0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar daha önce yazdığım gibi bu problem bende de var dı. dı diyorum çünkü dün sabah arabanın aküsünü değiştirdikten sonra artık olmuyor. abs sönünce marşa basıyorum bidaha da yanmıyor.aküden miş...
aynı durum bendede oldu, ama hava çok soğuktu -4,-5 derece olduğu zaman sabah çalıştırdığımda fark ettim,şu an yok.Bu arada arka fren balatalarının değişmesi gerekiyordu servis bakımını bekliyorum, bi ihtimal ondan kaynaklanıyor da olabilir.
Muhammet ve benzer problemi yaşayan diğer arkadşlar, bu durum çok farklı bir yaklaşımda bulunacağım. Eğer aracın Abs sisteminde genel bir sorun yok ise(beyin, sensör, sensör ve sensörün okuduğu karşı yüzeyin kirliliği vb.); araç ile güvenli bir ortamda Abs 'yi devreye sokacak şekilde (kesinlikle kendiniz ve başkaları için tehlike oluşturmadan) frenleme yaparsanız muhtemelen sistem kendini (hata kodu vs. var ise) düzeltecektir.
ABS ışığım kontağı açtıktan ve ardından söndükten sonra marşa basıyorum. Tekrar kısa süreli dahil yanmıyor. Araç modellerimiz farklı, sizinki çok kontrolden geçiriyor demek ki ?
problem yapma tuncay ))) benim öncekiler orjinaldi yine aynı durum söz konusuydu ... yan sanayi taktırdığımda değişen birşey olmamıştı...
Abi balata biraz azalmışmı ne marştan sonra yanmıyor artık. 3 senedir duymadıgım debriyaj gıcırtısı hafiften geliyor gene.Antepe gidince dılarda 20 tl ye yapıyorlar.Sağa sola boşluk var onu alınca geçiyor..Dün direksiyonun altındaki plastik muhafazyı döküp pealı würthün yaglayıcısı ile iyice yağlattım ama gene bazen hafiften geliyor.abi iyice bunaldım değişiklik lazım avensise doğru yelken acacam zaten.Allaha şükür buzamana kadarr hiç üzmedi öle ufak tefek gıcırtı sesi dışında. ama aile büyüyor hb de büyümeli demi..
öncelikle herkeze mutlu toyotalı günler benim aracım corolla 2004 sedan sol aracımın km çalışmıyor abs ve elfren ışıgı sürekli yanıyor arada bir herşey normale dönüyor fakat düzelmiyor herkez bişey söylüyor acil çözüm arıyorum bu konuda bilgisi olan varsa bilgi vermesini rica ederim
mutlu kardeş balatalar yarıdan fazla hidrolik dolu bilyede bir sıkıntı yok bilgi sayara baglattım birşey görünmuyor