0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Selam bu arada Ankarada 3 tane t-sport var birisi eski arabam 06 EZR 28 dieri şimdiki arabam 06 KZR 60 sonuncusu ise piyasada hiç dolaşmayan siyah renkli bi bayanın bindiği araç almak istedim zamanında ama satmadılar benim bilmediğim ts kullanıcısı varsa tanışmak isterim saygılar...
Selam kardeşim... Bende de var tsport... ilk aracını neden satmıştın? Vazgeçemedin gene aldın hrlde )
Hikmet sen bekarsın öğrencisin al bir tsport bağırta bagırta gez.Ama km si düşük 2007 2006 yada 2005 t sport hiç görmedim ben makyajlılarıda yok türkiyede varda daha düşmedimi acaba
2005 te makyajlı kasalarla bitti t-sportlar... hatta yarislerde de vardı o zamanlar... mersinde bi tane t-sport vardı onuda alper abi aldı zaten 33 palakadan 01 e döndü ama alper istanbulda yaşadığı için orda kullanıyor zaten... bide allah var motor mükemmel ama kaportasınada güvenemedim... bu arada yaptık bi eşeklik aldık bi auris tuncay abi artık yapacak bişi yok binecez mecbur...
Öyle deme Can çok güzel araban var... Kazasız belasız bin kardeşim... Ben çok beğendim... 2004 ten sonra tsport bildiğim kadarıyla Türkiyede yok... 2002 modelle 2004 model arasında da farklar var... gördüğüm kadarıyla 2002 lerde perde hava yastıkları yok.. 2002lerde 4 hava yastığı, 2004lerde 8 hava yastığı var...
Evet alper tsport için değil 2004 Hb ler içinde aynısı ilk çıkan hblerde airbag az..Ama t sport kullanmayı isterdim..Hikmet arabayı yeni aldın dur hele sen bunu kıvama getirirsin.Rengi falan çok güzel güle güle kullan
çok sağol alper abi teşekkür. ederim bu arada gel artık ya mersine yazlığa sağol tuncay abi sanada teşekkür. ederim ama amcamda biraz moralimi bozdu bugün bindi arabaya ver bi deniyim dedi 2 dk geçmeden geri geldi bu arabaya kim 132 beygir demişse götür geri ver dedi deli oldum ya... rengi ve özellikleri allah var güzel biraz da dışını değiştirdim daha güzel oldu ama motordan şikayetçiyim gidip jantları küçültecem deli oldum...
Amcanda az deilmiş seni deli etmek için yapmış olmasın.Jantları 17 yap en iyisi sen 18 bir beden büyük olmuş olmasın.Orjinali 16 sanıyorsam değilmi.Jantlarda çok güzel olmuş ama kardeş.
ya yok sonra üzüldüğümü görünce motor yeni zamanla açılır falan demeye başladı...ya şu anki jantlar orjinal jantlardan kg olarak daha hafif ama taban genişlediği için kasıyor galiba... bide jantın çapı büyük diye olabilir...
Hikmetcan, aracın çok güzel. Dediğin gibi lastik ebatı yoruyor olabilir. Allah kaza bela vermesin.
t-sport olsunda çamurdan olsun makyajlı makyajsız farketmez
redline da nası bi ses veriyor kaç da kesiyor