0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesela efsane ile 99 corolla arasında daha çok fark var bence
...aynen öyle... zaten bilmeyen bir adamı getir, coronanın son modeliyle avensisin ilk modelini markaları kapatarak incelet. büyük çoğunluk birbirinin devamı olduğunu söyleyecektir. mesela efsane ile 99 corolla arasında daha çok fark var bence
Dogru, motoru farkli bir kere.Dokme demirden aluminyuma gecilmis, motor hafiflemis. Motor sistemi degismis, vvt-i gelmis...
teşekkür ediyoruz batuhan kardeş...
Demek Turkiye'de 1ZZ-FE motor kullanimi bir iki sene daha sonra basladi.Yukarida resmini ekledigim arac 1998 model.Murat gibi ben de tesekkur ediyorum aydinlatma icin Batuhan
Murat bey çok merak ettim arkadaşınıza Dörtnalı öneriyorsunuz kendiniz başka yere gidiyorsunuz sebebi nedir acaba :?
Zincir varsa rahat olabilirsiniz. Motor yapılırken değişmesi tavsiye ediliyor o kadar. Diğer markalarınki de sağlamdır. Şimdiki yeni nesil zincirlerde kopma riski yok denecek kadar az.
Arkadaşlar toyotanın sitesinden triger zinciriyle ilgili çok net bilgiler buldum..Sizlerle paylaşmak istedim..http://www.toyota.com.tr/turkey-local/filo_avantaj.aspx"Triger zinciri" başlığının 3. maddesinde aynen şöyle diyor:Toyota da kullanılan triger zincirinin kopma riski ise hemen hemen "0"dır.