0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Balatalarınız azalmış olabilir mi acaba..Balatalar azaldıkça fren hidroligide azalıyor tetikliyordur belki..
Tam emin değilim,marşa basarken abs yanıp söner gibi oluyor yanlıs hatırlamıyorsam..çalıştıktan sonra herhangi br uyarı ışıgı yanmıyor ama..Göstergede uyarı yok.Bir anormallik gözükmüyor..
fren ABS ihmale gelmez, bir an önce baktırmalısın
muhammet bey bugün kendi aracımda abs ışıgı söndükten sonra marş yaptığımda Abs ışıgı yanmadı..Ama sizin dediğiniz olay benimde başıma gelmişti.Bir ara abs ışıgı söndükten sonra marş yaptıgımda abs uyarısı kısa süreli göstergede yanıp sönüyordu.Kendiliğinden geçti.Şuan marşa basarlen ve sonrasında herhangi bir ışık yok..Fen hidroliginizi ve balatalar değiştikten sonra ne olacak..Serviste yapacagınız değişim size 350 tl ye mal olacak.
Balataları ve fren hidroliğini değiştirirken Abs. aparatlarınıda itina ile temizlet Muhammet. Gözün önündeki pisliklerde böyle sorun yapabilir.
bu konuda aynı problemi bende yaşıyorum. dışarda ki hava + 4 veya 5 civarında veya daha altında soğuk olunca marşa basınca abs ikaz lambası 2 saniye kadar yanıp sönüyor. geçen sene arabayı toyota servise götürdüm hatta bir gün boyunca serviste kaldı fakat elemanlar bir çözüm bulamadı. benim araç mmt şanzıman bu problemi sadece yukarda belirttiğim gibi kış aylarında yaşıyorum.
marşa basarken yanması bi problem degil önder kardeşim zate