0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok güzel oluyo..yavaş yavaş inşallah bitirceksin..sıra kule gergisinde inşallah en yakın zamandada onu alırsın..güle güle kullan..bide arabana nazar boncuğu al [/quote]Özgür türkiyede pek bulunmuyo bu hafta ebay'da çok araştırdım aslında getirtmeyi düşünmedim değil oda olur yakında inşallah
ya hep merak ettiğim bi konu var şimdi tahmin ediyorumki senin arabanın garantisi dolmamıştır ...peki sen açık hava filtresi taktırmışsın o zaman garanti kapsamı dışına çıkmıyomu araç [/quote]3,000 km sonra servise giricek araç bende merak ediyorum ozaman sorarım
Hüseyin ya biz seninle bursada görüşücektin hani sana PM atmıştım bursaya gelirken ama cwp gelmedi yahu sen yapıcanmı bişeyler aracına[/quote]görüşürüz dostum.aslında bende sıksık gebzeye geliyorum.hatta ramizle bile görüştüm.arabaya gelinceherşeyi zamana bırakıyorum aklımda var bişeyler.ama para yok şu sıralar.şimdilik cam filmi krom egzoz ucu app plaka vede dikiz aynasında papağanım var
hayırlı olsun harbi tam oturaklı olmuş.benimde aklımda rüzgarlık.hb arabada rüzgarlık olmazsa olmaz.[/quote]rüzgarlık çok uzun zamandır aklımda var aslında ilk almayı düşündüğüm parçaydı fakat ilk müzik sistemine yöneldim ve o bu şu derken buzaman kadar sarktı
güzel olmuş hayırlı olsun..ben de bi rüzgarlık ve perf. ekzoz düşünüyorum. hayırlısı [/quote] yarislerin rüzgarlığıda çok tatlı bence taktır performasn ekzoz yerine filtre kiti tak bence..ekzozlar çok aşırı benzin sarfiyatına neden oluyo unutma..Ahanda bide sana bi rüzgarlık resmi bence çok yakışmış
hayırlı olsun kardeşim..senin arabana yorum yapmayı seviyorum..çok ilgileniyosun çünkü arabanla..ama rüzgarlığın brz daa uzun olanları vardı keşke ondan alsaydın..daa çok yakışrdı.. ama genede gzl olmuş..[/quote]evet ya gerçekten aracımla çok ilgileniyorum yorumların için sağol..daha öncede bi paliom vardı onunlada böyle ilgileniyodum çocuğum gibi bunlar rüzgarlıın uzununu kardeeşim dün görmüş oda abi uzunu var daha güzel duruyodu dedi bi an şaşırdım...keşke ama geçti artık...ilerde inşallah[quote=Murat AKDENİZ]Hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız, film çalışmalarında benide bilgilendirirsen sevinirim kaç aydır yaptırcam biri öle dio biri böle dio kararsız kaldım bi ara cam boyatma düşündüm fakat fiyatlar çok yüksek geldi. [/quote]boyatmayı tavsiye etmem...en açık tonda film derim ama polislerde çok takıyo bu olaya....yaptırırsam zaten forumda paylaşıcam....
Hayırlı olsun Mesut tüm parçalar için. Güle güle kullan. Epey güzel olmuş araba.[/quote]teşekkür ederim Günal...beyenmene sevindim...bide T-Sport'un ön tamponunu taktırıcam kısmet olursa yaza doğru..daha bi güzel olucak bence bikaçtanede güncel resim
Yay kitinin fiyatı nedir acaba? Sedan dizel Corolla'ya uyar mı??[/quote] dizel olması bi önem taşımıyo...sonuçta benzinlide dizelde aynı karosere sahip...kitin fiyatı 350 YTL...sedanlarada uyar
Arabam yüksek hızlarda çok yaylanıyor. Cumartesi günü süratli bir şekilde yoldaki tümseğe girdim. Ön amortisörler küt diye bir ses geldi. Çok yaylandığı için oldu. Acaba yay bu yaylanmayı biraz da olsa önler mi?[/quote]öncelikle yay takman konforunu azaltır bunu söyliyim..benim yaylarım sert.tüm çukurlar hissediliyo valla ama bu esnemeyi spor yaylarla aşabilirsin konforundan biraz ödün vererek tabiki...birde sana tavsiyem 4cm den daha fazla düşüren yay takarsan araban hoplaya hoplaya gider bunu bil...corollalara en ideal yay 4cm dir