0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkay, çalışmaların çok güzel ve bir temele dayanıyor. Keşke yollar Türkiye'de daha güzel olsa da bazı sıkıntılar yaşanmasa. Ön tampon altı dağıtıcıda işine çok yarar. Ama plastik yaptırabilirsen.
ben hala farklı ebata karşıyım. arkadaşlar bi aracın en uygun lastik ebadı o fabridaki mühendisler tarafından hesaplanıyor ve teorikte en uygunu seçiliyor. sonra binlerce km testler yapılıyor. bence çok değiştirmek istenirse yine en yakın ebatlar kullanılmalı. görünüş güzel olacak diye mazallah hayatımızı tehlikeye atmaya gerek yok. yaşım ve yapım gereği mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama caddede birileri bakıp imrenecek diye risk almam ben. ama görünüşe önem verip güzel yakıştıranlar var onlara da saygı duyuyorum...bir de arkadan itiş arabalarda farklı lastik ebatlarından bahsedilmiş. o araçların o lastikle kullanılmak üzere tasarlandığını hiç düşündünüz mü? mesela benim arabam, yayları, amortisörleri, kolları, salıncakları aynı ebata göre tasarlanmış. o arabalarda ön-arka yay ve amortisör sertlikleri farklı olabilir, kollar takımlar farklıdır muhakkak.yanılıyor olabilirim...