0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence 4 cm bile fazla. Zaten ben orjinal jant-lastikleriyle kullanacağım. Jant büyütmek gibi bir niyetim var ama durumlar el vermiyor işte. Yere çok alçalmasını falan da istemiyorum zaten. Az alçalsın, yol tutuşu hissedilir derecede artsın ve yaylanma azalsın. Çok mu şey istiyorum acaba? [/quote]çok değil çok değil ozaman 3cm sana ideal..orjinal jantlarla süper olur
Bende aynısını düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterecek. Kendimi ayarlar ayarlamaz hemen bir yay seti alacağım. Bak şimdi yay setine hevesim tuttu. Bu araba beni batıracak yaww [/quote]benimki batırdıbile şimdiden 7 8 milyarı buldu ama arabama herşeyim feda
mesut selam yabancı bir sitede cts nin ön tamponunu sormuşsun halen ilgileniyormusun?[/quote]evet ilgileniyorum istersen buraya yaz istersen mail at zombi_80hotmail.com[quote=Emrah Çolak]Çok güzel yapmışsın abi arabayı zaten en son toplantıda senin arabayı örnek alıp yapacağım demiştim arkadaşlara işe tesisattan başladım şimdi camlarda sıra [/quote]benim aracımı örnek almana sevindim...yani aracımı beyenmene...bu durum için öncelikle teşekkür ederim...birkaç proje daha var aklımda yakın zamanda olucak inşallah bununla ilgili konu başlığını SORUNLAR / ÇÖZÜMLER bölümünde bulabilirsin takip etmen senin içinde faydalı olucaktır Buda direk linki [url]http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=1827[/url]
selam mesut bir kaçgün müsaade et parça fiyatlarını tespit edicem.[/quote]Sabırsızlıkla bekliyorum
öncelikle herkese selamlar.foruma üyeliğim yeni onaylandığından anca yorum yapabiliyorum.gebzedeyken nerdeyse çoğu zamanımız mesut abiyle beraber geçiyor.araba üzerindeki çoğu işlemleri yaparken zaten yanındaydım.yayları beraber aldık beraber taktırdık test sürüşünüde beraber yaptık.gerçekten çok güzel oldu araba.rüzgarlığın ve hava filitresinin siparişinide beraber verdik ama okul dolayısıyla ankaraya geldiğimden montajlarının yapıldığını göremedim.ama gidince onlarıda test ederim.arabanın yapılmasında elimden geldiğince yardım ettim.gerçekten çok güzel işlemler yaptı mesut abi arabasına kendisini takdir ediyorum.ve devamı gelecek çok güzel işlere imza atıcağımıza eminim. yazın dahada çok değişecek inşallah araba bekleyip görücez.[/quote]Vay üçkağatçı hoşgeldin kardeşim aramıza öncelikle yaza bikaç işlem daha gerçekleşicek kısmet olıursa inşallah... biraz daha dışına önem vericem....saolasın kardeşim .......
spoiler işini kaça hallettin kardeş? servisten mi aldın ne yaptın? güle güle kullan güzel olmuş araban.[/quote]spoileri Mert Tuningten aldım arkadaşım fiyatı 150 YTL Boyalı geldi aracın renk kodunu alıp ona göre boyalı geliyo fabrikadan...fabrika dediğim ise SPIDER firması mutlaka duymuşsundur...
Spider'ın ürünleri bayağı kalitelidir...[/quote]kaliteli ama ebatlarda biraz şaşma var
valla ne diyelim masallah....[/quote]coşkun sende olmasan yalnız kalıcam ben ya sağolasın
Hakikaten maşallahı hakediyor 41 kere maşallah... Gebzeye her gelişimde trfikte bakınıyorum rastarım sana diye ama bi türlü denk düşmedi mesela dün oradaydım.insallh baska zamana.Ön tarafa orjinal karlık yaptırsan 4*4 lük olur mesut kardes.[/quote]Ferdi Cumartesi Fuara gidicemzmite gelicekmisin sende fuara...geliceksen mutlaka görüşelim ya 0536 263 74 88bu arada iltifatın için çok teşekkür ederim şımardım ön tamponla ilgili bi çalışma olucakta biraz daha zamana ihtiyacım var malum maddi durumlar zaten ev aldım sıkışığım bu aralar