0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kemal abi şeffaf paspaslar orjınalmı ?
japon olsunda farketmez bence
Yok ya, kipada satılıyordu, daha hondayı almadan önce paspasları alıp kenara atmıştım, bu meretlerde bagaj açma kolu öyle kötü yerleştirilmişki honda marka olmayan paspaslar oturmuyor, aracın döşemeleri ve orijinal paspaslarıda açık renk olduğu için bu şeffaf paspasları görür görmez almıştım, iyikide almışım , bunlar hem kolay yıkanıp kuruyor, hemde alttakileri iyi koruyor
kemal abi bizim buradakı kipa'da neden yok yaa bi daha denk gelırse banada alırmısın lutfen hesabına gonderırım parasını.Uzun zamandır bende böyle birşey arıyorum orjınal kaucuk paspaslara alısamadım,camur bulaştıgı zaman cok zor yıkanıyor ve kötu kokuyor halı paspaslarıda kırletmek ıstemıyorum.oyuzden hep kagıt serılı paspasların ustu oda bıktırıyor bır zamandan sonra.Ama maaşallah gercekten sende aracının temızlıgıne onem verıyorsun bellı.Abı allah kaza bela vermesın temız temız bınmeyı nasıp etsın
civicin euro ncaptan 4 yıldız alması benı soğuttu özellikle ön cam direkleri kullanımı o kadar zorlastırıyorkı dönüşlerde kafanızı yan camdan cıkartasınız geliyor ama gel gelelim sunroof açıp sislerle gezerken dışarıdakilerin size bakışları gerçekten süper oluyor toyotaya gelince güncel kasa çoğu kişi tarafından tutulmadı çünkü aracın en ufak bir görsel albenisi yok...