Gönderen Konu: 2005 Hb Sport Sonunda Yay Takıldı :)  (Okunma sayısı 11842 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
2005 Hb Sport Sonunda Yay Takıldı :)
« : Şubat 12, 2007, 16:27:11 »
eski haliyle yay atılmış hali arkadaşlar çarşamba yada perşembe spoyler'im geliyo

Toyota Club Türkiye

« : Şubat 12, 2007, 16:27:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1 : Şubat 12, 2007, 17:01:10 »
Güzel görünüyor. Fakat altını vurma sorunu ortaya çıkmaz mı ? Malum, İstanbul sokakları pek düze değil ... Yine de güle güle kullanın

Yalnız resim koyarken lütfen dikkat edelim, çok büyük resimler sayfa düzensizliğine, ayrıca sayfanın yavaş açılmasına neden olmaktadır. Bir sayfayı açmak yavaş internet bağlantısı olanlar için tam bir işkence halini alır.

Resimlerinizi 800x600 hatta en fazla 1024x768 boyutunda koyarsanız daha iyi olacaktır.

(Ricam sadece size değil, resim ekleyen tüm üyeler içindir)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Şubat 12, 2007, 19:44:03 »
Mesut Bey aracınızdaki aksesuarlar sade ve  hoş olmuş. Gönlünüzce binmeniz dileğiyle. Araçta bulunan  far kaşlarını nereden temin edebiliriz? Yapıştırmamı  ?? Sökmek isteyince yapışkanı kolay çıkar mı? Fiyatı nedir? Bilgi verirseniz sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Şubat 13, 2007, 09:36:12 »
Alıntı yapılan: Ozan Dinç Topal
Mesut Bey aracınızdaki aksesuarlar sade ve  hoş olmuş. Gönlünüzce binmeniz dileğiyle. Araçta bulunan  far kaşlarını nereden temin edebiliriz? Yapıştırmamı  ?? Sökmek isteyince yapışkanı kolay çıkar mı? Fiyatı nedir? Bilgi verirseniz sevinirim.
[/quote]

farlardaki kaşlar yapışkan evet...sokmesi çok kolay...iz bırakmaz kesinlikle...nerden teğmin edebileceğine gelince..reklam tabellası hazırlıyan reklamcılardan temin edebilirsin...yalnız alırken dikkat etmen gereken şey oto boyosandan yapılmış olmalı çünkü iki çeşidi var ve biri mat diğeri oto boyasıyla boyanmış parlak ve cilalı reklam yapışkanı...iki metre işini görür parçada alabilirsin sanırım metresi 6 YTL ydi.....bunun nasıl yapıldığına gelirsek eğer once iki metre aldığın reklam yazısı yapışkanını 1 er metre olarak ikiye böl ve bitanesini yapışkanından ayırıp diğer 1 metrenin üzerine hava kabarcığı kalmıycak şekilde yapıştır..bu hem kalın olmasını hemde gece farlarını açtığında farlardan çıkan ışığın yaptığın kaşın içinden geçmesini engeller...tek katta yapabilirsin tabiki..daha sonra bi A4 kaıdıyla farın ustune koyarak yapmak istediğin kaşın kalıbını kaıda çiz...daha sonra bu kalıbı makasla kesip 1 metrelik reklam bandının üzerine koyup kes ve kaşı ortaya çıkar...
şimdiden kolay gelsin diyorum..unutmadan diğer far için aynı kalıbı ters çevirerek 1 metrelik reklam kaıdının uzerine koyup çiz...iki farıda ayrı kalıp alırsan aralarında farklılık olur...bence tek kalıp al ve arkalı önlü kullan...eğer kadıköye yakınsan bire bir yardımcı olurum hatta aracın kaşlarını ben yaparım  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Şubat 13, 2007, 16:28:51 »
Mesut bey ilginiz için teşekür ederim. En kısa zamanda reklamcı ya uğrayıp dediğiniz şekilde yapmayı düşünüyorum. İstanbulda olsaydım işimiz biraz daha kolay olurdu .yardımlarınızla   İstanbul dışında oturuyorum. Peki aracın boyasının aynsını yapabilirmi reklamcı? Yani koyu - açık olur mu araç boyasına göre. Yardım için tekrar teşekür.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Şubat 13, 2007, 18:04:47 »
Alıntı yapılan: Ozan Dinç Topal
Mesut bey ilginiz için teşekür ederim. En kısa zamanda reklamcı ya uğrayıp dediğiniz şekilde yapmayı düşünüyorum. İstanbulda olsaydım işimiz biraz daha kolay olurdu .yardımlarınızla   İstanbul dışında oturuyorum. Peki aracın boyasının aynsını yapabilirmi reklamcı? Yani koyu - açık olur mu araç boyasına göre. Yardım için tekrar teşekür.
[/quote]

aracın boyasının bi ton açığı veya koyusu olucabilir...ben tek bir reklamcıya gitmiştim..bağzı reklamcılarda renk tonunda fark olabilir...yalnız bu bahsettiğim şey reklamcıların reklam panosu yaparken yazı karakterlerini oluşturdukları yapışkan kağattır...örnek vericek olursak şoyle bi resim ekliyim baaaaari

mesela bu resimdeki siyah..sen aracının renginde olanı bulursun   umarım resim sana yardımcı olmuştur...
ama bu  resimdeki ufak bi parça..senin alıcağının genişliği 1 metre uzunluğu ise birkaç kilometre ama sen dilediğin kadar kestirirsin

[quote=Günal Yılmaz]
Güzel görünüyor. Fakat altını vurma sorunu ortaya çıkmaz mı ? Malum, İstanbul sokakları pek düze değil ... Yine de güle güle kullanın

Yalnız resim koyarken lütfen dikkat edelim, çok büyük resimler sayfa düzensizliğine, ayrıca sayfanın yavaş açılmasına neden olmaktadır. Bir sayfayı açmak yavaş internet bağlantısı olanlar için tam bir işkence halini alır.

Resimlerinizi 800x600 hatta en fazla 1024x768 boyutunda koyarsanız daha iyi olacaktır.

(Ricam sadece size değil, resim ekleyen tüm üyeler içindir)
[/quote]

uyarınız için teşekkürler..uyarınız üzerine gerekli değişikliği yaptım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Şubat 13, 2007, 18:20:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #7 : Şubat 13, 2007, 18:55:42 »
araban gerçekten güzel olmuş ..
gerçi lastik brz kalın duruyo ama önemi yok..
bide en kısa zamanda plakalarını değiştir daa güzel görünür...
yönetim: kurallarımız gereği kullandığınız resim kendi resminiz veya kullandığınız araç olması gerekmektedir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Şubat 13, 2007, 20:00:22 »
Alıntı yapılan: özgür özkan
araban gerçekten güzel olmuş ..
gerçi lastik brz kalın duruyo ama önemi yok..
bide en kısa zamanda plakalarını değiştir daa güzel görünür...
[/quote]

kalın durmasının nedenini kısaca açıkliyim.....malum ülkemiz doğal gaza yeni yeni kavuşuyo..benim yaşadığım yerdede doğal gaz çalışmaları nedeniyle yollar berbat...oyuzden 215/45/17 taktım lastikleri aslında215 genişliğe sahip olan bi lastiin yanağı 45 olması fazla kalın değil aslında ama 40 daha tatlı dururdu oda ayrı bi konu ... ayrıca sırf yollar bozuk diye 1 yıldır yayda atmamıştım aracıma  ustelik benimki gibi bi araba düşmanı kardeşin varsa 40 yanak yerine 45 yanağı tercih ediceğine eminim
aracımla ilgili olan iltifatınada teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Şubat 17, 2007, 14:00:31 »
ahanda buda hava filtrem  simota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 17, 2007, 17:50:57 »
Arkadaşım hepsi çok güzel olmuş güle güle kullan darısı azda olsa bizim başımıza
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Şubat 17, 2007, 23:27:28 »
Alıntı yapılan: Bülent Öztürk
Arkadaşım hepsi çok güzel olmuş güle güle kullan darısı azda olsa bizim başımıza
[/quote]

olur olur mutlaka olur ama biraz sabır ve birazda gaza gelmek gerek

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Şubat 18, 2007, 00:09:35 »
gule gule kullanman dılegıyle.sesi nası rahatsız edecek kadar cok oluyo mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Şubat 18, 2007, 00:26:34 »
Alıntı yapılan: Coşkun Demiratlı
gule gule kullanman dılegıyle.sesi nası rahatsız edecek kadar cok oluyo mu?
[/quote]

aslında bu çok güzel bi soru...bugün bostancıdan gebzeye kadar aracı bu kiti taktırdıktan sonra kullandım yaklaşık bi 40 kilometre...aslına olay şu sakin kullanımda hiç sesi yok orjinal hava filtresi gibi ve gaza belli bir hızla bastığında ses yok...(bu bence çok güzel) az öncede ağilemle akraba ziyaretine gittik ve arabada oturanlar hiçbirşey anlamadı....fakat gaza birden yüklenince motor çıldırıyo  kükremeye başlıyo ve verdiği ses baya yüksek...aslına ses hava filtresinden alınmaz...motorun hava girişindeki boğazdan çıkar...bunlar açık hava filtresi oldukları için bu sesi yalıtamazlar..aslında olan biten bu ...ben çok memnun kaldım bu kitten..para konusunda sıkıntı yaşamayanlarada tavsiye ederim....ben taksitle aldım oda ayrı bi konu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • hkup@mynet.com
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #14 : Şubat 18, 2007, 13:44:34 »
maşallah çok güzel olmuş.
98 euro civic 1,4is

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Şubat 18, 2007, 18:00:40 »
Alıntı yapılan: Hüseyin Köp
maşallah çok güzel olmuş.
[/quote]

Hüseyin ya biz seninle bursada görüşücektin hani  sana PM atmıştım bursaya gelirken ama cwp gelmedi yahu   sen yapıcanmı bişeyler aracına

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Şubat 18, 2007, 22:18:00 »
Güle güle kullan herşey cuk oturmuş  
Benim aracı bildiğini umarak birkaç soru sormak istiyorum
Yaklaşık 4-5 aydır yaylarım hazır evde beklemesine rağmen taktıramadım nedenine gelince serviste yaptırmak istedim ancak 260 ytl fiyat çektiler (4 helezon değişimine   ) zar zor 190 ytl ye düştüler ancak yinede çok fazla bulduğumdan yaptırmadım.Seninki kaça mal oldu? sanırım servis değil herhangi bi sorun yaşadın mı? ve rot ayarı gerektiriyor mu?
+
Trd yazılarını nasıl ve kaça temin ederim
Saygılar...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Şubat 19, 2007, 07:33:12 »
Dostum Aracını biliyorum evet . sana tavsiyem servise okadar para verme.aslında bende herşey için aracımı servise götürürüm ama bu sefer götürmedim.niye diye sorucak olursan cevabım şu =
- burayı iyi dinle  
30,000 bakım için aracımı Herzamanki gibi Pendikte Bulunan Toyota Dumankaya servisine götürdüm = 1997 den beri orayı kullanırız babamla ondada 97 kasa ae101 var lacivert ama sattı  =
servis kağıdındaki rakamları incelerken dikkatimi çeken bi tutar oldu...hava filtresindeki tırnaklardan biri kırılmış ve onu değiştirmişler. bu tırnağın fiyatı 1,5 YTL değişim ücreti 4 YTL dedimki ustalardan birine abi sen tırnağı bana ver ben değiştiririm ya bu ne boyle ? oda bizde herşey ücretli dedi.
gelelim şimdi senin sorunun cevabına- Oto sanayide yay amartisör işi yapan herhangi bi ustaya git ve değiştirtir.sadece dikkat edilmesi gereken şey amörtisörlerin söküldüğü yönde takılması =genelde yanlış takılmaması için vida yuva aralıkları farklıdır tek bir şekilde takılabilimesi için=
bu arada bende hiçbir sorun çıkmadı fiyat olarakta 80YTL.yayları aldığım yerle anlaşmalı oldukları için ise 50YTL ye hallettiler Bostancı oto sanayide.Rot ayarı gerektirmiyo çünkü benim jantları sökerken ben dikkat ettim bijonların hangisi hangi vidaya denk geliyosa nasıl söktürdüysem oyle geri taktırdım  zaten onlarda gerekmez demişti ?
TRD yazılarına gelince..ben Gebzede oturuyorum.benim burda devamlı alışveriş yaptığım aksesuarcım var..bigün el freni körüğü sormaya girdim baktım TRD yazısı ana dedim o ne  3,5YTL ye almıştım.senin yaşadığın yerde yoksa ben burdan alır sana kargoyla yollarım..ama bu konunun devamını PM den konuşalım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Şubat 21, 2007, 21:28:23 »
hava filtresinin sesini merak eden olursa işte vidyosu..ilk 20 saniye önümde bi araba vardı basamadım.oyuzden hani bişey yok diyip kapatmayın hemen

http://rapidshare.com/files/17595880/VIDEO_00001.avi.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #19 : Şubat 21, 2007, 22:28:16 »
çok güzel oluyo..
yavaş yavaş inşallah bitirceksin..
sıra kule gergisinde inşallah en yakın zamandada onu alırsın..
güle güle kullan..
bide arabana nazar boncuğu al  
yönetim: kurallarımız gereği kullandığınız resim kendi resminiz veya kullandığınız araç olması gerekmektedir.