0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yıldız teknik üniversitesi davutpaşa kampüsünde görmüştüm bir tane tsport ama sahibini yoktu araç yanında siyah ve plakası 3 harfliydi,birde sefaköyde gördüm mavi krc plakalı orta yaşlı biri kullanıyordu.bunun dışında Serkan abinin arabasını zaten alındıgı seneden beri biliyorum Alperle aynı okuldaymışız bir kere görmedim ama arabasını:).
Ankarada şili meydanına çıkarken gördüm bi tane kumral saçlı 20-25 li yaşlarda bir bayan kullanıyordu
bodrumda iki tane var biri benimki diğeri gri renk araba hep duruyo ama hiç görmedim giderken
kadir izmirde nerdesin ben ara sıra geliyorum senin makinayıda görmek isterim
Bu internetteki ToyotaSport amblemi neden pahalı bu kadar ?:S 30 lira hepsi en az aramızda alıpda memnun olan varmı gerçi sadece görüntü ama..
Ben 25 e veriyorum... Kendi aracımda da bu logoyu kullanıyorum... Kalitesinden de memnunum...
hacı 20 yap alıyım be
ya siz gelin aranıza şu Sport'larıda alın bak yoksa 3'ünüz kahveye bile gitseniz kapıdan içeri almazlar sizi okey en az 4 kişi ile oynanır diye benden söylemesi (alınmaca yok espiri mahiyetinde samimiyetinize güvenerek takılıyorum)