Gönderen Konu: Yeni Corolla Mı? Yeni Civic Mi?  (Okunma sayısı 43858 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Corolla Mı? Yeni Civic Mi?
« Yanıtla #160 : Mayıs 06, 2010, 11:28:25 »
verdıgım paraya gercekten pişmanım eskı efsane kasa corolla larla yakından alakası yok aracın.50 bın km deyım cıkarmadıgı sorun kalmadı.sen bakma öyle seöyleyenlere :D servıs kayıtlarını bı sordur bakalım garantıden neler degısmıs neler :D

ALLAH yardımcın olsun :)

Gözünü seveyim corollacığımın gözünüüü :P

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #160 : Mayıs 06, 2010, 11:28:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • günlüðüm
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #161 : Mayıs 06, 2010, 11:34:34 »
Arkadaşlar bende yeni toyotacıyım.  :) Şahsime ait ilk aracım, imzamdaki aracımın ismi Rahvan. Henüz servise girmedim fakat eli kulağında giderim yakında.  
Civic mi Toyota mı konusunda ise bence şu iki araç % 50-50, :kanka: tercih, zevk meselesi, hiç farketmez diye düşünüyorum.   Kaliteyse her ikisi de japon zaten. Birisi 1.6 benzinli (Benzin litre fiyatı 3,79 - hondacıların moralini bozmak gibi olmasın) diğeri 1.4 diesel ( mazotta olmuş 3,09 ). Civic alıp lpg taktırmak ne kadar mantığa aykırı ise, diesel alıp kadranı zorlamakda o kadar abesdir fikrimce. Eğer yüksek hızlı bir araç isterseniz, Civic'e binersin, yok yolculuğun keyfini sürmek, aracın tadını almak istersen mutlaka Corolla derim. (Rahvan at misali tatlı tatlı) Test sürüşlerine katılmanızı öneririm.

Sağlıcakla.
Kader beyaz kağıda sütle yazılmış yazı, Elindeyse beyazdan gel de sıyır beyazı. Rahvan - 2008@Toyota Corolla D4D M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #162 : Mayıs 06, 2010, 12:27:31 »
Arkadaşlar benim bir yazlık komşum var belçikada ikinci el araba satıcısı.Afrikadan gelen alıcılar toyotadan başka araba almıyor,toyota ver de ne olursa olsun alıyorlar diyor.Bu toyotanın ne denli mukavemetli bir araba olduğunu gösterir.Araba kalitesini eski modellerinin fiatının yüksekliği ispat eder.Arabanın görüntüsünün hızının kıymeti harbiyesi olmaz.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #163 : Mayıs 06, 2010, 13:00:53 »
Bu zamana kadar yaptığım en iyi otomobıl tercihi yeni kasa corolla almak oldu.Ne yaktıgı mazotu dşünüyorum nede şurasından sesmi geliyor acaba diye.Çünkü ben aracımda sıkıntı yok olanalrı bilemem :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #164 : Mayıs 06, 2010, 13:15:55 »
benimde suana kadar  aldıgım(babamın)5.30d 2006 BMW benımkınden ses gelıyor oda gaza basınca turbodan cıkan muthıs ses ve koltuga yapıstıran ivmenın verdıgı haz :D kısacası toyota nın baskanın ıtırafı herseyı acıklıyor ''plansız buyumemızın sonucudur bu problemler dıye'' sonuna kadar katılıyorum. forumda gezın yolda kalan m/m vıteslerı;o vıtes kutularının bulungu araclar da toyota sorunsuz dıye bısey yok toyota bızde kullanıcılar olarak bunu kabul edelım sorunsuz arac yoktur,sorunsuz yetkılı  servıs vardır.ben aracımda olusan problemı servıse bıldırdıgımde bu sorun kısa surede duzeltılebılıyorsa bu marka guvenılırdır.yıne forumdan yetkılı servıs ıle ılgılı problemlerı görebılırsınız bızzat bmw ege servısıne gıdıyorum ve işçilık ucretı euro karsılıgı hesaplanıyor.ama bızım yetkılı servıslerımızde kı yetısmıs elemanlara bıle 800 900 tl verıyorlar :D ne kadar trajı komık!!bu ıscılıkten ne beklersınız. aracıma yapılan her mudahalede basında duruyorum ve yanımda kac defalarca servıs mudurunun benım elemanlara yaptıgım uyarılar sonucu yuzu kızardı elemanlarının becerıksızlıklerınden dolayı :D allah askına yetkılı servıste ust duzey egıtım alan bır elemanın turboyu yanlış baglama gıbı bı ıhtımalı olur mu sorarım sıze :D :D bukadar acı durumlar ıste.. bır mamulu sattıran ıllakı yetkılı servıslerdır yanı musterı memnunıyetlerı sonucu begenılen hızmetın dıger ınsanlara ıletılmesıyle olusur.ben beko yetkılı bayıisıyım ve musterı memnunıyetı bızım musterıler tarafımızdan tercıh edılme sebebımızdır.umarım bır yetkılı okuyordur.köru körune baglılık=sacmalık :D saygılar...
corolla comfort D4D 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #165 : Mayıs 06, 2010, 13:24:53 »
İbrahim bey eğer müsait olabilir,bir gününüzü ayırabilirseniz sizi çanakakle aydoğan servise götüreyim. 100%100 müşteri memnuiyeti alabileceğinizden eminim her zaman servisimi övüyorum sanki onlardan para alıyormusum gibi :D ama cidden sahiplerinide şahsen tanıdığım güvendiğim için kendi plazam'mış gibi arkalarında durabiliyorum bugün canakkalede abartısız 3 aracın ikisi toyota ise 65.000 nufüslü şehir yanılıyor olamaz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #166 : Mayıs 06, 2010, 13:29:02 »
aynı seyden bahsedıyoruz zaten,markayı marka yapan verdıgı hızmet kalıtesıdır... burada 3 tane var denıyorum sureklı zten hepsını sımdılık :D
corolla comfort D4D 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #167 : Mayıs 06, 2010, 13:37:34 »
Gerçekten İzmir toyota servisleri sıkıntılıymış,Sonları adana servisi gibi olmasın,Yada olsun banane :D :D Şaka bir yana, benim izlemim gerçekten,Honda izmir'de gerek servis bakımından gerek 2. el bakımından çok memnun.Benim dayımın oğlu izmirde.Onda 2010 civic premıum var.Her fırsat buldukça tartışmamıza rağmen,Onun aracının,Corolla'ya göre bir sürü kusurunu bulmamama rağmen vazgeçiremiyorum Honda'dan :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Land Cruiser
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #168 : Mayıs 06, 2010, 13:45:06 »
bi toyota sever için zor bi soru aslında malesef bnde civic diyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #169 : Mayıs 06, 2010, 20:53:41 »
tutulmadı derken
kasa olarak bence tutulmadı etrafta gözle görülür derecede bir önceki kasa varken şuankı kasa tek tük görülüyor...
Opel VecTRa C 2oo5 Comfort
Toyota CoroLLa E12 2004 Sol...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Rampada Görüşelim (İnerken değil Çıkarken) :)
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #170 : Mayıs 06, 2010, 21:27:23 »
arkadaşlarla muhabbet ederlken arabalardan söz açıldı arabanız ne diye ve farkettikki 5 toyotacı 4 honda 1 ford vardı onu bilmem ama orta staandarttaki memurlar japoncu galiba :)

şunuda blirtiyim toyotolar 98-2003 model arasıydı 4corolla 1 avensis:)
hondalar  2005-2010 civic
ford 05 modeldi  focus

demekki yeni modellerde honda tercih ayrıca son civic alan arkadaş 3 yıl daha kasanın değişmiyeccceği yönüne duyum almış
ToYoToYoTa ToYoToYoTa Sigara İçirmem İçinde Asla ToYoTA.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #171 : Mayıs 06, 2010, 21:37:40 »
Honda'yı dış görünüş beğendiriyor.Kemal abi kızacak ama genellikle orta yaşlılar Civic kullanır kendilerini genç gösterebilmek için :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #172 : Mayıs 07, 2010, 01:24:15 »
tam tersi , malesef genç ve çılgın kesimin elinde , ortalığı duman ediyorlar, arabalarıda genellikle pert...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #173 : Mayıs 07, 2010, 01:30:13 »
Gerçekten İzmir toyota servisleri sıkıtılıymış,Sonları adana servisi gibi olmasın,Yada olsun banane :D :D Şaka bir yana benim izlemim gerçekten,Honda izmir'de gerek servis bakımından gerek 2. el bakımından çok memnun.Benim dayımın oğlu izmirde onda 2010 civic premıum var.Her fırasat buldukça tartışmamıza rağmen,Onun aracının corolla'ya göre bir sürü kusurunu bulmamama rağmen vazgeçiremiyorum Honda'dan :)

Valla haklısın Taylan , bu honda hastalık bir şey, insanın kanına giriyor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #174 : Mayıs 07, 2010, 01:51:06 »
Valla haklısın Taylan , bu honda hastalık bir şey, insanın kanına giriyor :D

Honda'nın 98-99 kasalarını ben çok beğeniyorum. Ama yeni kasa Civic tamamen felaket abi bee :D özellikle Mesut abinin dediği gibi el freni ve göstergeler oldukça vasat.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #175 : Mayıs 07, 2010, 12:40:51 »

Honda'nın 98-99 kasalarını ben çok beğeniyorum. Ama yeni kasa Civic tamamen felaket abi bee :D özellikle Mesut abinin dediği gibi el freni ve göstergeler oldukça vasat.

El freni çok sıradışı alışmak zaman alabilir, honda bu modeliyle tabuları yıkmış, çok cesur bi tasarım, ama krizde bile peynir ekmek gibi satttı, göstergelere  vasat deme çarpılırsın; nersi vasat bunun allahaşkına

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #176 : Mayıs 07, 2010, 13:14:35 »
Hem civic hem corollayı ardarda kullanıp denemek isterdim, herhalde o zaman net kararımı verebilirdim. Fakat sanki Civic biraz ağır basar gibi geliyor banada...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #177 : Mayıs 08, 2010, 12:49:50 »
son 7 arabam toyotaydı, hani kargadan başka kuş tanımaz derlerye, işte öyle bir şeydim;
ama civicle tanışınca farklı düşünmeye başladım, insanı en az toyota kadar sarıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #178 : Mayıs 08, 2010, 13:52:37 »
iki araçda farklı kesimlere hitab ediyor tip olarak fakat benzinlide motor güçleri aynı.yol tutuş ve sürüş karaktei önemli
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #179 : Mayıs 08, 2010, 14:38:13 »
El freni biraz ofsayt civic'in,diğer herşeyi dört dörtlük bence,ayrıca kolay mod yapılabiliyor civic'e corollada böyle bi imkan yok yani belli yere kadar orjinal bi mod yapılıyor ama dahada ileri gidilemiyor corollada.Civic'in mugen modlarına bayılıyorum ben.
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik