0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bendede vardı , çok keyifle kullandım. Ankaradan almıştım. Çek severek kullandığım bir araçtı
Satma zaten koray, tek kuruştan kaçınmadan herşeyini yaptırdım en ufak eksiğine kadar servisinde. Ön farlar değişti, deriler, koltuk ısıtma, direksiyon kutusu, keyifle bin, inşallah hala bendeki temizliğindedir ... Bu arada boyanan birkaç yerinin çizik hallerinin resimleri falan da var bende, ben boyattım serviste ve bende kaldığı müddetçe hiçbir sıkıntı olmadı kaza vs gibi..
cem abi ankaradan aldığın araba 06 k 0595 miydi benim eski arabam olmasın o
Evet Koraycım... Sen yine Tsport almışsın galiba.. Bende de bir kaşıntı var ama önce elimdekileri bitirmem lazım bu arada senın aracın plakasını 34 TS 8183 yapmıştımsenden aldığım hali :bendeki hali :
abi 1 hafta oldu arabayı emre abiden geri aldım bu arada eline sağlık deri ve koltuk ısıtma için du bakalım tekrardan bi toparlicam arabayı.. ehehe
bu arada 0595 den sonra bi ts daha aldım 06ezr28 diye onuda evlenicem diye sattım sonra şans buya ilk arabam geri geldi bana hehe 3.ve son olucak bu artık satmam kolay kolay...
abi problem değil değişen hala yok arabada sana verdiğimde 1 parça lokal boyası vardı şimdi sağ sol boyalı farketmez benim için değişen olmaması önemli özlemişim 8,000 d/d leri görmeyi yahu
satılık sahibinden t-sport vaaar
satma bak sonra bulamazsın içine sinen bir t-sport. bu arada t-sport'un zevkini yaşadıktan sonra şu an corolla compressor zevkini de yaşadım ya söyleyecek birşey bulamıyorum, keşke bir binip aradaki farkı görebilseniz. supercharger alt devirlerdeki o hantallığı(tabi görece bir hantallık yoksa t-sport da alt devirlerde az değil yani...) tamamiyle yok etti. araç her devirde gaza inanılmaz tepkiler veriyor. gerçekten çok eğlenceli.
Koray gel takas yapalım