0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bundan haberim yoktu, yarın araştırayım.Varsın Ferrari geçsin, Toyota geçememiş iste
Evet bunu bende anlamıyorum. Geçen gün 2006 model 1,5 motor dizel bir clioya bindik. Rampaları bir tırmanıyor sormayın gitsin. Aynı rampalarda 2,00 benzinli megane1 ile 2 vitese düşerken dizel 1,50 clio 3 vites ile hatta atsan 4. vites ile çıkacak araba. Bunun nedeni ne olabilir. Bunları gördükçe 1,3 motorlu toyotamdan soğumaya başlıyorum zaman zaman. Çünkü o yola ben gitsem birde lpg ile düşünün 1. vitesle falan çıkardım herhalde.
abicim yeni nesil dizel araçların tork ları çok fazla bu yüzden çok seriler. tabi bu olay tork lada bitmiyor yakıt pomplaro filan değişik.
Litre başı Hp kimin ne işine yarar ki. Vergi avantajı mı..Bence önemli olan toplam hp, yakıt ekonomisi, sorunsuzluk, düşük devirlerdeki güç, çabuk tepki verme..Japonlarda bence en sağlam motoru Nissan yapıyor. Özellikle büyük motorlarda hondaya tercih ederim. Honda da fena değil ama..
Ne kadar alıngansınız hiç eleştiriye gelmiyorsunuz. ayrıca ben hem toyota hem honda sahibi olmuş bir insanım. Yarın toyota hoşuma giderse hemen alırım. ne honda ne de toyota üreticisi babamın oğlu değil. fazla kafaya takmayın yarın siz de bir vw alsanız toyota honda bişey değil dersiniz. Ben sadece iki aracı biraz karşılaştırdım. ister katılırsınız ister katılmazsınız. Ha bir de bu site sadece toyotası olanlara mı açık. öyleyse sadece toyotassı olanlar üye olabilsin.
Arkadaşlar şahinde olsa herkese kendi arabası güzeldir. Bence sınıfında birbirine rakip olabilen yegane markalar honda toyotadır. toyota bir otomobil çıkardığı zaman sadece honda ne yapacak acaba diye düşünürüm. renault, fiat vs. bellidir zaten
yeni honda civic'İn neyini kıskanacakmışım ki bindim sürdüm test ettim.sahte 124 beygirlik bir araba hepsi bu
cıvık istediği kadar çatsın kaşları ben öğrenci adamım arabayı bakıma götürdüğümde dünya kadar para veremem bu arada şu kaşları çatık cıvıktan benim arkadaşımda da var hiç te ekonomik bi araba değil kandırmayalım kimseyi japon arabası severim ama honda toyota nın yanında biraz tırt bence tabi geçmişlerine bi bakın toyota neler yapmış honda neler yapmış.
Bende seninle aynı konumdayım, toyotamı satıp honda aldım, ama arkadaşlar hiç dışlamadılar sağolsunlar, hatta bir arkadaşımız [olsuuunn, Japondur , candır...] gibi bir cümle kurmuştu ve çok hoşuma gitti, gerçi honda aldığım için [forumdaki hain] diye nitelendirildiğimde oldu ama genede alınganlık yapmaya gerek yok bence...yılmadan usanmadan civicin üstünlüklerini savunmalı, ve özellikle toyotacı kardeşlerimize kabul ettirmeliyiz...