0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geldigin hemen belli oluyor.Bütün konularda sen heryerde sen.Daldın içeri hemen.Dügüne az kaldı herhalde mesut foruma gelemez ne de olsa..Bakale bu pastadan biraz ayırsan mardine kargo yapsan kardeş..Bi yerim şişer sonra
EEE son durum ne caydıramadıkmı daha bizim oğlanı evlilikten.Ahmet o dügünde pastaya nasıl dalardık valla süper olurdu.
Yok Tuncay caydıramadınız hatta bu hafta sonu mutfak dolapları parkeler kapılar derken bi 10000 tl kadar daha borca girdim bakalım
...Bir japon atasözü derki evlenirken yapılan harcama hiç acıtmaz.(Bende yeni buldum)
Tuncay hocam, acıtsa bile ses çıkarabilir misin
Erkende uyardık demi..10 bin tl ye arabaya neler yapardık bak gel etme.Kardeş güle güle oturun allah tadını aldırsın en iyisini yapıyon.Bir japon atasözü derki evlenirken yapılan harcama hiç acıtmaz.(Bende yeni buldum)
Abi sende bu sözü kendi derledin herhalde.Abi haklısın valla evlenirken ses çıkaramıyorsun..Ben 2 yerde düğün yapmıştım..Sesim falan çıkmamıstı süt dökmüş kedi gibi ne derseler cüzdanı açıyordum direk.. Piiiiiiiişşştt mesut duy bunları yolun sonu na yaklaşıyorsun hala U dönüşü yapabilme ihtimalin var
Alemsiniz ya Ata sözü süpermiş aba verilen cevap daha süpermiş Bende Gebzede Nikah yapıyorum aynı düğün gibi gelinlik damatlık herşey var birde Bursada düğün yapıcam onada yeniden gelinlik damatlık alınıcak