0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bir tane pert olmuş bulursanız Motoruna talibim,Ooo 1.8 makinayı Bir Yaris'e takmayı düşünüyorum (sonra tutmayın keyfimi:)
ya mesutcum helal olsun bu konuyada koydun ya arabanın fotolarını
valla mesut abi bu konuyuda resimden mahrum bırakmamış:)
mesut bey bu fotoğraflardan sonra söylenecek birşey kalmadı. okeye 3.yü bulduk arkadaşlar. bu arada alper bey logo için teşekkür ederim.
bu arada okeye 3. yazmışım herhalde kendim oynamayı düşünmüyormuşum o ara.
kaldırır mı ki yaris o motoru? sonra araç gidip de durmazsa...
Aydın abi naaptın sen ya uçurucakmısın arabayı sen 1.6 Valve matic tak 132HP aurislerinkinden o yeter senin kasaya hatta şahlandırır şanzumanı dağıtır bile
kadir merhaba t-sportunu almak için istanbula geldiğin günü hatırlıyomusun bostancı sahilde içmiştik haha....
kadir cim evet kervana bende katıldım. bizimki yeni teefon aldı senin numaranı kaybettik obür telefon bozuldu bana özel mesajdan yollasana numaranı konuşalım. şimdi burdan anlatırsak -1 alkış yok ceza falan bi ton iş
arkadaşlar ankarada bir tane cabrio t-sport görmüş ev arkadaşım. ben güzel olmamıştır dedim ama o çok hoş durduğundan bahsetti. göreniniz duyanınız var mı?
ankara da lacivert FLY plakalı vardı. bakıma akota ya geliyordu hep.
ben 3 yıldır ankaradayım, bayağı gezerim, bütün sanayilerini öğrendim çok çok gezdim hiç görmedim (o tarz adamlar da benim gibi sık sık sanayiye gider diye tahmin ediyorum ) foruma fotoğraf ekleme olayını herkes imageshack.us sitesinden hallediyor sanırım ben photobucket kullanıyorum, çok memnunum, eklemiştik bunların anlatımını bir konuya ;http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/resim-ekleme/ben de bir konuda anlatmıştım photobucket kullanımını ama bulamadım hatta öylesine bir hesap almıştım o bile kullanılabilir gayet