0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut ve Bahtiyar mı? Bahtiyar kim be?
Abi Ocakta sadece Nikah ama damatlık ve gelinlikte giyilicek , şubat ayında istanbula tayinini istiycez eşimin , Düğün ise Haziranın 26 sında
Mesut Allah MESUT BAHTİYAR etsin.
hazım sen böyle söyleyince zeki mürenin o güzel şarkısı geldi aklıma; adım mesut, göbek adım bahtiyar,yıllarca hep böyle bildiniz siz;MESUT BAHTİYAR dan şarkılar dinlediniz
valla mesut kardeş yakında sen satarsın arabayı... artık efsane kasanın efsanelerine dönersin.
mesut abi hayırlı olsun ben de mutluluklar dilerim umarım herşey istediğiniz gibi olur mutluluk kolay elde edilmiyor bildiğiniz gibi
bir ömür boyu mutluluklar dilerim...
Allah mesut bahtiyar etsin kardeşim....
Abilerin bidenesi foruma girdiğim yok pek bu 4 sayfayıda okumadım acıkcası.... Emin ol en cok katılmak isteyenlerden biriyim uygun olursa yanında olacağım inşallah... Allah MESUT & BAHTİYAR etsin inşallah
Aman yenge duymasın
şimdi biz düğüne mi gelelim nikahamı?ben sana dedim yol yakınken diye daha dur ne masraflar çıkacak sana
Bi yastıkta kocayın inşallah.Allah bir ömür boyu mutlu etsin..
Muhammet abi öyle bi şarkımı varmış
teessüf ederim mesut öyle bir şarkı var; zeki mürenin ve ben çok beğenirimşarkılara duygu seren, çilelere goğüs gerendertli gönüllere giren, işte benim zeki mürenkimsesizlerin kimsesiziyim, kimsesizim RTE bu kelimeyi çok kullanır mesala yalnızların yalnızıyım, yalnızımdertlilerin dertlisiyim, dertliyimaşıkların aşkıyım, aşığımismim mesut, göbek adım bahtiyar,yıllarca hep böyle bildiniz sizmesut bahtiyar'dan şarkılar dinlediniz
Gelmeye çalışacağım abicim tüm imkanları zorlarım senin için....Bu arada BAHTİYAR, Ayla yengemin soyismi Yani sıkıntı yok
Muhammet abi hatırladım şimdi ama mesut ve bahtiyar kısmı hiç dikkatimi çekmemişti açıkçası Eyvallah Ahmedim bekliyorum ozaman mutlaka
hakikaten profile geyve eklenmiş
Bu arada BAHTİYAR, Ayla yengemin soyismi Yani sıkıntı yok
Pasta var mı pasta?
Denk gelmiş. Belli mi olur belki bizde geliriz. Pasta var mı pasta?
Hande abla belediye 5 kattan fazlasına izin vermiyomuş. İmara aykırı diyolar. Mesut ben birbirini sizin kadar seven iki kişinin mutlu sona ulaşmasından gerçekten çok mutlu oldum. İnşallah en kötü gününüz en güzel gününüz kadar güzel geçer.
Adama sormuşlar nerelisin diye, daha evlenmedim demiş Karı köylü mü oldun abeyimmm gitti mi saltanaaat Not: Buradaki ''karı'' kelimesi genel kullanım öyle olduğu içindir, yengeme saygım sonsuzdur Mesut abimin zaten yanlış anlamayacağın biliyorum diğerleri içindir bu açıklama...
oktay geyvenin ayvası meşurdu sanırım mesut yapacak bir şey yok
tamam Mesutum bursa daha iyi olur benim için hem araçla gelirim
çamaşır makinesi fiyatına kirli çamaşır sepeti alabildiklerine göre 28 katlı pasta da yaptırırlar herhalde....
bedava pasta ile limonata varmış bu durum beni de cezbediyor