil. Ömür beklentisidir o. Ben 3 yıl garantili akü bulamadım çılgın gibi aradım.
size delphi tavsiye ederim ben onu kullanıyorum vede hiç bir problem yaratmadıhatta yağlardada delphiyi kullanıom[/quote]delphi marka aküleri zaten toyota ücretsiz olarak takıyor geçenlerde aküm bitti garantiden 80 amper delphi takıldı
delphi marka aküleri zaten toyota ücretsiz olarak takıyor geçenlerde aküm bitti garantiden 80 amper delphi takıldı[/quote]aslında solemeden edemiyecem benim hiç toyotam olmadığı için bilmiyodum bilgilendirdiğin için sağol ama bence delphi iyi marka kaliteli tabiki dağhanında dediği gibi Mutluyum, Mutlusun, Mutlu
Aracını aküsü 40 veya 45 amper dar tiptir. Aynısından şaşma eğer amperini yükseltirsen aracının elektrik sistemini yakabilirsin. Ayrıca aracı ittirerek açlıştırma çok zararlı.[/quote]bu doğru değildir, yüksek kapasiteli akü ile yakma vs mümkün değildir. Aküye takılan devre ne kadar çekerse o kadar akım alırsın aküden zaten, kapasitesi yüksek ise yüksek akım verir diye birşey yoktur.