0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ercüment kardeşim, Yaklaşık fiyat olarak 700-750 TL. civarı fiyata satıldığını biliyorum. Kaldı ki tamir değil zaten 2 yıl garantili sıfır ürün.
Ercüment kardeşim, Yaklaşık fiyat olarak 700-750 TL. civarı fiyata satıldığını biliyorum. Kaldı ki tamir değil zaten 2 yıl garantili sıfır ürün. Hakan Bey diye söyleyince yol parası vs. astarı yüzünü geçeceğini düşündüğümden bu fikri veriyorum. Kaldı ki tamir olayı acaba ne kadar sağlıklı? Hadi garanti veriyor diyelim ses tekrarlarsa tekrar mı Ankara'dan İzmir'e gidilecek? Yada git bi yerde söktür ver kargoya, 3 gün sonra tekrar kargo ile gelsin git taktır vs... Bana hiç mantıklı gelmiyor. Bu arada zaten servislerde şu anda indirim kampanyası var. Garantisi bitmiş araçlara hem parçada hem de işçilikte %20 indirim var. Yaklaşık 150-200 TL indirim olacak. Bence tamir olayına hiç gerek yok...
Anıl abinin koyduğu videoyu şimdi izledimde bizimki bukadar kötü değil allahtan çatlak yok sadece içinde plastik olay sabitlenmesi lazım yatıp kalkıp şükrediyim. Ve uzun süreli kullanımlarda ses tamamen kesiliyor 1-1.5 saat civarında
arkadaşlar fotolardan anladığım kadarı ile 1.4 vvt-i ile 1.6 vvt-i motorların manifoltları biraz farklı vidalama işlemi 1.4 vvt-i içinde uygulana bilir mi?