0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/ozel-uretim-ae101-trd-2000-3s-ge-motor-180hp/http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/1998-toyota-supra-6-speed-tt/
yeni honda civic'İn neyini kıskanacakmışım ki bindim sürdüm test ettim.sahte 124 beygirlik bir araba hepsi bu
toyota ile hondanın yaptığı araçlar ortada.modlandığı zaman alınan beygirlerde ortada.honda'ya asla kötü demem.benim favori 2 japon markam vardır bu dünyada : 1 Toyota 2 Honda'dır.motordada Kawasaki'dir.hondanın b16 b17 b18 b20 k20 k24 f20 c32b motorları efsanedir.bunun aksine diyeceğim birşey yok.toyota'ya gelirsek : 4age'yi ele alırsak çeşiti çok : bluetop > 124 bg 16vblacktop > 165 bg 20vsilver top > 160-162 20vredtop > 134 bg 16vhepsinin hacmi 1.63sge 7mge 1jz 2jz "4agze ( 1.6 185 bg 20v torku b16b 185 bg'lik honda'dan fazladır ) " 2zzge.modlanınca alınan verilerde ortada.3 sayfadaki 2jz motor buna kanıttır.daha bir sürü örneği var
dediklerin doğru fakat 4agze motorun torkunun yüksek olması normal çünkü atmosferik değil supercharger var...
Ya bu siteyi toyotanın yetkili elemanları hiçmi açıp bakmazlar atakan ve burak kardeşlerimi alıp neden iş sahibi yapmazlar özelliklede atakan tam fanatik bileklerini kesseler demekki kan yerine 10 40 castrol çıkacak... toyota olsun çamurdan olsun deelmi atakan...
supercharger varmış kusura bakmayın
http://www.jdmenginesamurai.com/engines/toyota/jdm_engine_4agze.htmatmosferik.supercharger falan yok
yazdıklarında haklısın, civiclerin ekonomik olduğunu söylemek biraz kendini kandırmak gibi olur ama teselli noktası şu1-zor da olsa kendine hakim olup arabayı uyuz uyuz kullanırsan sınıfındaki diğer araçlar gibi yakıyor2-bastınmı allah için gidiyor, amam bunun bedelide benzin sarfiyatı olarak senden çıkıyor3-demekki bu araba istersen ekonomik olabiliyor, ama istersen canavarda oluyor, tercihine bağlı Toyota ; Üretim ve satış olarak şu anda dünyada 1. sırada; ülkemizde bile yılların alışkanlığı olan reno-tofaş zırvalığını kırmayı başardı denebilir, ama geriye dönüp baksanda , ileriye dönüp şu andaki müthiş başarısını görsende , hondadan daha iyi olduğunun kanıtı değildir bu; sorunsuzluktada, motor teknolojisindede, iç konfor ve donanımdada civicin corolladan aşağı kalır tarafı yok, her ne kadar donanımda bazı eksikleri varsada (yağmur ve far sens.-kararan ayna-anahtarsız çalışma-gözlük bölmesi) sürüş zevki, iç kabin ferahlığı ve en önemlisi tipi konusunda civic corolladan çok ötede Ben hala bir toyota fanatiğiyim, 7 kere toyota alıp kullandım, sırf tipine alışamadığım için hondaya döndümşimdi burada sıralamaya kalsam her ikisindede çok fazla artı-eksi özellikler çıkacak, ama bütün bunlar birini diğerine üstün kılabilecek özellikler değil, o nedenle "honda toyota nın yanında biraz tırt bence " cümlenizdeki tırt kelimesini kınıyorum
valla Kemal bey bastığımdada cıvık tan az yakar sakin kullandığımdada öle uyuz uyuz da pek kullanmam 80- 90 km hızla gitmek güzel yani pek bi uyuzluğu yok. ben cıvığı da severim ama şuan honda honda die ortalıkta gezinenlere yolda ufak şakalar yapmak daha bi cazip gelio bi gün istanbula yolunuz düşerse sizde bi şaka yaparım belki corolla nın da gücünü göstermiş olurum.. bu arada sizin samimiyetinize güvenerek yazıyorum bunları sakın kızmayın babam yaşımdasınz saygım sonsuz böle güzel güzel muhabbet etmekte güzel oluo ..
Ha bu arada bu siteye fazla takılmıyordum. Sevdim burayı valla. artık hergün zaman ayırıp takılacağım.