0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sevgili kardeşlerim arabanın görünüşü mühimdir ama en mühimi sağlamlıktır.ben çok uzun senelerdir uzun yol yaptığım için biraz titizlik yaparım,araba arıza çıkarmadan tamir ettiririm.bu benim ,çoğu ağır vasıta sürücüleri gibi prensibidir.elektrikçiye gidiyorum şarj dinamosu bilyalarını değiştir diyorum değiştirmiyor bunlar bozmaz diyor,araba 220 küsur km hatırlatırım.tamirciye gidiyorum tıkırtı burcunu değiştir diyorum cevap yine aynı gerek yok bunlar bozmaz deniyor.rot balansa gidiyorum ön takımı kontrol et diyorum herşey sağlam deniyor.daha rot başı bile değişmedi.akıs bilyalarını geçen gün kontrol ettirdim sağlam dediler.birtek akıs kafaları tıkırtı yaptığından değişti.o şekilde 100 bin yapardı.taiwan malı koyduk 10000 de tıkırtı yaptı.uzun lafın kısası amerikanlardan(6 değişik marka) fıransız,alman markaları(bmw 2002,bmw 8.50 CİA dahil ),italyanlar olmak üzere 30 a yakın arabam oldu,fakat şuna inanın 94 xli extra gibi bir arabam olmadı.bunu bütün samimiyetimle söylüyorum.çocuklarım baba artık arabanı değiştir diyorlar,ben kıyıpta değiştirmiyorum.
diyotları işkembeden değiştirmişler,bozuk olsaydı şarj yapmaz ve kontağı kapatsan bile şarj ışığı yanardı.akü uçlarını ters bağladığın anda diyotlar yanar bilginize.bilyaya gelince 140000 km büyük bir rakam yağı kurumuş olabilir,bozulsa dinamo kitler kayışı bile eritirdi.
Motor, sağlamlık, yakıt ekonomisi , donanım da toyotadizayn, konfor, hızlanmada civic
renkler ve zevkler tartışılır, zevkli olmak var , zevksiz olmak var , apaçi olmak var
hocam allah aşkına göz var nizam var
hibrid otomobillerin tüketimi dizellerden daha yüksek oluyor.ayrıca TR'de hibrid otomobillerin bakımlarının gerektiği gibi yapılamayacağını düşünüyorum.bir de en temiz dizel toyotanın 2.2 d-cat idir.fakat TR'de yok.avrupa'da bile sadece belli başlı pazarlarda satılıyor.