0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ledlere eksiyi şaseden veriyorum zaten, artıyı kapı anahtarından alınca zıt çalışıyor, yani kapı açınca sönüyor, kapatınca yanıyor..
Osman Bey,hem tebrik ederim, hem teşekkür, güzel bir devre,kapı anahtarları benim araçtada şase gönderiyor ve hepsi birbirine bağlı, yani hangi kapının açık olduğunu(şase gönderdiğini) anlamak mümkün değil...di siz bu devreyi gönderene kadar, artık bu devre ile ön tarafa, mesela sis far düğmesinin oraya 4 tane led koyup hangi kapının açık olduğunuda anlayabileceğim, ilk fırsatta projeye girişiyorum....+1
Ama galiba Türkay'ın gözü korktu
kapalı kapı ışıklarıda yanıyor
osman abi çok teşekkür ederim, bu sefer anladım işte ama o röleyi nerden bulcam ben ?
Elektronikçi dükkanlarına git, 12 volt çift kontaklı röle ver dedin mi tamamdır.Çift Kontaklı röletek kontaklı röle
osman abi süper yardımcı aşırı iyi kalpli, süpermen kadar güçlü, temel reis kadar iyi kalpli, örümcek adam kadar yardım seversin, çok teşekkürler
Abartma abartma.... İnşallah şu prejeyi bir yap seni alkışlayacağım.
Burasını anlayamadım Murat ?
çok geç oldu biliyorum ama cevaplayım soruyu; kapı altı aydınlatmaları varya osman bey. kapı açılınca kırmızı beyaz yanar, hem diğer arabaları uyarır hem de kapı altını aydınlatır, işte onlar 1 kapı açıldığında dördü birden yanar. yani kapalı olan kapının aydınlatması da yanar demek istemiştim.